reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bry...

My już zaliczyliśmy położną... mały juz głową na dół ułożony:szok: - poza tym wsio ok!
Czarna czyli skończyłas jak ja w usztywnieniu:-) - ja na 14.00 mam do kontroli do szpitala czy sie zrosło ładnie itp... Raczej tak bo nie boli i już łaże bez opatrunku tylko z plastrem....:-D czyli chyba jest ok...

Zmykam po Erniego do przedszkola, potem po dzieciaki na lunch.... dobrze że dziś pogoda znośna....:tak:
Widzę że rodzinki sie zjeżdżają, do mnie też teściowa zawita już w piątek! Oooo co to będzie za tłum, hihi....bo ona przyjeżdża z 2 braćmi mojego męża a moja mama tu jest...:tak: więc nas będzie kilkoro - na urodzinowej imprezce!!!!:-D

pa,pa

p.s. a gdzie reszta sie podziewa?Podczytują tylko, tak?:rofl2:

reklama
a u nas po staremu hihi
powietrze troche przyjemniejsze dzieki deszczykowi wiec moze wieczorkiem wybiore sie na spacerek z Malutka do portu...

Bylismy w niedziele pierwszy raz na polskiej mszy tutaj :-) oczywiscie mimo ze Mala ma juz 5 miesiecy (jak ten czas leci :szok:) to nadal nie potrafimy wziasc poprawki i sie wyszykowac na czas...
tak wiec spoznilismy sie troszke ale i tak bylo ok a po mszy okazalo sie ze ksiadz bedzie swiecil auta :-)

Czarna > ja pare lat temu zlamalam sobie palca przy stopie hihi Bol okropny i nawet bylam na pogotowiu (to bylo w PL) a lekarz zaczal sie ze mnie smiac i powiedzial ze on nie wie co ma mi powiedziec bo przeciez nawet jak jest zlamany to w gips mi go nie wsadza! :-D wiec chodzilam z taka bania i oklady robilam co chwile. teraz mam takie male zgrubienie na nim bo sie chyba troche zle zrosl :rofl2:

Hej Czarna ja mam też taka gulke na nadgarstku wyciągali mi z niej płyn 2 razy i znowu wyszlo ,operacyjnie jest tak samo wiec lepiej wyciągac plyn nic nie boli i trwa 2 minuty. A ja was tylko podczytuje bo po tej pracy mam wszystkiego dość upał daje mi nieżle popalić, jeszcze 2 tygodnie i koniec:-D Zmykam sie myć i spać bo jutro znowu o 5 pobudka :-(

A my niedawno wstalysmy-6:40
Aniu ja nie bede szla do kontroli bo to maly paluszek,a zlamania nie stwierdzono.
Automedg ja to mam lek przed iglami wiec nie wiem czy wogole cos z tym zrobie.Narazie poczekam zobacze czy i jak duzo urosnie.Tylko ze to mnie czasami boli,np.jak sie na tej rece podepre.
W nocy znowu popadalo i choc ciezko bylo w te upaly to szczerze mam nadzieje,ze to jeszcze nie koniec lata:no:

Dzień dobry...

Czarna no pewnie jak nie złamany to po co tracić czas.....;-)Moje ruskie ja robie na oko - ziemniaczki gotuje ze 4-6 większe, miele w maszynce albo ścieram na tarce o drobnych oczkach.... cebulki 2szt w kostke i podsmażam, kostke sera, koperek, sól i pieprz....:tak: Mieszam i farsz gotowy...sama wyczuesz że moze więcej sera albo mniej....

Dziś urodzinki Ann - co prawda dawno jej tu nie było ale życzę jej wszystkiego naj,naj w tym dniu!:-D

ANN....
Wszystkiego Najlepszego w każdej dziedzinie życia!
Niech radość, nadzieja i miłość wytycza nowe drogi, odkrywa nowe cele, napełnia naczynie duszy ciepłym, dobrym światłem!
Niech wokół kręcą się życzliwi, szczerzy Przyjaciele,
a dni niosą jak najwięcej powodów do dostrzegania niezwykłego piękna,
pośród zwyczajnych rzeczy, chwil i spotkań.

dzień dobry
wpadam się przywitac, podczytuje was na bieżąco i wiem co się u was moje kochane kobitki dzieje. Zosia ogląda piosenki i śpiewa OGÓREK, OGÓREK... za chwilke idziemy na zakupy, bułeczki na śniadanko i ręczniki papierowe bo mam w planie pomyc okna, nie wszystkie, po kolei...

reklama
Witaj Natko.... Nie szalej z tymi oknami za bardzo!;-)
A jak sie czujesz? Upały dają ci sie we znaki?

Tak sie wczoraj zastanawiałam gdzie podziała sie Pauka, Anetka i Sencilla?:sorry2::zawstydzona/y:
Calkiem nas już opuściły?:-(

Do góry