reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry...

Sencilla ja oczywiście jestem zainteresowana :tak::tak::tak: - nawet napisałam meila do tego Pana ale nawet nie raczył odpisać... :szok::baffled: napewno dałaś mi dobry adres...:sorry2:?
A to nas SINT....

Załączniki

• DSCF2061.jpg
    DSCF2061.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF2043.jpg
    DSCF2043.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF2045.jpg
    DSCF2045.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Dzień dobry

Pojawiam się i znikam, ale mieliśmy małą masakrę przez ostatni czas. Byłyśmy z Bianką w szpitalu, bo dostała gorączki prawie 40 stopni, więc automatycznie ją dali na oddział. A później zaczęły się bóle brzucha, nie ma kolek, tylko wyła non stop. Dopiero od kilku dni daję jej magiczne kropelki sab simplex i wreszcie mam normalne, niewyjące i uśmiechnięte dziecko. Także polecam, bo dziecko po tych kroplach przestaje płakać kilka minut po podaniu... a ja męczyłam się z nią kilka tyg. No nic, było minęło

witam
u nas od rana zamieszanie, zakupy, sprzatanie, pieczenie ciasta, jutro moja mama z siostra przyjezdzaja,:tak: a ze jutro rano musze jeszcze do pracy isc wiec dzisiaj wszystko musi byc gotowe. Jeszcze z rana przyjechali panowie do malowania balkonu i drzwi i widzilam ze byli zajeci u sasiada wiec dzwonie do mojego M. spytac co jest a on mowi ze tez nic nie wie, wiec pomyslalam ze pewnie sasiedzi z tym naszym wlascicielem domu sie ugadali ze to razem beda robic, pojechalam na zakupu i przyjezdzam popoludniu a sasiadka przychodzi i mi mowi ze malarze domy pomylili i takim sposobem sasiadka ma oszlifowany balkon i drzwi za darmo:-D:-D
Bira dobrze wiedziec o takich kroplach. Dobrze ze z malutka juz dobrze i sie nie meczy a wy razem z nia:-)
milego dnia

Hej...

Bira a ile Binka ma ? Bo suwaczek nieaktualny...a te krople to na brzuszek tak?:confused:
U nas smutna wiadomość... zmarł mój teść....

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ania, bardzo przykra wiadomość. Współczuję.
Suwaczek już uaktualniłam :-) A krople są na brzuszek. Działają cuda, młoda uspokaja się po kilku sekundach.

Anna, spojrzałam na Twój suwaczek i mnie ścięło. Amelka ma już prawie roczek. Drepcze już? Czy nadal taki leniuszek?

Gosia, super, że będziecie mieli gości. Moja mama też jest u mnie. Miała jutro jechać, ale przedłużyliśmy jej pobyt o tydzień, bo dziwnie dobrze się tym razem dogadujemy, że szkoda, żeby już pojechała ;-)

Ania, bardzo mi przykro z powodu smierci tescia..
Automedg, to sa ankiety, ktore mozna przeprowadzic wsrod polakow mieszkajacych w holandii. A w jakiej prowincji mieszkasz?
jesli ktos z WAs jest zainteresowany, prosze pisac na maila Pana MAcieja, dziwie sie, Aniu, ze nie odpisal, bo on zawsze odpisuje.. sprobuj jeszcze raz.
aha, platne 4 e od ankiety.
maciek.patola@gmail.com

reklama
No HEJ...

Sencilla ankiety mam juz w domu - przed chwilą odebrałam...:tak: wracając po drodze ze stacji...mój M już w pociągu siedzi - jedzie do BREMEN a potem jego siostra weźmie go do PL na pogrzeb... Myśleliśmy żeby jechać całą rodziną ale.... pojechał tylko on.:zawstydzona/y:

Dobranoc...

Do góry