reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!

Karola widzisz jakiego masz dojrzałego synka:tak: dobrze wiedział jak sie ma zachować ..i nie było si eczym martwić na zapas!:-)
Agasta ja lece w piątek na kominie do PL więc na wysyłki już za późno...kupiłam komplet w C&A spodnie z fikuśna kamizelką plus tunike w innym sklepie ...i jestem baaardzo zadowolona!
Czarna z ciebie sie skowronek zrobił!:-D super!

Ja zajadam śniadanko, lece jeszcze poprasować a potem do pracy!

Nie no Aniu ja codziennie przed 6 mam pobudke,ale musze najpierw krasnala oporzadzic,troszke sie pomiziac i dopiero potem szybkie sniadanko,ewentualnie komp,a dzisiaj pada i pada wiec moja doszla do wniosku ,ze sie jeszcze kimnie:tak:

Aletu pustki szok!:szok::szok::szok: Jak w weekend!:-D
Czarna ja też tak wstaje bo ja głodomor sie robie... z rana!:sorry2:

My juz po pracy,pogoda psia...lece dalej prasować bo mi jeszcze jedno przywieźli!:tak:
Dziewczyny a was zamroziło czy co?:nerd: Bo napewno nie na spacerkach...:baffled:

witamy jeszcze w duecie

u nas zimno jak cholercia....ale musialam wyjsc z Mikim na spcerek rowerkiem bo nauczyl sie jezdzic tydzien temu i nie daje zyc codziennie ale niestety musial zaliczac wszystkie kaluze i wyladowal na glowie w jednej z kaluzycaly mokry i czarny wiec szybko do domu bo by zamarzł...
kupki nadal laduja w gaciach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a pozatym tak sie kiepsko czuje ze szok takich bolesci nie mialam nigdy ale coz juz nie dlugo,uplawy to leca jak z kranu licze dni do konca bo cale 9 msc mialam takie stany zapalne chyba ze szok caly czas chodze nie z wkladkami ale z podpaskami to napewno nie jest normalne tym bardziej ze towarzysza temu inne objawy.
A co do sexu to byl 2 razy przez cala ciaze bo taki bol mi to sprawia i moj J potem chodzi i sie drapie i narzeka ze go szczypie piecze itd a pani doktor na to ze w ciazy sie sexu nie powinno uprawiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kretynka -bez komentarza pozostawiam nadal moich lekarzy chyba mieszkam w centrum czubków:crazy::crazy:
nadal nie zmieniam zdania na ich temat lacznie z moim lekarzem rodzinnym....

Ja jestem, cały czas na leżąco bo taka słaba i do tego mam zawroty głowy.
Cieszę się że mąż i teście zajmują się Amelką a ja gniję i czekam aż nasze baby zechce wyjść.

witamy jeszcze w duecie

u nas zimno jak cholercia....ale musialam wyjsc z Mikim na spcerek rowerkiem bo nauczyl sie jezdzic tydzien temu i nie daje zyc codziennie ale niestety musial zaliczac wszystkie kaluze i wyladowal na glowie w jednej z kaluzycaly mokry i czarny wiec szybko do domu bo by zamarzł...
kupki nadal laduja w gaciach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a pozatym tak sie kiepsko czuje ze szok takich bolesci nie mialam nigdy ale coz juz nie dlugo,uplawy to leca jak z kranu licze dni do konca bo cale 9 msc mialam takie stany zapalne chyba ze szok caly czas chodze nie z wkladkami ale z podpaskami to napewno nie jest normalne tym bardziej ze towarzysza temu inne objawy.
A co do sexu to byl 2 razy przez cala ciaze bo taki bol mi to sprawia i moj J potem chodzi i sie drapie i narzeka ze go szczypie piecze itd a pani doktor na to ze w ciazy sie sexu nie powinno uprawiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kretynka -bez komentarza pozostawiam nadal moich lekarzy chyba mieszkam w centrum czubków:crazy::crazy:
nadal nie zmieniam zdania na ich temat lacznie z moim lekarzem rodzinnym....

To straszne co piszesz,jak mozna tak lekcewazyc tego typu objawy i to na dodatek w ciazy:szok::szok::szok: mam nadzieje,ze po rozwiazaniu ci sie poprawi

reklama
Do góry