reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
ania ale wam się ten domek trafił- super jak to wszystko opisujesz!!!
my musimy się w bloku kisic...... chętnie bym go zamieniła na domek z podwórkiem, i basen dla Zośki mógłby stac i stół i krzesła, o jeju się rozmarzyłam.. co prawda basen basen jest na balkonie, krzesełka też, ale to nie to samo...

Dzień dobry, my dziś pospaliśmy do 10:00:-), bo nasze dzieci poszły spać o 23:30:szok:
Grillek na plaży z Karolą i jej rodzinką się bardzo udał:tak::tak: Mieliśmy świetną pogodę:tak::tak: Zrobiłam dużo zdjęć min śliczny zachód słońca :tak::tak:
Oli jest tak zmęczony po wczorajszym, że poprosił teraz butelkę mleka i położył się do łóżka :szok::tak:
Miłej niedzieli:tak:

czesc dziewczyny
Aniu ale masz fajnie z tym domkiem tez bym chciala cos takiego znalesc, ale wszystko takie drogie nie wiem czy nam sie uda przed 1 wrzesnia no i ten dom na wyspie nie idzie go sprzedac masakra. Teraz musimy go wynajac bo nie bedize nas stac za 2 domy placic i chyba tam tez na poczatek poszukamy jakies male mieszkanie. Tez mi sie marzy domek z ogrodkiem. Ehhh
Aneta fajnie ze spotkanie sie udalo w dobrym towarzystwie milo spedza sie czas:tak:
Natka gratuluje chlopaka!!!!!!
Nie wiem co dzisiaj bede robic pogoda tez taka sobie chyba pojedziemy do lasu pochodzic i pobawic sie
Udanej niedzieli

Hej
Aneta no to pospaliście sobie:tak:Michał padł zaraz po kąpaniu,:tak:tona piasku się z niego wysypała:-)musimy to powtórzyć:tak:
Wczoraj pogoda dopisała a dziś brzydko:tak:

czesc dziewczyny
A co tu tak pusto????? pogody troche i wszystkie na dworze siedza:-) my tez zaraz uciekamy nad morze
Czarna pierwszeslysze o takim przypadku:szok:

reklama
Hej....

A ja dziś sie imieninkuje... więc zapraszam na ciasto i kawkę!:-D

Załączniki

• 20220fd42d.jpg
    20220fd42d.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 6cafcb7300.jpg
    6cafcb7300.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 44
Do góry