reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam wszystkich...ale tu ruch:-D chorowitkom zdrówka życze a MamieMIkolaja powodzenia...Ja dziś byłam pierwszy dzien znwou w szkole... boze pustka w głowie znowu hihi...
Jutro znowu ide jupi - troche za nimi teskniłam. Co prawda macierzynskie mam do połowy grudnia ale chciałam zaczac wczescniej żeby tak tez skończyc...:cool2:

Baby nie wiedziałam że mi tak mojego chłopa brakowć bedzie!!!:-D Jakieś dziwne życie bez niego!:eek:

reklama
witam wieczorową porą..

aniahaven- moje kondolencje.. a jak mąż sie czuje? taka nagła śmierc jest okropna..

aneta- trzymam kciuki aby pech Was opuscił w nowym roku;-) z drugiej strony nie możesz narzekac na nude w życiu..;-)

karola-siostry mały ma przepuchline i właśnie kazali czekac aż przejdzie, co niektorzy kazali wpychac pepek i zaklejac plastrem wg starych sposobów:sorry2: a u Was konieczna była operacja, odbyła sie w NL czy PL?

carino-oby wszystki szybko sprawnie poszło:tak:

mamamikołaja- fajna masz prace jesli tylko na święta i niedziele;-):tak:

a u nas znowu przeprowadzka.. w ciagu dwoch tygodni zmieniamy "strone" Amsterdamu.. ale przynajmniej powolutku coś mi się rusza w kieruku pracy, zaczynam od sprzatań, szukam opiekunki dla małej.. po nowym roku chcialabym ruszyc wieksza para.. zobaczymy jak sie nam wszystko pouklada..

dobra juz nie przynudzam..

dobranoc;-)

Witam,
dziś sprzątałam u babci, nagadałam się po holendersku za wszystkie czasy:-D Sprzątałam 1 godzinę, 2 przegadałam, a za 4 mi zapłaciła:tak: Kochana jest:-D:-D:-D
MamoMikołaja ja nie chcę straszyć, ale w nl jest wszystko możliwe:tak: Np facet otrzymał socjal, a po dłuższym czasie zorientowali się, że jemu się nie należy i musi oddać. Moja kumpela otrzymałam 2000e dla nie pracującej mamy i też stwierdzili, że musi oddać:tak: Następna moja kumpela otrzymywała huurtoeslag, mieszkanie wynajmowali, ale właściciel mieszkania podzielił mieszkanie 2poziomowe na 2 i zamieszkały 2 rodziny, ale zupełnie osobno. Belasting dopatrzył się, że pod tym adresem biorą 2 osoby huurtoeslag i muszą oddać 8 000e:baffled:. Nie pomogły tłumaczenia i to, że to są dwie osobne rodziny :no: Mam nadzieję, że my w tym roku nie przekroczymy dochodów i też nie będziemy musieli dodatków oddawać:szok::no:
Niunia a dlaczego się znów musicie przeprowadzać:confused: Nienawidze przeprowadzek :no:
Miłego dnia:tak:

Anetko ja sie w końcu doczekałam popołudnia!:-Dwięc miło... ale w skrzyncena listy znalazłam...mandat za przekroczenie prędkości:-):szok::baffled: więc mi humor zepsuli...hihi.
Na szczęście niewysoki - tylko 25€:cool2: kit z tym.:-D:-D:-D
Polecam fajna strona do holenderskiego.... www.jufmelis.nl

reklama
witam
podczytuje was, ale nie mam za bardzo czasu pisac. Mama z siostra dojechaly wiec teraz musimy sie nacieszyc soba :-)
Aniu moje wyrazy wspolczucia
udanego weekendu wam zycze

Do góry