reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Czarna > kiedy tylko bedzie Ci pasowac i bedziesz miala ochote to zapraszam :-)
Wydaje mi sie ze to szczepienie mamy jutro ale juz troche sie zamotalam :zawstydzona/y:
Musze sie swojego M. spytac dokladnie jak wroci z pracy....

aniahaven > a Ty wynajmujesz teraz domek?
my wynajmujemy ale to tylko dlatego ze zamierzamy wrocic do PL bo tam budujemy domek ....
ale masz dobrze > mame masz przy sobie! tez chce zeby moja do mnie przyjechala ale z jej zapalem to niewiem czy sie uda :-)

reklama
Witam dziewczyny, mamy zamiar jechac do holandi by rodzic w holandi bo moj S jego kuzynka mieszka w holandi ale dopiero dowiemy poznije jak tam jest, wolalam szybciej dowiedzic od was, ktore mieszkaja w holandi miasto- DEN HAAG, jak tam jest opinia w szpitalu, czy trzeba byc ubezpieczona. Mam termin porod w polowej listopada a my chcemy jechac we wrzesniu czy to nie bedzie problemu, czy trzeba miec meldunek też. jak tam jest wogole.Moj S by postaral prace. Czy tam jakies sa pieniazki dostanie np becikowe, zasilek ile euro wynosi. z gory dziekuje.

Hej...

Zuza-anna ja mieszkam w centrum na mieszkaniu i go wynajmuję... ale nie jestem zadowolona:no: i codziennie bardziej chce sie stąd wyprowadzić:dry:...dzisiaj podjełam decyzje że zrobie to jeszcze przed narodzinami mojego synka:tak::szok: - raz kozie śmierć....ale ja mam dość mieszkania tutaj...
Jutro wybieramsie do biuro bo znalazłam fajny domek i ... ne będe zapeszać!:sorry2:

Nikusia dużo by pisać...ale do porodu potrzebujesz ubezpieczenie....meldunek dobrze by było...a becikowego tu nie ma tylko inne pieniążki.... pomału wszystko ci wyjaśnimy...:-D Fajnie że jesteś...

Czarna moja mama jest co drugi miesiąc hihi...więc już sie przzwyczaiłam.Za to za tydzień dojedzie do nas moja teściowa i jej dwóch synów bo mamy imprezke rodzinną w piątek i sie zjeżdżaja....:-D:-) No ni wiem ja to będzie ale sie ciesze...

Zmykam.....

no witamy i my porankiem pelnym bolu... :-( :-(
mam okropne bole spojenia lonowego... i jak to wytlumaczyc poloznej?? MASAKRA... w nocy to pikus, problem ma m z przewroceniem sie na bok ale nad ranem lub poznym wieczorem wrecz nie moge chodzic... to jest okropne.

Carino ja takie bole tez mialam i lekarka powiedziala ze tak sie bajbik ulozyl i uciska na nerw jakis tez nie moglam spac przez to i wtedy co mi pomagalo to jak lezalam na boku-choc bolalo-to 1 noge mialam wysoko np na moim mzeulku lub 2 poduchy miedzy nogi i bylo lzej -smialam sie ze to pozycja sikajacego psa no ale ulzylo

reklama
Dzien dobry :-)
My nie dlugo wybieramy sie na szczepienie...
Mam tylko nadzieje ze Mala dobrze to zniesie i nie bedzie nic sie pozniej dzialo.

aniahaven > ja tez zdecydowalam zmienic mieszkanie przed narodzinami Malej :-)
ale wszystko musial sam zalatwiac moj M. bo ja pojechalam rodzic w polsce... wiec pozniej przyjechalam juz na gotowe.
Powodzenia jutro!!!

Ale Wy macie dobrze! Do nas nikt za bardzo nie chce przyjechac bo wszystkim za daleko :wściekła/y:

carinio > oj wspolczuje! mi pod koniec ciazy spojenie sie rozeszlo :-( bol okropny i niestety lekarze nic nie potrafia na to poradzic!
Ale jak bedzie coraz gorzej to sygnalizuj to bo wtedy lepiej zebys nie rodzila naturalnie!

Do góry