reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Aneta zdrówka wam życzę
Bira szczęśliwej podróży :tak:
Robale może jednak namówisz Twojego na wycieczke:sorry2:
Mnie zimy obsypały :wściekła/y: chyba od słońca.wczoraj cały dzień spędziliśmy na plaży....
miłej soboty

reklama
no witamy i my porankiem pelnym bolu... :-( :-(
mam okropne bole spojenia lonowego... i jak to wytlumaczyc poloznej?? MASAKRA... w nocy to pikus, problem ma m z przewroceniem sie na bok ale nad ranem lub poznym wieczorem wrecz nie moge chodzic... to jest okropne.
witamy

hej mialam to samo do samego konca balam sie porodu a w bolach to juz zapomnialam o tym i teraz jak reka odjał nic nie boli tylko wieczorem po ciezkim dniu czuje bol kregoslupa na dole ,
polozna nic nie pomoze powiedzialy ze to normalne bo dziecko naciska ja jakis nerw czy miesien i tyle z jej pomocy bylo,wiec poszlam do rodzinnego i zapisal mi fizykoterapie chodzilam 3 tyg i przestalam bo bylo jeszcze gorzej w moim przypadku,moze komus to pomagaklo mi nie !!!
faktycznie pomogalo lezenie na boku z wielka poducha miedzy nogami ,ale wiem jak to boli ja wylam jak mialam sie ruszyc -koszmar !!1

pozatym u nas paskudny tradzik noworodkowy ,lekarz nic nie pomogl wiec kupilam krem Balneum i smaruje buzke i blednie troche ,unikamy upalow itd ... mala wyglada strasznie jak jej za goraco az bordowa jest wiec nie wychodzimy na dwor dopiero poznym wieczorem lub wczesnie rano i to skutkuje spi w samych bodach bez rekawkow a w dzien nawet w samej pieluszce,niewiem jak jej moge pomoc jeszcze chyba nic wiecej juz

zacznijmy moze tanczyc nago na ulicy to przyjda deszcze i ochloda ??? mi to sasiad wczoraj zalecil haaa ja jakbym wyszla w stroju to by od rzau burza była !!

Aniu jak wyglada twoj palec??bo ja dzisiaj przywalilam takiego kopa w wozek na zakupach w C1000 ze:szok:ledwo co moge chodzic,a raczej kulec.Jest 2 razy wiekszy niz zwykle i siny.Moge nim poruszyc ale boli i tak sie zastanawiam co siem stalo_Obity czy cos gorszego:baffled:

Czarna no mój troche był siwy potem bolał aż w końcu nawet jak nie ruszałam to ból w nim krążył....:zawstydzona/y: A jak mi chirurg naciskał z góry to ból był niedozniesienia....:szok:

U nas burza przechodzi bokiem, ochlodziło sie i wieje strasznie ale jeszcze nie pada....

Dzień dobry....

U nas też w koncu jest czym oddychać!:-) Bosko - jeden taki dzień zawsze sie przyda na skumulowanie nowych sił....żeby przetrwać kolejne upały.
U nas niejedna burza sie przetoczyła, tak porunami waliło że jak nigdy tego nie robie to wszystko łącznie z internetem wyłączyłam....:szok::-DKarcia co piorun krzyczała; WOW!
A mój na nocce oczywiście - jego to nie rusza.... i nawet jeszcze nie wrócił tak mu tam dobrze....:-p
Ja znowu uwielbiam spać w takie nocki z deszczem i piorunami - więc wypoczęłam jak nigdy!:tak:

Załączniki

• ffcfc1b3ad.jpg
    ffcfc1b3ad.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry