reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
No Aniu wlasciwie to nie wiem...moze czas oszczedzac;-)
jutro mala skonczy 9 miechow-próbuje juz wstawac, raczkuje wiec oczy musze miec w de i raczej was podczytuje niz pisze....mimo wszytsko strasznei sie leniewa zrobialm odkad siedze w domu, a chyba raczej bede posiedziec musiaala,bo co zrobie z mala, a na opiekunki wydawc sie mi nie oplaca za bardzo...
ale powoli trzeba sie za czyms rozgladac..moze na weekendy, choc ciezko bedzie mi wtedy pracowac jak wszyscy znaczy m beda w domu,ale take zycie

Ania co to jest ten KPN?

a no i do 2 dolnych jedynek doszly 2 gorne-wlasnei sie wyzynaja

dzień dobry
Anuhaven witaj z powrotem :)

Jaka ja gapa to Wam mówię, poprosił mnie M abym kupiła paracetamol 1000, ja bez zastanowienia pojechałam i wziełam 1000 ale zmiast spojrzeć czy to tabletki to ja nie, od razu do kasy. A po przyjściu do domu patrzę a tam czopki hheheh, M się śmiał i mówi, że on tego nie będzie brał heheh. Muszę komuś oddać bo po co mi one.

Witam
Aniu dobrze ,że już jesteś:tak:
Robale dobre hahaha:-D:-D
Aniu gratuluje zabków, ja też się rozleniwiłam ostatnio:sorry2:

Nie mogę odreagować tego ostatniego tygodnia i palcem mi się ruszyć nie chce.Na szczęście jeszcze 3 tyg i do polski:happy2:

witamy..
u nas tez totalne lenistwo ))
wczoraj mi Mikolaj sie zgubił !!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:
doznalam szoku poprostu biegalam po calym osiedlu i wolalam go i plakalam i nigdzie go nie bylo gdy juz wracalam do domu zeby niewiem na policje dzwonic??:-:)-( to uslyszalam jego glos gdzies za plotem.....i darlam sie jak glupia MIKOLAJJJJ:szok::szok: a on spokojnie : mamo tu oć :angry:
siedzial sobie u siasiadki na podworku i nie slyszeli ze go wolalam od 20 minut taka bylam wsciekla na nich ze go zabrali tam ze w ten wieczor mielismy isc do niej na urodziny i juz nie poszlam ,bylam wykonczona psychicznie i wsciekla na nich -ona mowi myslalam ze widzialas ze do nas idzie jak nigdy tam nie chodzi bo maja" glupie dziecko" sory ale ta mala ma 5 lat i nawet mnie nie wpuszcza do domu tylko gada ze mamy sie wynosic bo nas nie lubi itdddd a jej mamusia ja za to caluje jeszcze i mowi ze ona jest mala jeszcze i nie rozumie co mowi!!:wściekła/y::wściekła/y:
takze nasz wieczor byl koszmarem mojego zycia nikomu tego nie zycze !!!!!!!:no::no:

Hej...

LENISTWO was ogarnęło??? Dajcie troche bo ja na tyłku usiedzić nie mogę...:-p

MamoMikołaja współczuje ci takiego przeżycia.... :baffled:sąsiedzi nieźli nie ma co!

Aniu KPN to taka sieć telefoniczna jak T-MOBILE ORANGE... i nic tam nie wskurałam bo sie okazałao że abonament miałam od początku taki nieduży.... a samych smsów 145szt plus 200min połączeń na komórke...:szok: wiec jak go przekroczyłam 3-krotnie to tetaz musze zapłacić...:tak:
No trudno:sorry2:...już poprawili mi w umowie i powinno być lepiej:-)!

Karola jak ja ci zazdroszcze tego wyjazdu do PL!;-) a teraz to szczególnie bo mam różne polskie zachcianki...:zawstydzona/y::-D

Ja zakupiłam dziś ostatnie elementy wyprawki zwane pieluszkami! Teraz jestem gotowa!:-D:-D:-D
U nas na lunch makaron z truskawkami bo targ po drodze zaliczyłam.... Pogoda piękna ale tak wieje!!!:szok:

Ja dziś nie gotuje:-p bo mnie właśnie M poinformował że do 19.00 pracuje a na 21.00 ma być na jakiś spotkaniu w Hadze wiec ...wróci ok 23.00:-D....

No cóż zadowoli sie kanapkami.....;-)

Witam,
Aniu miałam dziś filet z kurczaka w sosie z ryżem :tak: i już na jutro kolejny obiad nastawiłam, gulasz :tak:
Mamo Mikołaja ja kiedyś byłam z moją siostrą w New Yorker, a tam pełno tych wieszaków okręcanych z ciuchami i w 1 sekundzie moje dziecko zniknęło mi z oczu :szok::szok::szok::szok: Miał wtedy 2 latka, a ja myślałam, że zawałem skończę. Wszystkich pytałam czy nie widzieli małego chłopca, nikt nie widział, ja uryczana, a moje dziecko wychodzi z pod wieszaka z ciuchami zadowolone :szok: i wołałam ze 100 razy, a on ani nie pisnął :no: Od tamtej pory mam wstręt do tego sklepu i omijam go szerokim łukiem :-D
Aniu117 twojej małej ząbki wychodzą, a mojemu Nikodemowi wypadają :-D Wczoraj pierwszy mleczak wypadł :tak:
Karola mi też się ruszyć nie chce, ale miałam dziś w pracy taki za*******, że nawet śniadania nie zjadłam :no: Smsa otrzymałam, trzymaj jutro kciuki :tak:;-):-)
Miłego dnia

Głowa mnie tak cholernie boli dziś ... :-(

reklama
Anetko ja też potrzymam kciuki :tak: jeśli to ci pomoże!:-D
Na jutro planuje gołąbki zrobić, więc farsz tez już zaczęłam.... ale na razie walcze ze stertą prasowania klientki!:sorry2:

Mojej Karci już drugi sie rusza na dole a ten piewszy co wypadł 1 sierpnia juz wyszedł do połowy....;-) tyle ze moja K dopiero skończyła 5 lat a Niko widze 6ma...:zawstydzona/y:
Powinnam sie martwić?:dry:

Do góry