reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Robale ode mnie rowniez wszystkiego dobrego!!!!!
U nas pakowania ciag dalszy, mam taki burdel w domu ze szok nie wiem jak to ogarne i nadal jeszcze tyle rzeczy trzeba spakowac. Chcemy wynajac ciezarowke zeby wszystko za jednym razem przewiesc. W sobote bedziemy ogladac dom i ostatecznie dobijac targu ;-) wiec trzymajcie kciuki dziewczyny

reklama
POMOCY!!!
znowu moja mala jakies paskudzctwo ma tzn : w okolicach lokci na raczkach nawet juz wiecej niz tylko lokcie i na udach ( narazie ) ma czerwone liszajowate czerwone plamki czy to skaza bialkowa??????????????? wg tego co pisza w necie tak moze byc ,niewiem czy zmienic jej mleko czy co ?? tutaj podobno jest NUTRAMIGEN czy jakies takie mleko -niewiem ... dla alergikow?
i czy dostane w razie czego na nie recepte ? zeby nie placic?? jak to wyglada tutaj ??

mojej szwagierki mała miała takie liszajowate plamki... w pachwinach na udach i kolankach... pójdz na badanie moczu. chociaz najpierw trzeba wyleczyc skóre. Clotrimazol 10g powinien zalatwic sprawe. :) Mozliwe ze malenstwo ma jakies bakterie ktore wywoluja takie cos. Skaza bialkowa wychodzi chwile po spozyciu nabialu, i sa to kropeczki, wygladajace podobnie do potowek czasami czerwone czasami jak gesia skórka. Chociaz pewnie ile dzieci, tyle form uczulania...

dzisiaj nasze plamki troche wyblakly ale skora jest sucha w tych miejscach ,mleko mala pije od samego poczatku te same wiec dziwne zeby dopiero teraz wyszlo cos??
poczekam jeszcze z wizyta u lekarza zobaczymy co bedzie...
Milego dnia

hydrokortyzol jest sterydem, ktorego nie wolno podawac tak malym dzieciom! wazne zeby pamietac, aby jego stezenie nie przekraczało 1% jesli juz koniecznie lekarz chce go przepisać...

reklama
Bry...

My juz po wizycie u poloznej...maly gotowy do porodu;-) ale pani powiedziala ze sprawdzimy to dokladnie za tydzien....:tak:

Robale wszystkiego najlepszego!:-)

MamoMikolaja moj synek tez ma takie palmy ale to ewidentnie pod egzeme zalatuje:baffled: - on ma alergie niewielka na cytrusy:szok: i tak czasami mu powraca wlasnie w lokciach...nawet teraz ma taka plame bo przez lato go opalilo a teraz znikla egzema a plama zostala!!!:-D

Sencilla co to za prace masz co nadwyraza twoje zdrowie...milo cie widziec na forum znowu...nie uciekaj please!!!;-)

Gosiu nie poddawaj sie ja ciewagle tez walcze z pudlami na strychu :rofl2:wiec mysle o tobie czasami!:-)

My nadal internetu w domu niet:wściekła/y: a mieli do 20 podlaczyc, cholerne ludziska!

Poza tym u nas ok - maly rozrabia kazdej nocy od 1-5 wiec ogladam operacje plastyczne z nudow...:baffled::-DBrat dzis wyjechal z dziewczyna do PL - na szczescie siostra zostala mi jeszcze:tak:...a w sobote kolejny etap remontu...tym razem jadalnia z kibelkiem...

Wszystkim forumowiczka udanego weekendu bo pogoda ma byc piekna!!!:-):tak::-)

p.s. Co tam u PaulinyAnny slychac ktos wie?:sorry2:

Do góry