reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dobry!!!!!

Aneta super zakup:tak::tak::tak::tak::tak:

W Pl dziś pogoda straszna pada wiatr masakra:szok::szok::szok:a przed nami droga do Holandii
jestem już prawie spakowana trzymajcie kciuki zebyśmy zajechali bez problemów :tak::tak::tak::tak::tak: trzymajcie się dziewczynki nie wiem kiedy się tu pojawię bo nie mamy w NL internetu a myslimy o zmianie mieszkania to nie opłaca nam się już zakładać

narka pa pa:tak::tak::tak::tak:

reklama
witam wszystkie mamy :) mam pytanko powiedzcie mi czy w holandii sa jakies złobki itp?? gdzie możnaby oddac dziecko do 4 roku życia. albo nianie? czy jakies inne formy zastanawiamy się nad przeprowadzką ale co z maluchem? ;/

pozdrawiam

dzień dobry;)
agnes życzę Wam szerokiej drogi, mój mąż też dzisiaj wraca z Polski, uważajcie na drodze.

ania miała się odezwac z Polski ale nic nie pisze....

maleńka napewno sobie poradzicie, niewiem ile twoje dziecko ma miesięcy/ lat, ale u mnie to było tak , kiedy moja córka miała 1,5 roku trafiła mi się oferta pracy, znalezienie opiekunki trwało 1 dzień, żłobki też są ale na miejsce trzeba troszkę czekac, to też zależy w jakim mieście.. od 2 lat dzieci chodzą 2 razy w tygodniu na 2,5- 3 godz do takiego jakby przedszkola peteurspeelzaal, więc masz troszkę wyboru....

a teraz UWAGA mój nowy suwaczek;) ;) ;)

Witam!

Natka SERDECZNE GRATULACJE! :-D:-D:-D:-D UDAŁO SIE !!!!
Ja was przepraszam że tak długo sie nie odzywalam ale internetu nie był w domu:dry: a poza tym na mój dom najazd znajomych i rodziny był!:-D:-D:-D
My już po komuni przed chwilą wróciłam...fajnie było i rodzinnie tylko pogoda taka wredna że szok:szok::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: leje to mało powiedziane....:zawstydzona/y:
Na pewno będą tu powodzie bo juz rzeka wychodzi z koryta!:baffled:

Poza tym mamy sie ok... Lot był spokojny tylko przy lądowaniu odezwały sie moje niewyleczone zatoki...i ból był potwory przez chwile...

Witam też nową forumowiczkę - gdzie mieszkasz w NL?
PaulinaAnna urocza foteczka!:tak::tak::tak::tak:

To tyle narazie....bede juz regularnie!:-)

natka-GRATULUJE:tak::-) a ostatnio myslałam jak tam u was idzie;-)

aneta- super zakup;-)

ja jutro jade z wiktoria na tydzien do polski:tak: zabieram sie ze znajomymi..

miłego niedzielnego wieczoru.. ;-)

Witam!!
Natka super wiadomosc GRATULUJE!!!!!!
My dzisiaj znowu na plazy ale wiatr wciaz zimny wiec po godz. bylismy w domu. Nie mowilam wam ze Daanu stawia pierwsze kroczki, bardzo jest szczesliwy przy tym a ja jeszcze bardziej :-) no i powrocil do wieczornego picia mleka mam nadzieje \ze to nie chwilowy kaprys.
Agnes szczesliwej i szybkiej podrozy, no i powodzenia w szukaniu mieszkania. Macie juz cos na oku???
Aneta dobra handlara z ciebie:tak::-)
Aniu mam nadzieje ze chociaz kilka dni slonecznych zlapiesz:tak:

Hallo

Natka jakie wspaniałe wieści - GRATULACJE!!!!!!
Aniu słyszałam właśnie ,że w naszych stronach straszne ulewy:baffled::confused:
Aneta fajny fiets:tak: Kiedy zawitasz do nie na nim?
Paulina ale piękny brzysio.. teraz pewnie jeszcze troszkę większy:happy2:
Czarna ,Anno wy tylko się odwiedzajcie ..a na żal:sorry2::-D:-D
Gosiu brawa dla Daana:tak: Cieszą człowieka postępy rozwojowe dzieci:tak::tak:

Mój maluch tera nic tylko "mama Mich-a" i za rękę mnie ciągnie ,żeby pisać ,Michaś:tak::tak:Powtarza już dużo a jak śmiesznie:-D

dobrej nocki kochane

reklama
dzięki dziewczyny za gratulacje!!
tylko narazie nie chce żeby to gdzieś dalej poza forum wychodziło, bo moi rodzice jeszcze nie wiedzą, dowiedzą się dopiero 25 czerwca bo wtedy bedziemy w polsce, a nie chce zeby od kogos się dowiedzieli;)

Do góry