reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

... a gdzie mój post:confused::szok: napisałam popołudniu:eek::cool::szok:
Karola my nawet chcieliśmy się wybrać nad morze, ale ja jeszcze przeziębiona trochę, a nie chcę na wakacje jechać zasmarkana:no:
Karola auto już naprawiliście :confused::confused::confused: Po naszych wakacjach mam nadzieje, że wpadniecie wreszcie do nas:tak:
My dziś grillowaliśmy, zadzwonili znajomi, że wpadną, przyjechała siostra i tak przed momentem skończyliśmy grillowanie:tak:
Tutaj taka piękna pogoda, a jak sobie pomyślę, że w piątek do pl, a tam tak zimno to aż się jechać nie chce :no:
Bira Twoja Ina jest mega fotogeniczna :tak:
MamoMikołaja trzeba myśleć optymistycznie, będzie dobrze, musi być :-):tak:
Natka ja się czujesz, dolegliwości ciążowe dokuczają:confused:
PaulinaAnna jak porządki, zakończone:confused:
Aniu ja gdyby nie to, że przeziębiona jestem to pewnie bym w strój wskoczyła i na ogródku się dziś opalała:tak:

reklama
Aneta auto dalej nie ruszone :no:Alarm jeszcze nie doszedł:wściekła/y:
Bira faktycznie musieliśmy się minąć:tak:Sliczne zdjęcia ,a mamusia i córusia boskie:tak:
Aniu ja też spieczona aż szczypie ,dobrze że tylko ręce i nogi:tak: PICT1796.jpgPICT1792.jpgPICT1798.jpgPICT1795.jpgPICT1786.jpg

hej Dziewczyny!
milo czytac, co u Was! Ale piekna pogoda, co?
pozwolcie, ze Was zaprosze na spotkanie :)
Co poniektorym z Was wyslalam juz na ten temat wiadomosc na NK :tak:

Witam serdecznie! Mam na imię Marta, mieszkam w Hoorn, w Noord-Holland. Wraz z moją koleżanką w porozumieniu ze Stichting Netwerk (sieć
tutejszych "domów kultury") chciałabym serdecznie zaprosić Panstwa na
pierwsze spotkanie dla mieszkających w Holandii Polaków.Naszym celem jest stworzenie polskiego centrum, takiego, w którym Polacy
mogliby spotykać się, rozmawiać, w którym mogliby otrzymać pomoc lub
wsparcie w przypadku jakichś problemów. Myślimy również, aby być może w
przyszłości powstało i polskie przedszkole lub szkoła. Jeśli tylko
znajdzie się wystarczająco dużo chętnych, to wszystko uda się razem
zrobić.Szczególnie zapraszamy rodziców i dzieci (i nie tylko, oczywiście), bo
same jesteśmy mamami i wiemy, jak wazny jest ktos, z kim można się
podzielic doświadczeniami , watpliwosciami albo i swietnymi pomyslami.Pierwsze spotkanie odbedzie się już w te srode, dn. 26 maja, o godz
9.30. Szczególnie mile widziane sa mamy z dziecmi-wszak to przeciez
Dzien Matki!Drugie spotkanie planujemy dnia 3 czerwca, od godz. 20-22.Chcielibyśmy przede wszystkim dowiedziec się, jak Panstwo wyobrażają
sobie takie polskie centrum.Wysluchac Panstwa pomysłów i wskazowek, dowiedziec się, z jakimi
problemami stykaja się Polacy tutaj, w Holandii.Razem możemy wiele zdziałać, a przede wszystkim-spedzic milo czas! W przypadku pytan jestem dostepna pod numerem telefonu 0626-83-94-78
codziennie od godz. 15-17. Zapraszam serdecznie i do zobaczenia! Adres spotkania:Stichting NetwerkCentrum De Cogge Akkerwinde 44, 1689 NT Zwaag (zaraz obok tylnego wejscia doWinkelcentrum Korenbloem)

witajcie
piekna swiateczna pogoda!!!! az zyc sie chce.....
co myslicie nad imieniem INGA ??? chyba juz ktos ma corke z takim imieniem bardzo mi sie podoba jak i inne i mamy dylemat??>>>>>>dziecko sie urodzi i bedzie bez imienia ..

Ale skwar.....my już po pracy:-), moja opalenizna ostro dała sie we znaki - chyba sie przejde do sklepu naprzeciwko i zakupie karnemelk:-p.... bo zwariuje tak mnie piecze na piszczelach i przedramieniach...:dry:

Dzień dobry :-)

Ledwie żyję. Wyszłam z domu po 11 a wróciłyśmy po 18... Nie wiem jak się nazywam. Ina już śpi, S. jeszcze nie wrócił, na szczęście, bo nawet nie mam siły z nim gadać.

Mamo Mikołaja, ja mam Ingę :-) Dla mnie najładniejsze imię na świecie ;-) :-)

Ania, fajnie działają żele po opalaniu. Najpierw na trochę do lodówki aa później na spieczone miejsca :-)

reklama
Dzień dobry :-)

Ledwie żyję. Wyszłam z domu po 11 a wróciłyśmy po 18... Nie wiem jak się nazywam. Ina już śpi, S. jeszcze nie wrócił, na szczęście, bo nawet nie mam siły z nim gadać.

Mamo Mikołaja, ja mam Ingę :-) Dla mnie najładniejsze imię na świecie ;-) :-)

Ania, fajnie działają żele po opalaniu. Najpierw na trochę do lodówki aa później na spieczone miejsca :-)

Chętnie bym taki zel zakupiła ale dziś wszystkie sklepy zamknięte....

Do góry