reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

aniu czuje się bardzo dobrze!!!
jakoś się nie oszczędzam, bo nic mnie nie boli, myje podłogi, codziennie sprzątam, okna też myje.. brzucha jeszcze nie mam, nadal mam minus 5 kilo, tak sie czuje jakbym wogóle w ciązy nie była...
byłyśmy w action i Zosia wyszła obkupiona, w różdżki korony, ubranka dla baby born, żelazko do prasowania i teraz mam troche spokoju wiec ide robic obiad.

reklama
No to super Natko....:tak: żeby tak dobrze było przez całą ciąże....
Ja już obiad zmontowałam na razie dla nas... pierogi z truskawkami. A karkówka sie dopiero rozmraża bo mój pewnie ok 19.00 będzie...:tak:

Miałam iść do Kingi na kawkę urodzinową :-)- ale mój Erni sie w nocy rozchorował i znowu ma gorączke od 10.00...:-:)-:)-(...leży plackiem nagi i ledwo co na oczka patrzy...
Dałam mu już czopek:zawstydzona/y: bo mi zwymiotował w nocy cały paracetamol...oczywiście to wirus bo w szkole też dzieci chorują.... na szczęście niedługo!:-p
Mam nadzieje że mu sie szybko poprawi....

Bry...

OLGUNIA!

Pogodnych dni i nocy
i zdarzeń z losu danych,
spokoju i miłości
i oczu zakochanych.
I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro
i szczęścia nie zaszkodzi,
by już nie było smutno.
I w wyciągniętej dłoni
z kropelką rześkiej rosy,
ciepły uśmiech na twarzy,
słońcem upięte włosy.
Zapachem dni pogodnych
przed burzą życia schronią
i dni, które przed nimi
miłością swą obronią...

Natka przez dzień byo lepiej choć na paracetamolu...:zawstydzona/y: ale w nocy znowu masakra taka gorączka.:baffled::baffled::baffled:

Teraz znowu happy biega ale to chyba paracetamol dział bo mu czopek o 4.00 dałam.
No zobaczymy jak coś to zadzwonią żeby go zabrać...

Trzymać kciuki babeczki za coś bo coś wykombinowałam....:-D:-D:-D ale powiem po południu jak bede wiedziec na 100 procent!!!!!:tak:

Miłego dnia.

witamy

nareszcie chlodno :-D:-D
po wczorajszej burzy i huraganie bo tak to moge nazwac ,nigdy w zyciu nie widzialam takiego wiatru i ulewy w wc w zlewie w kuchni nam woda wybila tak lalo -szok !!:szok:
teraz pelno drzew i galezi lezy płoty polamane nawet krzesla plastikowe po moim podworku lataly no nie do opisania normalnie sie balam ze nam dach wyrwie !

a teraz inny temat : jutro do przedszkola zabieramy kwiatki zrobione przezemnie i Mikolaja dla pań bo robia zakonczenie roku sobie i niewiem co mam napisac na tym kwiatku jakies 3 slowa choc,:tak::tak: bo byly kobietki wspaniale przez ten rok,mozecie cos doradzic bo moj holenderski jest.....kiepski

reklama
Do góry