reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry :-)

Natka, gratulacje :-) Spokojnej ciąży :-)

Agnes, spokojnej drogi :-) Na pewno dojedziecie bez większych problemów :-)

Aneta, u Was jak nie urok to przemarsz wojska... Biedny Niko...

reklama
Dokładnie Bira :-(
Właśnie wróciłam moją kozą ze szkoły - zimno na rowerku :tak: i poszłam moje miśki wycałować, bo już śpią. Niko narazie śpi spokojnie, rana na ok 5cm :-:)-(Man nadzieję, że będzie ok:eek:
Idę na ciepłą herbatkę i kolacje, bo mężuś zrobił:tak:

Dzień dobry.. u nas nie za dobry bo dalej leje...:dry:
Anetko może faktycznie powinnaś stanowczo z nimi porozmawiać....:cool2:
Carinio witaj na forum, i jak sie czujesz?;-)Chyba jesteśmy w podobnym etapie ciąży...:-D:-D:-D:-D

Ja zmykam na zakupy,potem kilka odwiedzin jeszcze ...i mam nadzieje ze polece choc loty do Londynu i Mediolanu odwołane!!!:szok::szok::szok:

Po południu wraca moja siostra z Finlandii więc dzień jak we młynie...:-)

dzień dobry, aneta jestem w szoku, wysyłasz dziecko do szkoły i myślisz ze tam nic mu sie nie może stac, a jemu spada gałąź na głowę!!!! ja bym tego tak nie zostawiła, bo to nie jest normalne...

ania masakra jakas, w telewizji już używają słowa POWÓDŹ.
Miłego dnia, dzisiaj na 16 idziemy oglądac dzidzię;) już nie mogę się doczekac

reklama
dzien dobry
troche mnie nie bylo wiec mialam co czytac :-D
Witam nowa forumowiczke
Natka gratulacje
Aneta jak chcesz powiedziec przy przedstawianiu sie ze ci milo, to mowisz aangenaam
Paulinaanna fajny brzusio.

Do góry