reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

SAM_1687.jpgSAM_1689.jpgSAM_1680.jpgSAM_1679.jpgwitamy z ranca jeszcze w pizamkach :

reklama
Hop,hop....

A co tu takie pustki?:szok: My już po wizytcie - mały wciśniety na maksa nic tylko czekać!:tak:Poza tym wsio ok....
Zakupy też zaliczyliśmy - małemu komplet na chłodniejsze spacerki, Erniemu buty bo mu noga urosła a Karcia zgarnęła buty do gimnastyki!:-D Poza tym spożywka....
Tylko mama nic ale moja garderoba to chyba po porodzie....:tak:
Mój M już w domku - obiadek zjedzony, on z psem na spacer a ja... do żelazka!
Od jutra zaczynam organizować małemu 4kąty....
Aniu fotki będą - don't worry!:rofl2:

Witam,
Dziękuję dziewczyny :tak:, będę sprzątać w hotelu :tak:. Aniu to nie było tajemnicą, ale napisałam, aby Karola trzymała kciuki ponieważ to dzięki niej mam tą pracę. Karola (dokładniej Karoli koleżanka) podała mi namiary na ten hotel :tak:
MamoMikołaja super dzieciaczki:tak::tak::tak:
Leje u nas jak jasna choReRa :baffled: :wściekła/y::wściekła/y:

Witaj kochana...

Dawno cie nie było.... :sorry2:jak zdrówko? i co tam w pracy? Napisz co to za nową fuche załapałaś....:tak:
Ja mam gorfownice 3in1 - z grillem i sandwich'em....i jestem bardzo zadowolona!;-)
Coś takiego mniej więcej....
Milux Market - 3w1 sandwich, grill, toster Clatronic ST/WA 3170

Anetko to fantastycznie że ci sie udało!!! A jeśli można wiedzieć to na jakich warunkach i ile godzin będziesz pracować itp?;-)
MamoMikołaja mała rośnie w oczach a braciszek jak widać w niej BARDZO zakochany....:-):-):-)

Cześć i czołem...

Ania ogród masz piękny i pewnie pare kroków nad jeziorko:-)
Aneta to super ,że się udało.:tak:Wczoraj już myślałam że nie poszłaś bo nic nie pisałaś.Oczywicie też trzymałam kciuki:-D A jak babka ,dogadałyście się?
Mamo M śliczne masz pociechy:tak:
Anno nie śpie,byłam w pracy od 8:-)
Gosia napisz gdzie się przeprowadzasz ,bo chyba przeoczyłam:sorry2:
Czarna w ta sobote ma slub?

Informuje wszystkich ,że 1 września W KOŃCU!!!!:wściekła/y: zaczynam kurs holenderskiego:tak::-)

To ja...Pauka...pamięta mnie tu ktoś jeszcze???;-):tak::-)
Ale mam zaległości:szok: raczej nie nadrobię tego...Ale choć kilka ostatnich postów się cofnę...

Ostatnia edycja:
Karola to

Ja już po pierwszym egzaminie - jeszcze na koncu mi został ten w Roterdamie....:tak:
Masz racje nad jeziorko to ja mam "rzut beretem" - zapraszam kiedyś jak bedziesz przejazdem!
Pauka witaj...no w końcu!:-D

reklama
Sencilla ja kupiłam gofrownice w Lidlu za 12e i działa już prawie 2 lata :-D
Karola byłam wczoraj, ale miałam takie urwanie głowy wczoraj, że szok:szok: i nawigacja mi padła, więc do Hagi wróciłam po znakach i zamiast zjechać na Rijswijk to zjechałam na Rijswijk Zuid (kumpela która ze mną jechała kłóciła się ze mną, że mam jechać na Zuid) i nadrobiłam przez to kilka kilometrów, ale udało mi się jakoś wyjechać. Spóźniłam się na sprzątanie, później obiad, prysznic i do szkoły.
Aniu mogłam sobie wybrać w jakie dni chcę pracować:tak: Mam 20min na 1 pokój wolny i 15 na zamieszkiwany :tak: Jeśli skończę wcześniej mogę iść do domu, a płacone mam za tyle h ile powinnam pracować, jeśli skończę później to moja strata :tak:
Jeśli np rano ktoś zadzwoni, że boli go głowa i do pracy nie przyjdzie to wtedy tej osoby pokoje są dzielone przez pozostałych pracowników i zostajemy dłużej - oczywiście mamy za to płacone. Stawka to 8,60 bruuto, ile to będzie netto wie ktoś :confused: Pierwsze 2 miesiące to okres próbny, a później kontrakt na pół roku:tak: Stawka mnie trochę nie zadowala, ale od czegoś trzeba zacząć :tak::tak:
Natka umawiałyśmy się na środę, 2 poprzednie pracowałam i teraz zaczynam nową pracę i też w środy pracuje:baffled: Jutro mam wolne, więc może jutro wpadniesz :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry