reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hehe sama nieweim dlaczego nastawiłam się na dziewczynkę... chyba poprostu chciałam miec dwie córeczki;) troszkę mi szkoda, ale cieszę się na synka.. będzie wesoło. Zosia też się cieszy, chyba, bo raz mówi że kocha baby, a za chwile że musi bic dzidziusia:baffled:

reklama
Aniu Mój Niko ma wakacje już od 2 lipca :tak::tak: Aniu dasz radę, musisz dla dzidzi:tak::tak::tak:
Natka zazdroszczę Ci parki :tak: Ja też chcę córeczkę, mój mąż już imię dla córki wybrał :-D:-D:-D
Karola a kiedy Wam pasuje? Co robicie jutro? Może jak będzie ładna pogoda to się wybierzemy z grillem nad morze:confused: Tylko Oliwier trochę z katarem i pokasłuje, więc nie wiem... bo nie chcę, aby Michasia zaraził :no:
MamoMikołaja zdrówka dla Mikiego i udanej wizyty siostry:tak:

Dobranoc

anetko to do roboty, dalej bierz swojego męża do wyrka i działac;) a napewno bedzie dziewczynka, w końcu mówią DO TRZECH RAZY SZTUKA:-) my chcemy jeszcze trzecie, a może nawet i czwarte. lubie dużą rodzine, duży stół i dużo radości;)

dobranoc kobitki

Hej...

My właśnie wróciliśmy z nowego domu... jutro wielki remont, paru znajomych sie zaoferowało :tak:z pomocą a wieczorkiem grill....Zaczynamy o 8.00!!!

Mój mały sie chyba przekrecić chciał jak spałam i mu sie coś nie udało... bo mnie zaczęło tak boleć że mnie az obudził a on chyba głową tak walił że ustać z bólu nie mogłam :szok:.
Powiem szczerze troche mnie strach obleciał że to już ale pochodziłam i sie uspokoiło....:-D:-);-)

MamiMikołaja śmiem twierdzić że jest jakiś wirus w NL teraz bo mój Erni już całkiem dobrze z ta gorączką:tak: za to Karina ma ją od wczoraj i ta tez bardzo wysoką!!!!:zawstydzona/y: Nawet przez pewniem czas paracetamol nie chciał działać....:dry:
Teraz raz lepiej raz gorzej ale humor jej dopisuje - i jeszcze nie śpi bo spała po południu a poza tym WAKACJE ŚWIĘTUJE!!! :-D:-D:-D

Anetko twój synek już na wakacjach a mój E. jeszcze tydzień do opiekunki chodzić bedzie a potem juz go nie posyłam bo w środe moja sisier przyjedźa jupi!:-)
A ty już miałaś egzaminy z portfolio?:nerd:

Zmykam pod prysznic....

natka- gratulacje synka :) widzę że planujesz dużą rodzinke.. fajnie:)

agasta- gdzie się podziewasz??? dawno nic nie pisałaś..

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków!

dobranoc ;)

Ostatnia edycja:
Natka niestety w obecnej chwili nie mamy warunków (takich jakbym chciała) na trzecie dziecko :no:
Niunia a co u Ciebie też dawno Cię nie było u nas.
Aniu udanego remontu życzę, a Ty odpoczywaj kochana:tak:
Pauki też dawno nie było:no:
Wszystkie kobity się gdzieś pochowały :rofl2:
teraz już zamykam laptopa i mówię dobranoc:tak:

Dzień dobry....

No życzcie powodzenia dziewczyny, ruszmy!:-D
Anetko ja w planach mam malowanie łóżeczka dla synka bo chce go odświeżyć a i moich starszych dzieci też...:tak:
Pewnie zrobie kilka kursów tam i z powrotem bo chce przewieść cały mój balkonowy ogród i wkopać w nowym....

Dziewczyny sie gdzieś pozaszywały....

Mnie też nie bedzie miesiąc zanim mi internet przełączą na nowy adres:dry::baffled:... ale nudzic sie mi nie bedzie bo cały dom musze poukładać!:-D
Tylko tesknić będe....

Aniu jesteśmy jesteśmy tylko od rana pranko, sprzątanie, zrobiłam sałatkę i 2 ciasta oraz babkę (babka zakalec:wściekła/y:) w przepisie było, że należy wlać ciepłe masło i to mi się widzaiało podejrzane i miałam rację. Mówi się trudno, kaczki będą miały jutro pyszne jedzonko:tak:
Aniu nie może Cię tutaj zabraknąć to forum "umrze" bez Ciebie :-:)-( Pytałaś się o portfolio, ja jeszcze ich nie zrobiłam :szok::zawstydzona/y:, ale przesunęłam sobie egzamin na listopad:tak:, a teraz mam wakacje:tak::tak:
Karola ja już prawie gotowa, Oli postanowił się zdrzemnąć, więc będzie można dłużej posiedzieć nad morzem:tak:
Natka też się zastanawiałam co u niej słychać, w ogóle się nie odzywa:no: Pewnie już jest w NL ...

Miłego weekendu:tak:

reklama
Anetko z Karolą pewnie sie byczą....:-D
Ja wpadłam do domu na chwilke bo babka ma prasowanie odebrać o 17.00 - przy okzaji porcje lodów wtrąbie bo za mną chodzą!:tak::-)
Praca wre jak w ulu, dzisiaj już skończą wszystko co ma być wytynkowane....:-) a potem grilla...

Ja łóżeczka nie pomalowałam bo mój M tak sie rano spieszył że za miast białej :baffled: farby wodnej wziął bejce brązową:rofl2: ale i ta sie przyda do mojej komody z papierami bo taką właśnie chciałam....
No niestety kochane mnie od 1.08 raczej nie bedzie dopiero ok20.sierpnia mają mi internet podłączyć:dry: o zgrozo....
Udało mi sie nawet po południu zdrzemnąć...:-Dpod orzechem... a teraz jeszcze koleżanka z córeczką przyjechaa i dzieciaki buszują po ogrodzie! Moi są tam na prawdę bardzo szczęśliwi i codziennie sie pytają kiedy tam zamieszkamy...;-)

To tyle - spadam....

Do góry