reklama
natka86
mamusia Zosieńki
dzień dobry
my już zaliczyłyśmy spacer po bułeczki i śniadanko zjedzone, a teraz brac się za sprzątanie i może jakas wycieczka rowerowa??
miłego dnia
my już zaliczyłyśmy spacer po bułeczki i śniadanko zjedzone, a teraz brac się za sprzątanie i może jakas wycieczka rowerowa??
miłego dnia
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Bry
Moja niunia miala wczoraj caly dzien goraczke .Mysle,ze to zeby bo i kupki luzne.Dzisiaj juz troszke nizsza ma temperature ale calkiem nie spadla.Wczoraj jak wstala to miala 40,6
Natka ja mysle,ze jak sie pytac to w UWV bo to oni placa i chorobowe i maciezynskie.
Moja niunia miala wczoraj caly dzien goraczke .Mysle,ze to zeby bo i kupki luzne.Dzisiaj juz troszke nizsza ma temperature ale calkiem nie spadla.Wczoraj jak wstala to miala 40,6
Natka ja mysle,ze jak sie pytac to w UWV bo to oni placa i chorobowe i maciezynskie.
Ostatnia edycja:
natka86
mamusia Zosieńki
czarna boże drogi!! taka wysoka gorączka???? i to tylko na zęby??? może poobserwuj ją trochę bo na ząbki to może miec stan podgorączkowy, a nie gorączkę ponad 40 stopni!
Czarna_Smoczyca
No nie wiem co jej jest.Poza temperatura nic jej nie jest.Dzisiaj ma juz tylko 37,9 bawi sie normalnie,nie ma kataru ani kaszlu,je i pije tez tak jak zawsze.
anna117
dobranoc
aa zapomnialm sie wam pochwalic ze moja Amelka ma juz 2 dolne jedyneczki
aa zapomnialm sie wam pochwalic ze moja Amelka ma juz 2 dolne jedyneczki
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
dzień dobry
ania gratulacje dla Amelki na te ząbki
czarna jak tam Jessi?????
ania gratulacje dla Amelki na te ząbki