reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Jedzie chłop samochodem. Zobaczył stojącą przy drodze tirówkę. Pomyślał że chce gdzieś podjechać, więc się zatrzymał.
Jadą w milczeniu. W końcu tirówka nie wytrzymuje i pyta:
- Uprawia pan seks?
A chłop na to:
- Nie, w tym roku tylko ziemniaki i żyto.

reklama
dziękuje dziewczyny za życzonka!!!!:-)

u nas Seba dwa dni gorączkował ale nic po za tym wiec nie byliśmy u lekarza , bo po co żeby powiedział ze zbijac temp. paracetamolem ;-) ale jak dziś temperatura wróci to pójde dla swietego spokoju swojego. ma strasznie dziąsło spuchniete wiec mysle ze to od 5 zęba.

moze to jakiś wirus no zobaczymy widze ze ania pisała ze tez mały jej goraczkował :baffled:
no w końcu sie ochłodziło i jest czym oddychac :-)

Witam
Ania zdrówka dla Erniego, i oczywiście trzymam kciuki:tak:
Olguniu i Ann wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!
Wiecie co natworzyłąm:szok: Ze mnie to jest zakręcona baba:no::-D:-D Zamówiłam zaproszenia ślubne ,wysłałam już jednej rodzinie której nie mogę osobiście wreczyć a oni wczoraj do mnie dzwonią czy datę zmieniliśmy:szok::szok::baffled: patrze a ja pomyliłam miesiąc i zamiast 25.09 napisałm 25.10:baffled::szok::szok: muszę jeszcze raz zamawiać:szok::baffled:

Dobrze ,ze A się nie zdenerwował:-D A czas leci:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam się
Olgunia, Ann spełnienia marzeń i samych radosnych dni:tak::tak:
Aniu, Olgunia zdrówka dla dzieciaczków, moi oboje już tego wirusa mieli :baffled:
MamoMikołaja może - Dank u wel voor het hele jaar :confused:
Aniu jak tam Twoje nowe mieszkanko, udało się coś:confused:
Karola ale wtopa ;-):-D Dobrze, że nie porozsyłałaś wszystkich zaproszeń i że ta rodzinka wiedziała, że macie ślub we wrześniu a nie w październiku:tak: Karola a skąd Wy jesteście z PL:confused:

Trochę mnie tutaj nie było, więc już nie pamiętam o czym pisałyście, wiec sorki, że nie odpisuję każdej :zawstydzona/y::blink:

Dziewczyny polecam książkę Hulya Kalkan "Chciałam być tylko wolna" - przeczytałam w 3 wieczory do poduszki :tak: Napiszę Wam tylko, że jest to książka o Muzułmance, która stała się Niemką i jej pięknej miłości (poświęceniach) do rodzeństwa :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hej...

Ale tu ruch jak w ulu!:-D Fajnie że sie znowu pokazałyście....

Anetko a jak długo twoi gorączkowali?:zawstydzona/y: Mam nadzieje ze juz jutro mu przejdzie choć troche....

A teraz wam podziękuje ze tak dobrze trzymałyście kciuki!!!! :-D:-D:-D
Dzisiaj po południu podpisałam kontrakt na dom z ogródkiem tak dużym że czuje sie jak w PL, za płotem farmer i z 50 krów na łące i trawka wszędzie że można marzyć i leżeć. Na razie mój M będzie go remontował przez dwa tyg. z właściecielem a od 1 sierpnia sie wprawadzam!!!! :-):tak::-):tak: Jupi!

Aniu GRATULUJE nowego mieszkania:tak:
Olgunia zdrówka dla synka

Aneta no nie wiem gdzie podziałam głowę ostatnimi dniami:sorry2:Mieszkam koło Wadowic, na południu :tak:

reklama
Do góry