reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hej dziewczyny
co u Was? dzis Marysi pierwszy dzien w przedszkolu, swietnie sie tam odnalazla i z radoscia mi pomachala :-D:tak:
Tosia zasnela, wiec mam jakas godzinke na sprzatanko..
nie czuje sie najlepiej, niestety... juz 2 lata lecze sie z pewnej przypadlosci i wyleczyc nie moge.. i wlasnie w ostatnich dniach mam znowu przyplyw dolegliwosci i bardzo zle sie czuje... buuuu....:eek:

reklama
Witam
Ania fajne włoski:tak::tak: kolorek boski ,tez taki lubie:tak:
Bira jesteś ja myślałam że zapomniałaś o nas:sorry2: Sto lat dla INKI!!!!:tak:
Anno odpoczywaj ,już nie dużo ci zostało:tak:
Czarna może cie już bedą w całości przespane noce:happy2:
Agasta jak Claudii idzie ząbkowanie,bo u nas ani idu nowych ząbków:confused:
Anno własnie pochwal sie pracami,ja tez nie wiedziałam ze malujesz:sorry:
A my czekamy na właściciela mieszkania ,bo nam się leje z balkomu sąsiadów z góry do łazienki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: Dziś rano było pół podłogi zalane:no:

Karola u nas zabkowanie w toku, widze ze kolejne zabki sie pchaja dziaselka podpuchniete i biale. Claudia wsadza wszystko co popadnie do buzi :tak: poki co mamy 6 zebow :-) i niedlugo chyba beda kolejne 2 :-)
Sencilla zdroweczka zycze i glowa do gory

Wlasnie wrocilysmy ze spacerku,Mala jeszcze kima w ogrodku:confused:w sumie beda 2 godzinki albo i wiecej,wiec mam nadzieje,ze wytrzyma do kapania bez wiekszego marudzenia:tak:Od dzisiaj bedziemy chodzic na spacer po poludniu zeby az tak sie nie meczyla do 19 bo ostatnio jedynie jak chodzimy po dworze to udaje jej sie zamknac oko na dluzej i to tez nie zawsze:no:Wogole mialysmy szczescie bo od rana padalo i naszykowalam sie na mokra przejazdzke a tu ani kropelka nie spadla od 13:00:-)
Wykorzystam jeszcze ten czas poki Jessy spi i naszykuje obiadek bo nie wiem w jakim humorze sie obudzi;-)
Milego popoludnia wszystkim zycze

Sencilla pogoda chyba taka przybijajaca i zniechecaja do jakichkolwiek dzialan :-(
Moja mala wlasnie teraz zasnela, wiec ja wykorzystam chwile na odrabianie lekcji :tak:

Sencilla gratulacje dla Marysi pierwszego dnia w przedszkolu,dzielna dziewczynka:tak::tak:A tobie zdrówka życze:tak:
Czarna nam niestety nie udało się pospacerować miedzy deszczem:no::no: non stop pada:wściekła/y:
Agasta Michałkowi idą 4:szok::confused: bo ma tez biale i popuchniete dziasła :tak:i do tego czesto placze:no:

reklama
Do góry