reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry. Ale żeście się rozpisały :-D

Gosiu wszystkiego dobrego dla męża., oraz udanej imprezki urodzinowej ;-)

Natka takie nie planowane wyjazdy są najlepsze :tak:

Niunia ja Ci nic nie pomogę w związku z poszukiwaniami roweru :baffled:

Aniuhaven już się przenieśliście czy jeszcze w trakcie? Chyba że pisałaś ale może jakiegoś posta przegapiłam :zawstydzona/y:

Czarna jeśli macie okazję się wybrać do Pl, choć na te parę dni ja bym śmigała, zawsze miło zobaczyć się z rodzinką.

jeśli chodzi o Kasię ( automedg ) to jej Zosia, zrobiła wczoraj kupkę :-), dziś się wybierają do Pl, więc nie wiem czy będzie miała czas napisać.

No a u mnie, ok, ciasto zrobione dziś Milka. W niedzielę jadę do małej ( mojej byłej podopiecznej ) na urodzinki. Kupiłam jej z M puzzle, zestaw: koszulka + spodnie do piłki nożnej, malowanke. Mała uwielbia piłkę. Ostatnio byłam u nich. Mała była na mnie obrażona :szok: że ją zostawiłam, a mnie aż serce zabolało, łzy w oczach jakby nie wiem co mi się stało. No ale po nie całej godzinie przyszła, powiedziała " ciociu jak ja za tobą tęsknie, marzę o tobie " a mnie znowu serce ścisnęło, łza poleciała. ach to co zagoiłam rozdrapałam. A jej rodzice patrzą, nie są zadowoleni że wpadnę na urodziny, ale to do małej przyjadę nie do nich.

reklama
dziewczyny ale mi chodzi o trojkołowy ale to taki dla mnie z tym "koszem" do przewozenia dzieci, a zawsze zapomne jak sie nazywaja:/

Załączniki

• Zdjęcie0131.jpg
    Zdjęcie0131.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
Niuniu sorki że cie źle zrozumiałam...taki rower to super sprawa!!!

Anetko...loopfits uczy dziecko równowagi na rowerze i to jest super!:tak:
Mój Erni uzywał go tylko jak był w przedszkolu a potem wsiadł na Kariny rower już bez dwóch bocznych kółek:tak: i dosłownie pojechał sam:szok: pod lekką asekuracją tatusia a po 10min umiał już hamować i startować. :-D:-D:-D
Dlatego też nie czekaliśmy tylko odkręciliśmy boczne kółka w jego rowerku i ...zasuwa na nim jakby conajmniej pół roku praktykował!!!!:-D

Lece poszpiegować Pauke bo mi to spokoju nie daje....:-):-):-)

hejka.
a ja niewiem o co chodzi z PAUKA???? Co jest???

ania niewiem czy warto na takie 3-4 dniowe wyjazdy.. mi niechce się jzdzic do polski bo potem jestem chora, kręgosłup mnie boli, przykro mi ze wyjeżdzamy i wszyscy ryczą:baffled: teraz mój M nagadał Zosi że jedziemy do polski, a wcale nie mieliśmy jechac, mała się napaliła bo uwielbia babcie i cały czas ryczała i piszczała że ona jedzie do babci, wiec sie spakowałam i pojechalissmy..

No ja coś tam pczytałam o jakieś sprzedaży:-D czy coś ...ale czy mógłby ktoś coś jaśniej?!:sorry2:

Ja właśnie kończe spagetti i ide sie pakować na góre... ale mi sie nie chce...bo mi sie drzemka marzy...:-):-):-)

hello
no wlasnei dziewuchy o co chodzi z pauka?
a mam pytanie moaj mala zaczela siedac..ale co narazie usiadzie ale rece na podlodze tzyma obie lub jedna sie podpiera lub tez podpiera sie ud swoich ale sie nie prostuje ani nie odrywa od ziemi czy to normalne? czy cos nei tak jest?mzoe ma jeszcze za slby kregoslup co? nie umie sobie pleckow wyrostowac i oderwac raczek od ziemy lub nog...hmm to normalne? plizz pomozcie

Pauka juz z nami nie gada bo jedzie do Wloch:tak:

Anna gdyby Amelcia miala za slaby kregoslup to nie dala by rady wogole sie podniesc.Malymi kroczkami i dojdzie do perfekcji.Zobacz ile czasu sie nie przekrecala a teraz nie wiadomo kiedy siup i usiadla:-):tak:Uwazaj tylko zeby sie nie uderzyla w glowke jesli zdarzy jej sie stracic rownowage.Jeszcze chwilka i bedziesz za nia biegac na czworaka ;-)

Bry...

Pauka do Włoch?:szok: A ja sie tak cieszyłam że będzie nowa koleżanka.... mam nadzieje że będzie im tam dobrze....:tak:
A ja już spać nie mogę - płatki zarzuciłam na śniadanie i.... biore sie do pakowania kuchni!:-D
Jutro przyjeżdża mój braciszek na motorze z dziewczyną z odsieczą...więc mam nadzieje że sie szybko uporamy z układaniem naszego gniazdka!:tak:

Miłego dnia kobitki...

Bry

Ania ja tez wlasnie platki wcinam,chociaz wstalysmy o 6.

Wczoraj bylismy na grillu-parapetowie u znajomych,a dzisiaj siorka ma urodziny i znowu kielbacha z grilla ;)

Do pozniej

reklama
Do góry