Aneta, ja ostatnio mialam 8.86 i netto wychodzilo 7.59... Pewnie, trzeba od czegos zaczac. Ja sprzatalam hotele we francji i bylo niezle, trzeba sie czasem sprezac, ale jak sa mili goscie, to napiwek daja, a we francji to wiadomo- i winko sie trafilo..
reklama
Aniahaven jestem podczytuje Was czasami, ale na pisanie brak czasu i weny
Gratulacje dla wszystkich tych, ktorym sie naleza :-);-)
u nas po staremu, w pracy nieciekawie srednio to w kazdym tyg 2 osoby zostaja zwolnione :-( ja znowu bede sie stresowac od pon, bo wtedy niby maja mi dac znac co z moja umowa, ale znjac zycie to potrwa to jeszcze z tydz dluzej zanim dowiem sie na czym stoje
poza tym to nic szczegolnego: praca - dom - praca - studia - pazury, do tego rodzinka i tak mi mija dzien za dniem
a w niedziele urodzinowa imprezka arniego, wiec znowu zjedzie sie cala rodzinka i bedzie kupa roboty
podsuncie mi pomysl na tort na 30 ur, bo ja nie wiem co zrobic
A pamietacie AnneR? pisla z nami kiedys na forum, ale bardzo krotko i nieregularnie.
20 sieprnia ur coreczke, Milena Kinga :-)
a tu kilka zdjatek
Gratulacje dla wszystkich tych, ktorym sie naleza :-);-)
u nas po staremu, w pracy nieciekawie srednio to w kazdym tyg 2 osoby zostaja zwolnione :-( ja znowu bede sie stresowac od pon, bo wtedy niby maja mi dac znac co z moja umowa, ale znjac zycie to potrwa to jeszcze z tydz dluzej zanim dowiem sie na czym stoje
poza tym to nic szczegolnego: praca - dom - praca - studia - pazury, do tego rodzinka i tak mi mija dzien za dniem
a w niedziele urodzinowa imprezka arniego, wiec znowu zjedzie sie cala rodzinka i bedzie kupa roboty
podsuncie mi pomysl na tort na 30 ur, bo ja nie wiem co zrobic
A pamietacie AnneR? pisla z nami kiedys na forum, ale bardzo krotko i nieregularnie.
20 sieprnia ur coreczke, Milena Kinga :-)
a tu kilka zdjatek
Hej Agasta!!! :-)
Ooo widzę że na urodznkach bliźniaczek byłaś!!! Rosną te córcie Ann, rosną!
Co do tortu to zależy co twój E lubi - tort w kształcie piłki do kosza;-), książkpenisa a może gra w karty?
Zobacz tutaj....
81b.JPG | pankiewiczj | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl może cos wybierzesz...
A może tort w kształcie tira?
Ooo widzę że na urodznkach bliźniaczek byłaś!!! Rosną te córcie Ann, rosną!
Co do tortu to zależy co twój E lubi - tort w kształcie piłki do kosza;-), książkpenisa a może gra w karty?
Zobacz tutaj....
81b.JPG | pankiewiczj | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl może cos wybierzesz...
A może tort w kształcie tira?
natka86
mamusia Zosieńki
hejka,
aneta nie moge bo Michał jest tylko w środy w hadze, musimy się jakos inaczej umówic, bo teraz mam Zosię chorą, ma półpaśca, a te czuby tutaj leczą ją jak na ospę, ale na szczescie schodzi jej, na dodatek robi kupkę z krwią i też to prawie zlał, bo dał skierowanie na badanie moczu i jakiś płyn na rozluźnienie kupki i mamy tydzień patrzec co i jak, więc niewiem czy przypadkiem nie spakujemy się i nie pojade z nią jutro do polski na dokładne badania bo nerwy to mam już zjedzone przez to wszystko.
miało może którejś z was dziecko krew w kupie?????
pozdrawiam was wszystkie
aneta nie moge bo Michał jest tylko w środy w hadze, musimy się jakos inaczej umówic, bo teraz mam Zosię chorą, ma półpaśca, a te czuby tutaj leczą ją jak na ospę, ale na szczescie schodzi jej, na dodatek robi kupkę z krwią i też to prawie zlał, bo dał skierowanie na badanie moczu i jakiś płyn na rozluźnienie kupki i mamy tydzień patrzec co i jak, więc niewiem czy przypadkiem nie spakujemy się i nie pojade z nią jutro do polski na dokładne badania bo nerwy to mam już zjedzone przez to wszystko.
miało może którejś z was dziecko krew w kupie?????
pozdrawiam was wszystkie
Natka witaj.... o jejku ale sie narobiło z tą twoją Zosieńką.... :-zawstydzona/y:
Zdrówka dla niej... mojej znajomej córcia miała zatwardzenia takie że robiła z krwią albo wcale - ale to chyba coś innego.
W każdym razie też miała taki specyfik na rozluźnie....
Zdrówka dla niej... mojej znajomej córcia miała zatwardzenia takie że robiła z krwią albo wcale - ale to chyba coś innego.
W każdym razie też miała taki specyfik na rozluźnie....
karola82_82
mama slicznego Michałka
O,oo jaki tu dziś ruch
Natka zamierzała się pojawić w Hadze a ja nic o tynie wiem Nie ładnie dziewczynki
Natka zdrówka dla Zosi,Michał kiedyś maił krew w kupie lekarz kazał przynieść jak jeszcze zrobi ,na szczęście następna była normalna
Aniu jak będziemy w Berdzie to na pewno was odwiedzimy
Aneta to nadrobiłaś zdrowo kilometrówDobrze A mówił ,że pół godz trzeba autem jechać Super ,że się dogadałaś z pracodawczynią
Agasta na pewno ci przedłużą umowęWidze ,że roczek u Ann udanySlicze dziewczynki
Pauka a ty co pojawiasz się i znikasz ,i znikasz....
Sencilla napisz co u was..
Ja dopiero usiadłam na czterech literach.Ugotowałam leczo na jutro i Michałkowi zupkę.Niejadek się z niego zrobił Jurto do pracy a od 18 weekend
Natka zamierzała się pojawić w Hadze a ja nic o tynie wiem Nie ładnie dziewczynki
Natka zdrówka dla Zosi,Michał kiedyś maił krew w kupie lekarz kazał przynieść jak jeszcze zrobi ,na szczęście następna była normalna
Aniu jak będziemy w Berdzie to na pewno was odwiedzimy
Aneta to nadrobiłaś zdrowo kilometrówDobrze A mówił ,że pół godz trzeba autem jechać Super ,że się dogadałaś z pracodawczynią
Agasta na pewno ci przedłużą umowęWidze ,że roczek u Ann udanySlicze dziewczynki
Pauka a ty co pojawiasz się i znikasz ,i znikasz....
Sencilla napisz co u was..
Ja dopiero usiadłam na czterech literach.Ugotowałam leczo na jutro i Michałkowi zupkę.Niejadek się z niego zrobił Jurto do pracy a od 18 weekend
anna117
Fanka BB :)
bry dziewuchy!!!!wstwac!!!!!
Natka zdrowka dla Zosi , maskara kto szkoli tych lekarzy w Holandii????????a podobno cywilizacja jest.......
Karola masz juz suknie do slubu?
Natka zdrowka dla Zosi , maskara kto szkoli tych lekarzy w Holandii????????a podobno cywilizacja jest.......
Karola masz juz suknie do slubu?
Dzień dobry....
Zapraszam na kawkę... bo pogoda!
YouTube - Kawa z rana
No właśnie Karola... jak przygotowania?
Zapraszam na kawkę... bo pogoda!
YouTube - Kawa z rana
No właśnie Karola... jak przygotowania?
reklama
anna117
Fanka BB :)
wieie co? ale mamay lato..na poczatku troche pogrzalo a teraz masakra..ciagle pada albo zimno na przyszly tydz widzialam pogode nawet u mnie 13 stopni co za masakroza!!!!!!!!!!!!
nie ma jak sie anwet nad morze wybrac...bo u nas to trzeba zaplanowac no i pogode meic bo co mi z morza z moim maluchem zeby zza przeciwdeszczowej oslonki go ogladalo
nie ma jak sie anwet nad morze wybrac...bo u nas to trzeba zaplanowac no i pogode meic bo co mi z morza z moim maluchem zeby zza przeciwdeszczowej oslonki go ogladalo