reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

właśnie wróciłam z Zosią z cb. Zosia ma 94 centymetry i 15,8 kg. nic nie gadałay że gruba, mówiły tylko że dobrze, no i jeszcze dostała zaległe szczepienie, nawet mi nie zapisnęła bo nie miała kiedy;)
fajny dzisiaj dzień, miałyśmy isc na zakupy wózkiem, ale po tym szczepieniu to nieweim czy pójdziemy jeszcze...
a wy gdzie jesteście?

reklama
Natka superowe zdjecie Zosienki :-) a jaka ona skupiona na tym zjdeicu :-)
Moja mala wlasnie wstala z porannej drzemki :szok: zaraz zjemy lunch i idziemy do miasta na spacerek, podoga dopisuje wiec nie ma co siedziec w domu :-D

jakaś równowaga musi być ;) hehe więc chłopak :) strasznie sie cieszymy bo to pierwsze dziecko a tak zawsze chcielismy parke.
macie sliczne pociechy!! slodkie dziewuszki!
no dzisiaj mąż pojechał nowym samochodem do pracy.

a mnie w piatek zwolnili z wolontariatu, za ktory dostawalam marne grosze... jest mi strasznie smutno, no ale moze uda mi sie rozwinac tutaj moje "paznokciowe studio" bo jestem tez stylistka... mam swoj pokoj w domu, przystosowany tylko do pazurkow, ale wiecie jak to jest... bez zarejstrowanej dzialalnosci nie duzo moge :( no ale moze cos sie da zrobic...

Dzisiaj tez piekne pogoda u nas, a ja sie zastanawiam co na obiad zrobic :) joj, moze jakies pomysly? szybkie i dobre??

Bry

my jzu bylysmy dzisiaj na miescie i znowu kupe kasy wydalam:eek:a niby nic takiego nie kupilam.W sumie to tylko kilka rzeczy dla Jessi bo coraz cieplej sie robi i trzeba znowu garderobe wymienic.
U nas na obiad zupa z pory:tak:

Agasta gdzie byliscie w zoo??Super fotki,jak sie szybko nie zobaczymy to Claudii nie poznam,tak sie zmienia:-)

Agasta, Claudia to mała modeleczka :-) Śliczna dziewczynka :-)

Natka, z Zosi jest duża dziewczynka :-) A jak ślicznie wyszła na zdjęciu :-) Pełna koncentracja :-)

Carinio, u mnie obiadu nie ma, bo nie chce mi sie robić dzisiaj ;-)

Czarna, najważniejsze, ze zakupy udane :-)

Anna, moja miała trzydniówkę, ale nic na to nie dostała tylko lek przeciwgorączkowy brała i calcium.

Byłam u fryzjera :-) Wreszcie wyglądam jak człowiek :-) Inia wybawiła się w tym czasie z koleżanką :-) Teraz już śpi, więc zapowiada się spokojny wieczór :-) Seban ma jescze jechać do Amsterdamu po nasze przesyłki z Pl :-) Już się doczekać nie mogę, bo teściowa powkładała super smakołyki :-) No i książki wreszcie przyszły, a już mam wszystko po dwa razy przeczytane, wiec będzie co robić :-)

hej ja po wizycie dzis ...mam bardzo malo wod plodowych tyle sie dowiedzialam i teraz mam przyjechac w czwartek do szpitala potem w sobote i poniedzialek juz mamy umowione wizyty,co mnie czeka ?? moze wiecie?? bo ja niewiem co dalej beda robic czekac na samoistny porod czy moze cesarka?? cala noc mialam straszne mdlosci boli mnie brzuch juz dawna i zle sie czuje wiec z godziny na godzine obawiam sie porodu......a lekarz tylko powiedzial ze w razie gdyby dziecko przestalo sie ruszac natychmiast dzwonic do szpitala i nic wiecej !!

witam:-)
Aniu odpoczywaj zebys nam calkiem nie padla:-p nie ma sie co dziwic ze twoj maluszek taki aktywny jak ty non stop w ruchu
Bira jakies radykalne zmiany na glowie??? Fajnie masz polskie ksiazki, ja z braku laku musialam sie za holenderskie wziasc:dry:
Natka, Zosia duza rybe zlowila???
MamoMikolaja wspolczuje ci, a w szpitalu na pewno jezeli beda widziec ze dizecko jest zagrozone to ci zrobia cesarke, teraz chyba dlatego tak zwlekaja bo jestes jeszcze te kilka dni przed terminem. Trzymaj sie jestem z toba myslami
Agasta, widze ze Claudii sie podobalo w zoo, my jedziemy na drugi tydz. na krotki urlop w okolice Arnhem i tez chcemy isc do zoo, moze Daan sie tez zainteresuje. Czasami jezdzimy do kur i kaczek to mu sie podoba no i chce mu pokazac foke bo bardzo mu sie podoba na wielkiej reklamie ktora zawsze mijamy w drodze na zakupy:-)
Dziaiaj caly dzien sprzatalam przed i za domem troche sie tego nazbieralo i w ogrodku tez wiosenne kwiaty juz musialam posprzatac. Daanowi zrobilismy mala piaskownice wiec wszyscy dzisiaj mieli zajecie

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 3.jpg
    3.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 1.jpg
    1.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 2.jpg
    2.jpg