reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bry

i co dziewczyny...szkoda troche tych naszych wiatrakow.U nas od wczoraj cisza w domach,na ulicach.W nocy tylko burza byla,oplakala.I kolejne 4 lata musza czekac,zeby sie wykazac.No ewentualnie odegraja sie za 2 na Mistrzostwach Europy.

reklama
Hallo
No tak szkoda holendrusiów ale taki los. Wczoraj były petardy a dziś cicho.
Pogoda się popsuła ale jest czym oddychać :tak:

czesc dziewczyny
a w Polsce upały że :szok::szok::szok::szok: cały czas w cieniu siedzimy. Rano o 9 godz. w słoncu jest 50 stopni. Dzisiaj troszke wiatr się ruszył ale ogólnie tropik.
Urlop powoli się nam konczy i trzeba wracac, a wydawało mi się że 2 tyg. to wieki:-) i nareszcie sobie odpoczne i pozałatwiam wszystko a to jak zwykle za krótko;-)

Witam...

U nas przyjemny wiaterek...:-D tylko mi zgaga dokucza od rana:dry:...i nie spałam w nocy prawie wogóle bo za gorąco mi było!:zawstydzona/y:
Poza tym wszysko ok...

U nas tez na gorze przyjemnie bo caly czas okna pootwierane i przewiew jest,ale zeszlam na dol a tu duchota:baffled:

Bylam u lekarza z moim paluchem i mam do konca tygodnia lazic w takim usztywniajacym opatrunku:errr:Teraz boli mnie bardziej niz bez tej prowizorki.Na zdjecie nie pojechalam bo powiedzial, ze tak czy siak skoncze w tych plastrach wiec stwierdzilam,ze wiedza o tym czy on zlamany czy nie do niczego mi nie jest potrzebna i wrocilam do domu poklejona.Kumpela byla posiedziec z Jessi i musialam szybciutko do corci a nie po szpitalach.
Przy okazji dogadalam sie i usunie mi 3 pieprzyki co mam pod piersiami bo mi stanik je obciera mocno(ale to po wakacjach,bo zakaz plywania na jakies 2-3tyg.).I mam taka gulke na nadgarstku,ale to mi operacyjnie usuna jak sie powiekszy:baffled:

Jeszcze tylko 5 dni i Mama bedzie u nas:-)

reklama
Witam
u nas dziś też fajnie chłodnio:tak:
Czarna ja też mam taki jeden do usunięcia ale jeszcze nie byłam go pokazać bo się boje:baffled:
Zaraz jedziemy połazić po sklepach,jutro dojeżdża siostra i rodzinka prawie w koplecie:-)
miłego dzionka

Do góry