reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzieki dziewczyny, mam nadzieje ze sie uda przed 1 wrzesnia
Aniu a jezeli wy robicie takie remonty to bedziecie to mieli jakos odliczone od czynszu??? A jeszcze w sprawie portfolio to wydaje mi sie ze dobrze jak sie bedziesz starala ukladac krotkie zdania wtedy nie zrobisz bledow gramatycznych i wogole latwiej bedzie ci sie wyslowic. Trzymam kciuki:tak:
Natka powodzenia jutro:-)
Aneta dzieci rzeczywiscie szybko rozumieja, moj Daanu po pobycie w Polsce lepiej rozumie teraz polski niz holenderski ale moj M. nadrabia teraz z nim zaleglosc:-)

reklama
Bry...

Gosiu my sie z nim tak umówiliśmy ;-) że mój remontuje a on płaci za materiały, a jeśli M coś kupuje to możemy sobie to odliczyć od czynszu....:tak:

Anetko niestety nie da sie - :zawstydzona/y: ale to długa historia kobieto....:-D

Załączniki

• 59de3b8067.jpg
    59de3b8067.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 19
MOŻECIE PUSZCZAC!!!!
będzie CHŁOPAK;) teraz już się ciesze, ale na początku przeżyłam szok.. tak sie nastawiłam na dziewuche, a tu mi mówi że chłopiec i jeszcze pokazuje jajka i pimolka;)
mały ma 17 cm i prawie 300 gram.

GOSIA1977 no masz racje do helmond mamy ok 25 km wiec bardzo blisko -fajnie bedzie nas wiecej w tych stronach

siedze i czekam na moich gosci z PL moje siostry pierwszy raz wpadaj na 3 dni bo nie maja wiecej wolnego ciesze sie ze wogole beda z nami ,powinni byc ok 1 w nocy!

a teraz zle wiesci : Mikolaj wrocil z przedszkola i polozyl sie jak wstal to mial prawie 40 st goraczki !!!!!! czopek pomogl na troche ale teraz znowu rozpalony ze szok przykrywa sie kocem bo mowi ze mu zimno a powinnam go chyba rozebrac??

ciocie wpadna z nim poszalec a on ledwo zyje -jestem wsciekla ze akurat dzis ale coz moze mu minie do jutra??

reklama
Cześć
Natka serdeczne GRATULACJE chłopcy też są super!:tak::tak::tak:
MamoM zdróka dla MIkołaja .
Aniu ale wa super z tym domkiem ,a ten ogromny ogród.....:tak:
Aneta kiedy się zobaczymy ,ja mam wasze ubrania jeszcze:baffled::sorry2:
weekend się zaczoł a pogoda a się zepsuć :dry:

Do góry