reklama
anna117
Fanka BB :)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dobry wieczór
Aniu mi też by się taki macierzyński przydał
Sencilla w środę wcześniej kończę pracę to poszukam sojowego mleka Kiedyś podałam Oliwierowi waniliowe to nie posmakowało mu, więc myślę, że smakowe odpada Czy bezsmakowe też są
Zaraz obiad na jutro mi się spali
Aniu mi też by się taki macierzyński przydał
Sencilla w środę wcześniej kończę pracę to poszukam sojowego mleka Kiedyś podałam Oliwierowi waniliowe to nie posmakowało mu, więc myślę, że smakowe odpada Czy bezsmakowe też są
Zaraz obiad na jutro mi się spali
czesc dziewczyny
W niedziele oficjalnie sie juz przeprowadzamy. Bylismy obejzec dom i troche okolice nie jest zle. Na drugi tydz. bede z mapa w rece juz nowe okolice zwiedzac ;-) ciesze sie ze juz w koncu sie wyprowadzamy i ze juz nareszcie zaczniemy spokojniej zyc bo ostatnie miesiace byly troche nerwowe.
Aniu witaj z powrotem, ja tez bede miec urlop tylko nie maciezynski hihihihi
Aneta jak tam obiad???? uratowalas cos czy poszedl z dymem ;-D
W niedziele oficjalnie sie juz przeprowadzamy. Bylismy obejzec dom i troche okolice nie jest zle. Na drugi tydz. bede z mapa w rece juz nowe okolice zwiedzac ;-) ciesze sie ze juz w koncu sie wyprowadzamy i ze juz nareszcie zaczniemy spokojniej zyc bo ostatnie miesiace byly troche nerwowe.
Aniu witaj z powrotem, ja tez bede miec urlop tylko nie maciezynski hihihihi
Aneta jak tam obiad???? uratowalas cos czy poszedl z dymem ;-D
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Gosi obiad ocalał cały
Dobranoc
Dobranoc
mama mikolaja
witam i zegnam bo uciekam do lozeczka...
GOSIU to witamy juz prawie u nas i mam nadzieje do zobaczenia niedlugo )))
ANIU juz macierzynski ?? jestem w szoku jak ci ta ciaza przeleciała....wow!!! czyli lada moment bedziesz miala malenstwo takie jak moje -super
SENCILLA jaka ty chodzinka kobitko chetnie troche kilogramow ci oddam calkiem za darmo haaa
ok dobrej spokojnej nocki uciekam do wyrka
GOSIU to witamy juz prawie u nas i mam nadzieje do zobaczenia niedlugo )))
ANIU juz macierzynski ?? jestem w szoku jak ci ta ciaza przeleciała....wow!!! czyli lada moment bedziesz miala malenstwo takie jak moje -super
SENCILLA jaka ty chodzinka kobitko chetnie troche kilogramow ci oddam calkiem za darmo haaa
ok dobrej spokojnej nocki uciekam do wyrka
Oj MamoMikołaja mi sie coś zdaje że ja już niedługo to moje maleństwo utule...
Anetko a co najutro ukuchciłaś?;-)
Gosiu ja moich okolic prawie nie widziałam tyle co z auta, bo na nóżkach to ja już sie daleko nie wypuszczam - tak mnie mały obija i skurcze mam...
Ale niedługo to nadrobie te spacerki z wózkiem ....
Słodkich snów!
Jutro oczywiście stawiam tradycyjnie kawke z rana!!!!:-):-):-)
Anetko a co najutro ukuchciłaś?;-)
Gosiu ja moich okolic prawie nie widziałam tyle co z auta, bo na nóżkach to ja już sie daleko nie wypuszczam - tak mnie mały obija i skurcze mam...
Ale niedługo to nadrobie te spacerki z wózkiem ....
Słodkich snów!
Jutro oczywiście stawiam tradycyjnie kawke z rana!!!!:-):-):-)
reklama
anna117
bry