reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Agasta mi też coś net szwankuje...:wściekła/y: Wczoraj pisałam posta i zanim nacisnęłam Zatwierdź to mi się zawiesił.....:szok::wściekła/y:
Aniu gratulacje!!!! Po tylu staraniach wreszcie ci się udało...Super!:-):tak::-)
Sencilla ja również trzymam kciuki za pomyślny finał tej sprawy!:tak::-)
Karolka u mnie też te @ takie na bakier...Raz szybciej, raz długo...Poszłam wreszcie do gina, bo nigdy wcześniej tak nie miałam i dał mi tabletki na uregulowanie...:tak::tak: już po miesiącu zażywania polepszyło się zdecydowanie....:-)
Anetko z tymi kanapkami dla meżusia to u mnie tak samo:tak::-) nie wyobrażam sobie wstawać i robić kiedy on wychodzi do pracy...Ja zawsze szykowałam wieczorkiem i też tylko z masełkiem i szynką,ewentualnie serem a pomidor, og:-)ogórek czy inne warzywa to niekrojone do woreczka:tak::tak::tak: czasami jak miałam jeszcze dużo zajęć na wieczór to Sebek sam sobie szykował:-)

U nas rano za oknem przywitał na śnieżek:-D

Witam wieczorowa pora
Pauka ja mam @ co do dnia a czasem nawet godziny:-D:-D W tym mies nie bralam anty bo w polsce pomieszałam i musiałam przerwać dlatego byłam zaskoczona:-D:tak:
Ania ,Aneta pochwalcie się fryzurkami:happy2:
Sencilla ja tez trzymam kciuki:tak:
Ania GRATULUJE!!!!!!! ja tez się zapisałam tydz temu i babka mi oznajmiła ,że około 8 tyg musze czekać na rozmowę wstępną:confused:
Anno jak się czujesz?
Michaś już śpi ,a ja buszuje po necie.Zaraz ide poczytać pare słówek hol:tak: może jakieś w głowie zostanie:sorry2::confused:

Ostatnia edycja:
Karolka to takie buty...;-) widzisz lepiej nie mieszać...:tak::tak::tak:
A swoją drogą to w jaki sposób pomieszałaś te tabletki??? :szok::blink::-)używasz dwu fazowych???:szok: :zawstydzona/y:Bo ja mam jednofazowe i nic nie da się namieszać.... ;-):tak::-)Teraz przeważnie sa jednofazowe....:sorry2::sorry2:

Pauka po prostu wzięłam 4 a potem 3 razy zapomniałam dostałam@ w ten dzień znów wiełam:zawstydzona/y::sorry: a po 2 tyg znów dostalam@ Wiec musiałam odstawić:tak:Też mam jednofazowe:tak:..... Smacznej kolacyjki zycze:tak:
U nas już ze 2 godz się błyska:szok::eek: i raz za czas pogrzmiewa:happy2:

Dobry wieczor :-)
Ja wlasnie oddelegowalam moja mala do lozka i mam chwile dla siebie.
I tez probuje sie umowic do fryzjerki, ale chwilowo nie odbiera :-D
Dzis mialam rozmowe z szefostwem i sa zeer tevreden ze mnie i beda robic wszystko zeby mi przedluzyli umowe.
W piatek okaze sie co zdzialali... :eek:

Dla zniecierpliwionych...:-D:cool2:

I co podoba sie?
A tak przy okazji prosiła bym dziewczyny które chodzą już na ten kurs żeby mnie oświeciły co mnie czeka!:tak:Sencilla.A netko i Gosiu...proszę jeśli znajdziecie chwilkę!Bo mnie już straszą że jak czegoś tam ne zdam to poniosę jakieś konsekwencje:dry::szok: O co chodzi?:sorry:

reklama
Do góry