reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ja dopiero wróciłam z mojego gniazdka.... dziś przewiozłam moje kwiaty niech sie klimatyzują....:tak::tak::tak:

Dziękuje za życzenia... Dobrej nocki...pa!

:-D:tak:witamyyyy

nasi goscie juz pojechali byli zaledwie 2 dni a szkoda bylo super !!!! teraz musze chate ogarnac i troche odpoczac bo malo co spalam ostatnio..:-):-)

tak mijal nasz wekend ale oczywiscie panowie byli czyms innym zajeci haaa

Załączniki

• P7252090.jpg
    P7252090.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 60
  • P7252089.jpg
    P7252089.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 70
Witam
A co tutaj forum umarlo?????:szok:
Wczoraj moja mama miala imieniny a ja zapomnialam:zawstydzona/y:dzisiaj jej napisalam zyczenia no ale to juz nie to, glupio mi...........

Dobry wieczór....

Gosiu nie zamartwiaj sie - trudno zdarza sie....:sorry2: Mamai tak sie napewno ucieszyła z twojego telefonu!:-):tak:
MamoMikołaja odpoczęłaś już? U nas taka pogoda że ja spałam bite dwie godzinki.... po południu ale położna powiedziała że teraz to nawet wskazane....:tak:

Mam pytanie oczywiście.. bo byłam dziś u położnej i ona stwierdziła że powinnam już przestać pracować.... ze względu na mój często twardniejący brzuch:baffled:... i powiedzicie mi teraz jak to tu jest..:nerd:
Ja nie chce jeszcze wykorzystywać mojego macierzyńskiego :sorry2:bo chciałam od 1 września iść na nie..... czy tu jest coś innego co w razie takich niesyspozycji ciężarnych można zastosować...?:zawstydzona/y: typu L-4 nie wiem...

Jak ktoś coś wie to piszcie,please!!!

Idę sie wyciągnąć.... bo mi tak kazono.....hihi:-D:-D:-D

Witanko

Aniu ja pracowalam do konca 6-tego miesiaca i poszlam na chorobowe.Mialam prace gdzie stalam 9-11h i zaczely mi pekac zylki pod kolanami i przy kostkach.Polozna napisala mi tylko notke w karcie ciazy,ze dlugie stanie mi szkodzi i z tym poszlam do pracodawcy.On zalatwil wszystko z UWV i mialam normalnie placone 100%, bo to w ciazy.Ja pracowalam w biurze pracy i w sumie szef powinien najpierw probowac znalesc mi inna prace gdzie nie trzeba tyle stac,ale stwierdzil,ze takiej nie ma.W kazdym razie to on sie tlumaczyl z tego a nie ja.

A moja corcia wreszcie powiedziala moje upragnione MAMA:-)
Gada duzo,ale jak i kiedy chce.Kotka wola ci ci ci,na pieska mowi wow wow,powie baba,tata,da.
Kiedy wasze dzieciaczki zaczely "mowic"???

Witam;)Ja już skończyłam prace nareszcie za 3 dni jade do polski na prawie 2 miesiące ,juz nie moge sie doczekac,musze odpocząc praca dała mi naprawde w kość:-(Czarna moja Zosia powiedziala mama jak miała 1,5 rokunie mogłam sie doczekac ,a ona od taty zaczeła,ale po mamie to juz szybko zaczeła mówić wszystko ,a teraz gada chyba za trzech taka z niej gaduła:-D

reklama
Witam
spóźnione życzenia dla aniahaven i anna117:tak: Moja teściowa też Anna, ale życzeń nie składam, bo 4 lata z rzędu składałam, a ona mi nigdy, więc już od 2 lat poszłam w ślady teściowej :rofl2: Najlepsze, że mój M ma kilka dni po mnie i o nim zawsze mamusia pamięta :tak::cool2:
Aniu jak Ci już teraz brzuch twardniej tzn że pojawiają się już skurcze, a skurcze wywołują poród, więc zwolnij tempo kochana, bo Ty nie możesz jeszcze rodzić:no:
automedg aż 2 miesiące, dlaczego jedziesz na tak długo:confused:
Chciałam się pochwalić, że Oliwierek wstał rano w poniedziałek i mówi do mnie "mamusiu ja już nie będę płakał w przedszkolu" i w ten poniedziałek już w drzwiach do mnie mówi dag dag mama:-D i tak już od 3 dni nie płacze w przedszkolu :-)
Uciekam po mojego skarba kochanego :tak:

Do góry