reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

cześć dziewczyny, mam takie małe pyatnie: czy któraś z Was pobierała zasiłek macierzyński w Holandii a rodziła w Polsce ?? i czy nie było z tego powodu żadnych problemów? z góry dzięki za pomoc:)

reklama
Anna117 witam sąsiadko z podkarpacia:)a skąd dokładnie?
pozdrawiam
Aniahaven właśnie też tak myślałam, ale lepiej się wszystkiego dowiedzieć:)

Hej....

Aniu no ja generalnie nie narzekam na M ani dzieci:-D ale czasami w tych zawirowaniach szkolno- pracujących ludzie nie mają tyle czasu dla siebie...a teraz to doceniam bo mamy czas na ogrodzie nawet z dziećmi w piłke pokopać.....:tak:
MamoMikołaja dobry pomysł.... ja sie pisze - może w końcu na jakieś dotre!!!:sorry2::-)
Zmykam pod prysznic....
Dobranoc....

Hej,
Ja dziś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i w poniedziałek idę do nowej pracy :tak::tak::tak: Karola dziś jechałam do Zoetermeer 45min :szok: Następnym razem jadę inną trasą :tak:
Dobranoc:tak:

czesc dziewczyny
Aneta gratulki i powodzenia w nowej pracy. A co bedziesz robic jesli moge spytac????
Aniu tego ogrodka tez ci zazdroszcze, marzy mi sie domek z takim wlasnie ogrodkiem. Sprawdzilam na mapie i widze ze bedziemy mieszkac nie tak znowu daleko od siebie wiec moze kiedys spotkamy sie na kawie :-)
Jakos nie moge sobie wyobrazic ze za tydz. bede zupenl;nie w innej czesci Holandii mieszkac wciaz nierealne mi sie to wydaje
MamoM. teraz to i ja sie na takie spotkania pisze :-)

Hej kochane...

U nas od rańca pada....:wściekła/y: niby mży ale już sie nic nie chce...
My za chwilke zmykamy do pani położnej zobaczyć jak tam mały długo posiedzi....:-)
Anetko GRATULACJE:tak::tak::tak: - a więc to była ta tajemnica tak?
Ja kciuki trzymałam:-p - mam nadzieje że bedzie ci sie podobać!Zdradź tylko co bedziesz robić....

Wczoraj bawiłam sie z Ernim w "słówka holenderskie" - tzn ja pytam a oni odp.po holendersku nazwy rzecyz albo zwierząt...;-)
Erni oczywiście ma mniejszy zasób słów niż Karina wiec ta cały czas mu podpowiadała sylaby.... Pytam sie go jak jest KOŃ po holendersku a on chyba nie pamietał i myśli i myśli...a siostra do niego "PA,PA" - Erni sie uśmiechnął i woła "PATA-TAJ, PATA-TAJ"!!!:-D:-D:-D

To tak na dobry początek dnia....:rofl2:

reklama
hello
Ania czekamy na wiesci o maluszku...mysle ze jak bedziesz rodzic to i pisac bedziesz...w tej samej chwili oczywiscie;-)mialo byc wiecej fot...
Aneta gratulki
Gosia gdzie bedziesz dokladnie mieszkac?
Clauditka ja pochodze z Niska obok Stalowej Woli
Karola nei spij..
MamoMikoljaa ja czasem bywam w Venray ale nei wiem czemu ajkos dojechac do ciebie nie moge....;-)

Do góry