reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Carinio ma racje - powiedz im że jutro nie dasz rady :-p masz ważne spotkanie np w szkole albo u lekarza i... ich olej! Nie zmienia sie tak harmonogramu bez konsultacji....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u mnie przynajmniej to nie przechodzi!:-)
No chyba że cie kaska goni .... no to wtedy idź!

Zrób sobie dzień wewnętrzny i ...odpocznij!:-D

reklama
Aniu właśnie dziś odpoczywam :tak:, a serce jakoś mnie boli gdy ja siedzę w domu, a mój synek w przedszkolu:-( Lepiej się czuje jak pracuje gdy on tam jest, bo jakoś wyrzuty sumienia dziś mam...
Już się usprawiedliwili, że ich w ogóle nie ma, wyjechali, ktoś (chyba z rodziny) miał przyjść i mi otworzyć drzwi i nie przyszedł olał ich prośbę, a obiecał, że będzie:no::wściekła/y:. Oni sami są zdenerwowani, bo tak się nie robi, więc ich rozumiem:tak: Powiedzieli, że mi za ten dzień zapłacą :szok::-D:-D:-D więc mi już lepiej, chociaż kasy nie wezmę, bo za co:confused: Przecież to nie ich wina:no: Gdy wrócą dorobią mi klucz, aby już taka sytuacja nie miała miejsca:tak:

Acha - chyba ze tak!:-D No a na poprawe humoru najlepsze są lody wiec serwuje i dla ciebie! Bo ja to mam ostatnio hooopla na ich punkcie...:zawstydzona/y::-D

dzien dobry
Ale Holandia dała wczoraj, nikt sie nie spodziewał ze dojdą tak wysoko. Ja przez tego mojego chłopa sama zwariowałam na punkcie piłki:-D. Urlop mija spokojnie, troche mi już smutno za moim M.:zawstydzona/y: nastepnym razem jak pojade to troche krócej.
Dzieki dziewczyny za gratulki, bedziemy sie przeprowadzać w okolice Eindhoven czyli dla nas drugi koniec Holandii. Mam nadzieje ze sie tam szybko zaaklimatyzujemy. A tyle jeszcze przed nami nawet mieszkania jeszcze nie mamy, a tak malo czasu juz zostało:baffled:Najbardziej mi szkoda że teraz będziemy mieć daleko na plaże no ale nie można mieć wszystkiego naraz:cool2:
Wszystkim solenizantką życze wszystkiego najlepszego!!!!!
I witam również nową mamusie:-)

no fajnie bedziesz w naszych stronach ,fakt szkoda plazy ja wlasnie w te upaly wam tego zazdroszcze ze macie tyle wody dookola....
moja maly w dzien strasznie marudzi ale dzieki Bogu w nocy spi nawet po 8 godzin !!!!!

reklama
Witam...:-)

Ja sie w końcu odrobiłam,domek ogarnęłam - dzieci z babcią do szkoły wysłałam:tak:... upał sie zapowiada:dry: a ja tu w tym więzieniu domowym nadal twie i będę tkwić do wtorku....:baffled:
Niuniu co ci ta ślicznota zrobiła że ci tak za skóre zalazła?:-D
MamoMikołaja ale masz grzeczniutkie dziecko:szok::tak:...tfu tfu nie zapeszać! Gratuluje...
Co robicie na obiadek?:confused: bo mi koncepcji brakło ... i nie wiem co mam w lodówce a ruszyć sie na zakupy też nie moge....:sorry2:

Kawkę już robie - kto pije?:-p i serniczek sobotni dorzuce....! Z serduszkiem dla mojego M.

Załączniki

• DSCF0579.jpg
    DSCF0579.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 46
  • 59de3b8067.jpg
    59de3b8067.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 35
Do góry