reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Aneta, ja ostatnio mialam 8.86 i netto wychodzilo 7.59... Pewnie, trzeba od czegos zaczac. Ja sprzatalam hotele we francji i bylo niezle, trzeba sie czasem sprezac, ale jak sa mili goscie, to napiwek daja, a we francji to wiadomo- i winko sie trafilo.. ;)

reklama
Aniahaven jestem :tak: podczytuje Was czasami, ale na pisanie brak czasu i weny :zawstydzona/y:
Gratulacje dla wszystkich tych, ktorym sie naleza :-);-):-D
u nas po staremu, w pracy nieciekawie srednio to w kazdym tyg 2 osoby zostaja zwolnione :-( ja znowu bede sie stresowac od pon, bo wtedy niby maja mi dac znac co z moja umowa, ale znjac zycie to potrwa to jeszcze z tydz dluzej zanim dowiem sie na czym stoje :crazy:
poza tym to nic szczegolnego: praca - dom - praca - studia - pazury, do tego rodzinka i tak mi mija dzien za dniem :-D
a w niedziele urodzinowa imprezka arniego, wiec znowu zjedzie sie cala rodzinka i bedzie kupa roboty :baffled:
podsuncie mi pomysl na tort na 30 ur, bo ja nie wiem co zrobic :crazy:

A pamietacie AnneR? pisla z nami kiedys na forum, ale bardzo krotko i nieregularnie.
20 sieprnia ur coreczke, Milena Kinga :-)

a tu kilka zdjatek
IMG_5901.jpgDSC_0943.jpgIMG_5939.jpgDSC_1010.jpgIMG_6002.jpgIMG_5956.jpgIMG_5954.jpgIMG_5951.jpg

hejka,
aneta nie moge bo Michał jest tylko w środy w hadze, musimy się jakos inaczej umówic, bo teraz mam Zosię chorą, ma półpaśca, a te czuby tutaj leczą ją jak na ospę, ale na szczescie schodzi jej, na dodatek robi kupkę z krwią i też to prawie zlał, bo dał skierowanie na badanie moczu i jakiś płyn na rozluźnienie kupki i mamy tydzień patrzec co i jak, więc niewiem czy przypadkiem nie spakujemy się i nie pojade z nią jutro do polski na dokładne badania bo nerwy to mam już zjedzone przez to wszystko.
miało może którejś z was dziecko krew w kupie?????
pozdrawiam was wszystkie

Natka witaj.... o jejku ale sie narobiło z tą twoją Zosieńką.... :szok::-:)zawstydzona/y:
Zdrówka dla niej... mojej znajomej córcia miała zatwardzenia takie że robiła z krwią albo wcale - ale to chyba coś innego.
W każdym razie też miała taki specyfik na rozluźnie....:tak:

O,oo jaki tu dziś ruch :tak::tak:

Natka zamierzała się pojawić w Hadze a ja nic o tynie wiem:crazy: Nie ładnie dziewczynki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Natka zdrówka dla Zosi,Michał kiedyś maił krew w kupie lekarz kazał przynieść jak jeszcze zrobi ,na szczęście następna była normalna:tak:

Aniu jak będziemy w Berdzie to na pewno was odwiedzimy:tak::tak:
Aneta to nadrobiłaś zdrowo kilometrów:tak:Dobrze A mówił ,że pół godz trzeba autem jechać :happy:Super ,że się dogadałaś z pracodawczynią:tak::tak:
Agasta na pewno ci przedłużą umowę:tak:Widze ,że roczek u Ann udany:tak:Slicze dziewczynki:tak:
Pauka a ty co pojawiasz się i znikasz ,i znikasz....:-D
Sencilla napisz co u was..

Ja dopiero usiadłam na czterech literach.Ugotowałam leczo na jutro i Michałkowi zupkę.Niejadek się z niego zrobił:baffled: Jurto do pracy a od 18 weekend:tak:

reklama
wieie co? ale mamay lato..na poczatku troche pogrzalo a teraz masakra..ciagle pada albo zimno na przyszly tydz widzialam pogode nawet u mnie 13 stopni co za masakroza!!!!!!!!!!!!
nie ma jak sie anwet nad morze wybrac...bo u nas to trzeba zaplanowac no i pogode meic bo co mi z morza z moim maluchem zeby zza przeciwdeszczowej oslonki go ogladalo

Do góry