reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ojj ciezko.W sumie to nie wiem co jest.Od wczoraj juz nie ma goraczki,ale dzisiaj prawie cala noc przeplakala:-(Rano wstala usmiechnieta i od razu do zabawek poszla.O 00 dalam jej czopka bo myslalam,ze cos ja tak boli i placze,ale i tak budzila sie co 2,5 godziny z placzem.Zasypiala na mnie u nas w lozku, a ja polamana bo ani drgnac nie moglam bo sie budzila.Chyba jutro przejde sie do CB bo mi brak pomuslow:-:)no:

reklama
Hej....

Ja dziś od rana :baffled: że szok... praca, zakupiłam zasłony do nowego domku,.... a do tego pani mi zadzwoniła że mam egzamin z portfolio w czwartek:szok: następny!
Czy ktoś już z was to przechodził?:sorry2:

Witam...

A co tu takie pustki?;-) Wakacje dopiero od jutra!!!! :-D:-D:-D

Załączniki

• c3d00dc795.jpg
    c3d00dc795.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 26
witam
nareszcie na dworze chlodno ,mozna pooddychac troche bo w domu juz tak goraco za szok !!!:rolleyes::happy:
my wczoraj pierwsze szczepienie przezylysmy ale bylo ok ani goraczki ani marudzenia nic !!! :-):-):-)

to moja ekipa na sperku ..:-D

Załączniki

• DSC02738.jpg
    DSC02738.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 36
dzien dobry
Dzisiaj chcielismy jechac na plaze pokapac sie troche to sie chlodno zrobilo, ale pojedziemy chociaz pochodzic mlody sie wybiega:tak:
Aniu a ty dalej w Breda mieszkasz??? A powiedz mi, mieszkania szukaliscie przez biuro nieruchomosci czy bylas zapisana w jakims woonstichting??? My teraz tez szukamy ale jak na razie nie ma nic ciekawego. A egzamin z portfolio chyba nie jest taki straszny bo oni beda ci zadawac pytania z tego portfolio i bedziesz musiala cos opowiedziec a jak go sama robilas to wiesz co w nim masz. Tak opowiadaly dziewczyny jak jeszcze do szkoly chodzilam, na pewno dasz rade :tak:
MamoMikolaja sliczna rodzinka a malutka taka drobniutka kruszynka:-) Pytalas kiedys gdzie sie przeprowadzamy, wiec szukamy czegos w okolicach Geldrop, Helmond. To chyba niedaleko od ciebie wiec moze wreszcie sie spotkamy;-)

dzien dobry
Dzisiaj chcielismy jechac na plaze pokapac sie troche to sie chlodno zrobilo, ale pojedziemy chociaz pochodzic mlody sie wybiega:tak:
Aniu a ty dalej w Breda mieszkasz??? A powiedz mi, mieszkania szukaliscie przez biuro nieruchomosci czy bylas zapisana w jakims woonstichting??? My teraz tez szukamy ale jak na razie nie ma nic ciekawego. A egzamin z portfolio chyba nie jest taki straszny bo oni beda ci zadawac pytania z tego portfolio i bedziesz musiala cos opowiedziec a jak go sama robilas to wiesz co w nim masz. Tak opowiadaly dziewczyny jak jeszcze do szkoly chodzilam, na pewno dasz rade :tak:
MamoMikolaja sliczna rodzinka a malutka taka drobniutka kruszynka:-) Pytalas kiedys gdzie sie przeprowadzamy, wiec szukamy czegos w okolicach Geldrop, Helmond. To chyba niedaleko od ciebie wiec moze wreszcie sie spotkamy;-)

Hej dziewczynki....

Ja sobie siedze wlasnie w szkole, bo dzis wymyslili takie biegi na orientacje:szok: po Bredzie a mnie sie biegac nie chce!!! :-):-):-)wiec siedze na komputerach i sie nudze jak mops....:baffled:
Gosiu tak mieszkam w Bredzie a od przyszlego tygodnia 6 kilometrow dalej chyba prowincje tego miasta...:tak: Ten domek znalezlismy sami ale wynajelismy go przez biuro choc nawet do niego sie nie zapisalismy:sorry2:.... Mamy kontrakt na rok, zaplacilismy dwa razy borg i prowizje dla biura i sie wprowadzamy w przyszlym tygodniu...:-D /01.08.2010/
Moj tam ostro walczy codziennie po pracy - sypialnie juz gotowe a w sobote chlopaki sie zjezdzaja mu pomoc tynkowac, malowac i kafelki polozyc!;-)
Ja za to mam urwanie glowy bo maja tesciowa :wściekła/y::wściekła/y:siedzi u nas z dwojka swoich synow, i nie musze chyba mowic ze ja najchetniej to bym juz ich wygonila gdyby to nie byla matka mojego M:-D:-D:-D....
Wyjedza dopiero w przyszly piatek nie wiem jak ja to przezyje,hihi.

Co do portfolio to ja oczywiscie sama go zrobilam i wiem co tam mam:tak: ale Gosiu ja sie boje bo ja to raczej nadal dukam:-( po niderladzku a nie mowie....:dry:
No jakos to bedzie chociaz przyznam sie ze w domu to ja warunkow do nauki teraz nie mam... goscie-praca-i pakowanko kazdego dnia!:zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze szybko tez wam sie uda cos znalesc...

MamoMikolaja sliczna foteczka.... ach kiedy ja bede miec taka kruszynke przy sobie...:rofl2:
Zaraz uciekam po Erniego do opiekunki, potem Karcie ze szkoly i ...do domu:-(.
Nawet wracac mi sie tam nie chce...

Hello

u nas juz po "chorobie" czy co to tam bylo tej mojej dziundzi.Dzisiejsza noc przespala jak zawsze.Jutro jedziemy w odwiedziny do znajomych,a dokladnie na ogledziny bo 16 urodzil im sie synek Arjan Patryk.

Mamo Mikolaja jaka szczesliwa rodzinka.Pamietam jakby to bylo wczoraj kiedy nasza Jessi byla taka malutka,a teraz chwilke sie ja ponosi i rece opadaja.

reklama
Witam i ja,
Aniu aż tak źle:-( Nie możesz delikatnie jej zwrócić uwagi co Ci się nie podoba:confused: Ja to jestem szczera do bólu, po tylu latach się już tego nauczyłam :-D:tak:
Fajnie, że Wam się taki domek trafił, życzę szybkiej i sprawnej przeprowadzki :tak::-)
Natka trzymam kciuki za "Twoją" cipkę :tak::-D:-D
Gosiu ja również trzymam kciuki, aby i Wam się udało znaleźć wymarzone mieszkanko:tak:
MamaMikołaja świetne zdjęcie :tak:

Dziś Pani w przedszkolu powiedziała, że Oli dziś powiedział do niej "niet doen" :-D Wczoraj czytałam mu przed snem książeczkę i zapamiętał z niej :tak: Pani mówiła, że on rozumie co do niego się mówi, Oliwier idziemy do WC to on wstaje i idzie, na pytanie "wilt je drinken" on odpowiada, ale po polsku "nieee" :-D:-D Oli ogląda bajki po niderlandzku, wiec myślę, że pewnie z tych bajek trochę podłapał :tak:

Z moim żołądkiem już trochę lepiej tzn, że już tak nie boli po lekach.

Mój M pojechał dziś do pracy bez śniadania i dopiero wraca do domu. Ostatni posiłek jadł wczoraj wieczorem, bo on rano nigdy nie je, a dziś zaspał. :szok::szok: Dzwoniłam do niego czy kupił sobie śniadanie, ale są na projekcie na jakimś odludziu, nie ma tam sklepu :szok::szok::szok:

Beauty, Twiggles, Magdalena, Bira, Agnes, Agasta, mama Joasi (nie pamiętam nicka :zawstydzona/y:) i pozostałem mamusie gdzie się podziewają:confused: Sencilla wspominała kiedyś, że ma dla nas wieści i się nie pochwaliła:no: Co u Was słychać:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry