reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bry

Ania mi sie wydaje ze najlepiej tak jak ja przez Picassa albo najpierw na you tube i tutaj wkleic linka

Moja Mamcia juz jest.Przyjechaly o 4:30.Jessi na poczatku nie bardzo chciala do Babci na rece tylko sie do mnie kleila,ale to chyba dlatego,ze sie wyrwala ze snu.Potem jak sie porzadnie rozbudzila to bylo OK.teraz obie spia ;) ,a jak wstana to pojedziemy na basen.

reklama
hejka,
ania ale Erni jest zdolny, Zośka to nawet pedałowac nie umie, ale na hulajnodze zapierdziela jak szalona....
dzisiaj gorący dzień więc pewnie później gdzies wyskoczymy, narazie mykam sprzątac, bo M pojechał myc auto a mała z nim..

Czarna czyli z picasa jak wkleić ?:nerd: bo ja mam go na aparacie:tak: wrzuce na picase i co potem.

Chce wam pokazać jak on jeździ....:-D

Ja właśnie skończyłam prasować małemu ciuszki bo wyprałam.... wszystko już mam gotowe a teraz nie sie dzieje co chce.... :-)
Stwierdziłam że już czekać nie bedę w tymi przygotowaniami, bo troche stresu i pośpiechu w związku z tą przeprowadzką a z tym idzie też troche wysiłku...:tak: więc nigdy nie wiadomo...:-D:-D:-D

A babcie poszły na spacer z wnukami.....:-p

Natka pogoda ładna to wszyscy korzystają:tak::tak:
Aniu gratulacje dla Erniego,masz zdolnego synka:tak:
Robal i jak wyciągnęłaś męża wczoraj?

my dziś znów na plaży ,słonko i chłodny wiaterek super!
Miłego wieczorku

Ania musisz sciagnac Picassa i wtedy wszystkie fotki i filmiki co masz na kompie automatycznie wgraja ci sie do programu.Potem tylko klikasz na wybrane zdjecie lub film a na dole masz pasek narzedzi i jest taka zielona strzalaka i pisze przekaz online.Ale najpierw musisz zalozyc konto na google picassa.No i otwiera sie album online i tam wgrywaja sie wszystkie pliki jake chcesz tam wrzucic.Kopjujesz link i nam tu wstawiasz a my chwalimy

witam was
my juz w domu w Holandii, podroz minela spokojnie. Ogarnelam troche chalupe i powoli trzeba bedzie szykowac sie do przeprowadzki. Jeszcze mamy miesiac i troche mnie to przeraza:nerd:
Nie czytalam was teraz kilka dni ale na pewno nadrobie zaleglosci
dobranoccccccccc

my słuchaliśmy muzyki :)

uciekam spać- jutro napisze więcej. miałam rodziców cały tydzień. padam na pyszczek :*
nabawiłam sie zapalenia nerek ;/;/;/

reklama
witamy....

GOSIA1977 gdzie sie przeprowadzasz bo moze ominelam informacje na ten temat, mialas gdzies tutaj kolo byc ????;-)

Moj synus tez zasuwa juz na rowerku od poczatku maja ,zawzielam sie jeden dzien i go nauczylam jeszcze mialam wielki brzuch ale jakos dalam rade bo caly czas odpychal sie nogami tylko teraz nie moge go dogonic ,a za rok uczymy sie jezdzic bez kółek bocznych:tak::tak::-D

jaka pogoda ma byc w najblizsze dni ktos wie ??? mi taka odpowiada jak jest teraz ze mozna wyjsc na dwor i nie usmazyc sie :-)

MILEGO DNIA !!!

Załączniki

• SAM_1427.jpg
    SAM_1427.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 37
Do góry