reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bira odpoczywaj teraz:tak:Mnie też się podoba to imię:-)
Aniu nie jesteś sama w tych po słonecznych bólach :tak:Mnie też wszędzie piecze:sorry::confused:

reklama
Bira odpoczywaj teraz:tak:Mnie też się podoba to imię:-)
Aniu nie jesteś sama w tych po słonecznych bólach :tak:Mnie też wszędzie piecze:sorry::confused:

Karola ja zakupiłam jogurt naturalny bo kwaśniego mleka nie było...poza tym mam jakis środek homopatyczny na poparzenia słoneczne i mleczko nawilżające...tym sie na razie ratuje! Jutro ide do położnej jak mnie zobaczy to szoku dostanie...ups...

Aniu ja jak byłam w ciąży to na krótkim spacerze mnie tak spaliło ,że jak poszłam do pracy to ludzie się za głowy chwytali:sorry::eek: A jedna babka pojechała i mi kupiła krem 50-tkę:tak:

dobrej nocki i pięknego jutrzejszego dnia....ja do pracy z rańca:tak:

witajcie dziewuszki :)
no kawałek czasu mnie tutaj nie było i ciężko mi ogarnąć cokolwiek ale przeczytałam uważnie posty :)

u mnie same nowości :) pogoda przecudna! wrecz zyc sie chce! dzisiaj zakupilismy nowy samochod :D duzy i rodzinny :) nie bedzie probelmu, zeby przewiezc wozek czy wieksza ilosc bagazu :)
autko to KIA CARNIVAL :)
dzisiaj cały dzień w aucie, ale było warto :) przez szybe opalilam sobie buzie tylko z jednej strony ;p hehe i mam takie slodkie odbicie od okularow. Nie zdawalam Wam relacji, wiec:
w zeszlym tyodniu mialam USG polowkowe ;) wszystko jest cacy. maluszek wazy juz 471g i kawal chlopa z niego :) Nazywal sie bedzie KUBUŚ :)
ogolnie przytylam malo, bo moze ze 3 kg jak na ten okres ciazy. bede rodzic tutaj- w Holandii. Porod polikliniczny w szpitalu. Jakos bezpieczniej sie bede czula - psychicznie i fizycznie... bo to pierwsze dzieciatko i to tak daleko od domu...

Dziewczynki, mam do Was pyranie, a raczej do mam, ktore mają już pociechy. Jak wyglada sprawa obywatelstwa dziecka urodzonego w Holandii?? dodam, ze i ja i maz jestesmy Polakami.

Hej...

Ja właśnie wsuwam śniadanko i ...pędzę do szkoły!:-D Po drodzę musze dzieciaki podrzucić też...wogóle to mam dzisiaj cięzki dzień przed sobą i długi bo dużo pracy i jeszcze wizyta u położnej!:tak:
Do domu pewnie wpadne ok 18.00....Ae już zdążyłam o 5.00 poprasować pranie klientce więc jedno mam z głowy!:-)

Carinio ja też mam takie okularki ze słońca i wyglądam komicznie...:sorry2: a co do obywatelstwa to mały dostanie obywatelstwo polskie!:tak:Widzę że w końcu drugi chłopczyk w gronie forumowym bo tak to same dziewczynki! GRATULACJE!

hello
a ja musze sie pochwalic ze moaj star ma juz pol roczku...a to foty z basenu z soboty

Załączniki

• DSC00169.jpg
    DSC00169.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 43
  • 1.jpg
    1.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 43
Dzień dobry :-)

U nas wyjątkowo wczesna pobudka, ale młoda poszła spać o 17:30, wiec miała w sumie prawo obudzić się po 6... Ale ja się nie wyspałam. Wczoraj wieczorem dostałam jakiegoś potwornego ataku duszności, nie mogłam złapać oddechu, wiec dyszałam jak Birra w upale... masakra, nie mogłam sie na nogach utrzymać i miałam wrażenie, ze za moment zemdleję... Stary prawie zszedł,ale po pół godinie jak sobie poleżałam trochę mi przeszło... Chyba wczoraj przesadziłam ze spacerkami i słońcem...

Ania, u nas na szczęście kosmetyczny był otwarty, wiec zaopatrzenie zrobiłam, bo przypaliłam sobie ramiona, do tego tak nierówno, że wyglądam jak muchomor... A byłam kremem 50 posmarowana ;-) Córeczka mi pożyczyła ;-)

Karola, miłego dnia w pracy :-)

Anna, ale masz pływaka :-) Super w tych rękawkach wygląda :-)

Carinio, gratuluję nowego autka :-)

Dzien dobry
my wczoraj bylismy z zoo i mala caly dzien oka nie zmruzyla bo taka zafascynowana byla zeirzatkami, za to wieczorkiem o 18:20 juz spala :-D i mimo wszystko dzisiaj wstala o 7:10 :-)
a to kilka zdjatek z naszje wyprawy

Załączniki

• IMG_5293.jpg
    IMG_5293.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_5261.jpg
    IMG_5261.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_5290.jpg
    IMG_5290.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_5287.jpg
    IMG_5287.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_5259.jpg
    IMG_5259.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 47
Njabardzioej spodobala mi sie malpa calujaca sie z posagiem i dzwonnik z Notherdame :-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_5351.jpg
    IMG_5351.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_5319.jpg
    IMG_5319.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_5301.jpg
    IMG_5301.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_5323.jpg
    IMG_5323.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_5346.jpg
    IMG_5346.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_5317.jpg
    IMG_5317.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5315.jpg
    IMG_5315.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_5304.jpg
    IMG_5304.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_5330.jpg
    IMG_5330.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_5333.jpg
    IMG_5333.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
no jaka Claudia jest śliczna!!!!

Michaś też zadowolony na zdjęciach;)

a ja jade na badanie krwi i czekam za michałem ale on stoi w korku i nieweim o której bedzie bo jeszcze nie dojechał tam gdzie miał:wściekła/y:

niewiem jak na nowym forum wkleic zdjęcie..

ok już wiem;) pokaże wam zosię na rybach

Załączniki

• zosia na rybach 004.jpg
    zosia na rybach 004.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry