reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry:tak::tak::tak::tak::tak:

Czytam na bieżąco co tam u was jak małą karmię bo jedną rękę mam wolną ale pisać niestety nie mam jak ale co najważniejsze jest już Julki dowód i w niedziele jedziemy do Holandii :-):-):-):-)trochę się boję jechać tyle godzin z takim małym dzieckiem zwłaszcza ze to tyle godzin :tak: ale siedzenia tutaj samej mam dość Dawid się zrobił nieznośny codziennie od rana jak się tylko obudzi urządza taki płacz że :szok::szok::szok:sam nie wie o co mu chodzi :tak::tak::tak::tak:

Mamo Mikołaja straszne to co piszesz :tak:
Aniu zeszła wysypka:tak::tak::tak:

Paulina odpoczywaj już nie wiele zostało :tak::tak::tak:

miłego dnia:-):-):-)u nas pogoda się psuje wczoraj było tak super:tak::tak::tak:

Ja juz w pracy... tylko godzinke bo jak mnie nie bedzie to niezly balagan tu zastane:szok: jak wroce wiec postanowialam posprzatac im przed wyjazdem...
Ich nie ma w domu wiec szybko mi idzie...:-p

A wysypka znikla!:-D
Agnes ciesze sie razem z toba...nie ma jak rodzinka w komplecie!!!:tak:

Dzień dobry :-)

Mamo Mikołaja, to okropne co piszesz... podejscie tutejszych lekarzy jest dla mnie nienormalne. Trzymaj się i spróbuj skonsultować się z kimś innym...

Agnes, najważniejsze, ze będziecie razem. A drogę zniesiecie :-) Takie dzieci chyba lepiej znoszą długie trasy niż nasze dwulaty ;-)

witam w ten pochmurny dzień:baffled:

u nas nieciekawie, wiki zaraziła sie od znajomej córki i ma gorączke- pierwszy raz w zyciu ma taka wysoka 39st.

mamo mikolaja- tutejsi lekarze lekcewazajaco podchodza do wszystkiego:crazy:

aniahaven- zmieniliscie imie na biletach czy lecisz sama?

agnes- najlepiej wyjechac na noc zeby malenstwo sobie spalo:tak:

paulinaanna- odpoczywaj ile mozesz;-)

witam w ten pochmurny dzień:baffled:

u nas nieciekawie, wiki zaraziła sie od znajomej córki i ma gorączke- pierwszy raz w zyciu ma taka wysoka 39st.

mamo mikolaja- tutejsi lekarze lekcewazajaco podchodza do wszystkiego:crazy:

aniahaven- zmieniliscie imie na biletach czy lecisz sama?

agnes- najlepiej wyjechac na noc zeby malenstwo sobie spalo:tak:

paulinaanna- odpoczywaj ile mozesz;-)

Niunia zmieniliśmy imie ale ta cena jest :szok::crazy: nieproporcjonalna do zmian!:angry:
No bo 80€ za kilka liter:dry: to dla mnie dużo zwłaszcza że mała nosi to samo nazwisko co tatuś i przecież nie zmieniło to dnia i trasy lotu... No cóż życie!!!

Zdrówka dla Wiki!

Ja sie wyprasowałam i skompletowałam...więc moża powiedzieć że jestem spakowana!:tak:Najlepsze jest to że w PL nie widzą że Karcia przyleci zamiast mojego męża...już widzę opadniętą szczęke mojej młodszej siostry bo one sie uwielbiają!:-D
Acha ...powiem wam jaki numer miałam w nocy...śniło mi sie że Karina miała nie ważny paszport i tak sie zerwałam że may sie wkurzył i mnie okopywał skutecznie przez bite dwie godziny:-)...a jak już przestał to ...poszłam na dół sprawdzić czy ten paszport rzeczywiście jest waźny czy nie... :dry::baffled:
Mamy ważny do września 2015!:-D

A wy jak sie dzisiaj macie?

Dobry wieczor
my dzis bylismy w parku rozrywki w apledoorn i mala byla zachwycona a tyle wrazen ze zasnela w drodze do domu o 14:30 i zbudzila sie o 20:12 :szok::-D:szok:
jak znajde kabel do telefonu to wstawie fotki :-)
Aniahaven milego pobytu w pl jakby mnie juz nie bylo na bb
Aneta jak przygody spodniowe nika? :sorry2:

Witam,
my dziś wybraliśmy się do lasu kawałek drogi od Hagi:tak::tak: Było fajnie, dzieciaczki się wybiegały, pograliśmy na łące w piłkę, ale dla moich dzieci widocznie to za mało, bo zmęczone nie są :no:
Agasta o problemie "dziurowo-spodniowym" już prawie zapomniałam :-D:-D:-D (odpukać na wszelki wypadek) Od tamtej pory nie podarł ani jednych :szok::-D:-) Widocznie czasem i dziecku taki "wstrząs" jest potrzebny. Na początku miałam wyrzuty sumienia, ale później stwierdziła, że krzywda mu się nie stała, a z pewnością wyciągnął:-) z tego konsekwencje :tak:
Niunia zdrówka dla WIKI:tak:
Bira jak się macie? Ty, Inga i Amba :confused:
Aniu 80e za zmianę imienia :szok::szok::szok::szok: Na głowę upadli :confused:
Agnes74 Cieszę się razem z Tobą, że Wasza rodzinka już niedługo będzie w komplecie :tak::tak: Dawidek z pewnością zauważył, że mama ma dla niego mniej czasu i dlatego się tak zachowuje:tak: Zawsze mama była tylko dla niego, a teraz nagle musi się mamą dzielić - to nie jest łatwe dla dziecka :no: Postaraj się go bardziej zaangażować w pomoc np Dawidku teraz musimy zmienić Julce pieluszkę, pomożesz mamusi:confused: Podaj krem i pieluszkę no i pochwała musi być, jaki Ty jesteś kochany pomocnik mamusi :-):tak:
Czarna to Ci mała niespodziankę z samego rana zrobiła :-D:tak:
Karola jak Michałka oparzenie lepiej już :confused:

Aniu kiedy lecisz:confused: Szczęśliwego lotu i udanego urlopu życzę :tak::tak::tak:

reklama
Do góry