reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dobry wieczór:-)

Mam nadzieję, że mnie pamiętacie:-) My już po wakacjach, w sumie do Holandii wróciliśmy dwa tyg. temu, ale mamy zamieszanie i nie mam czasu na net, poza tym modem oddaliśmy do reklamacji i stwierdzili, że uszkodził się w wyniku urzytkowania...:wściekła/y: Chcą, żeby zapłacić im za naprawę 120 euro jak nowy kosztuje 100:wściekła/y: Także na razie jestem zmuszona podkradac net od sąsiada, ale chodzi jak krew z nosa:eek: W międzyczasie mieliśmy imprezę z okazji urodzinek Inki, umarła moja babcia i wyprowadzamy się w sobotę... także koklusz z gradobiciem mnie czeka...
Wakacje super, ale do Tunezji już nie wrócę nogdy przenigdy. Jedyny plus tych wakacji tam, to piękne morze, wspaniałe plaże, pogoda i krajobrazy, ale reszta do posłania w kosmos. Po powrocie pojechaliśmy ze znajomymi do Jabłonki na weekend i zostaliśmy wszyscy tydzień:-) I tam było super:-) Pełen luz, czysto i bez karaluchów;-)
Po powrocie Inga pełen entuzjazm, zrobiła się grzeczna, ładnie chodzi spać, z tym, że nie chce spać w dzień:eek: Ale przynajmniej przed 20 mam już ją z głowy:-) Ni i pies mi się pochorował, tutejsi weci rozkładją ręce, wiec czekam na leki z Polski, które jej zawsze pomagały, bo teraz jest ju ż tak fatalnie, ze całe dnie się nie rusza, nawet nie chce wychodzić na siku... musimy ją wyciąga ć siłą:eek: Ale może już jutro przyjdą jej tabletki..

Niestety nie dam rady nadrobić...

Ania, fajna fryzurka:-):-)

reklama
Aniu włosy rewelka!:tak::-D Jeśli dobrze widze to ciut ciemniejsze tony wybrałaś w tym balejażu co?

Bira witaj spowrotem!!! Gratulacje dla INKI i oczywiście najserdeczniejsze życzonka z okazji urodzinek!:-):-):-):tak::tak::tak:

Anna no właśnie poczwal się pracami!...:tak::tak::-D

Dzień dobry!

Pauka masz racje! Ty to prawdziwy znawca jesteś!:szok:;-)
Chciałam ciemniejszy bo latem mam jasne włosy ale potem wole bardziej stonowane!:-D
Bira fajnie że jesteś - i gratki dla Biry z okazji urodzinek!:-)
Aniu no właśnie - pokaż swoje dzieła...ja nawet nie wiedziałam że malujesz!:sorry2:
Agasta trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy!:cool2:
Aniu a ty jak sie czujesz?:confused:Nadal wymioty czy już lepiej?
Tak sie zastanawiam od trzech dni gdzie jest Ann....:confused::szok::confused::eek:?

Dzien Dobry

chwilke mnie nie bylo a wy sie rozpisalyscie jak szalone,nie sposob za wami nadarzyc:no:
Aniu fajna fryzka i powodzenia na kursie.
Napiszcie mi dziewczyny jak z ta nauka jezyka jest??Czy to wszystkie gminy cos takiego organizuja bo u nas sie z tym nie spotkalam,a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Bira gratulacje dla corci,wrzuc jakies fotki z urlopu jak znajdziesz chwilke:tak:bo zapewne nie rozstawalas sie z kamera;-)
Sencilla ja rowniez trzymam kciuki:tak:

A dalej to juz nie pamietam co pisalyscie:no::zawstydzona/y:wiec przepraszam jak kogos pominelam

Cos mi sie z Mala stalo:confused:bo jadla o 5 i jeszcze chrapie:szok: wieczorem tez jak zje o 20 to budzi sie 00-00:30.Czy to zapowiedz przespanych nocek???Ale w dzien to prawie wcale nie sypia:no:nawet na spacerze czasami 1,5 godzinki a ona tylko sie zdrzemnie:tak:

Oj rzechwalilam i juz sie budzi moje Slonko:-D

Dzien dobry
my pospalysmy dzisiaj do 7:45 wiec luzik. Tylko ze arnold wstawal o 5:15 i chyba tak do 6:30 nie moglam zasnac :wściekła/y: wiec powiedzmy ze mala sie wyspala a ja srednio :-D
Bira fajnie ze wrocilas, spoznione zyczona dla Ingi no i gratulki ze przemiane diabelka :-)
Aniahaven fajny fryz. Pasuje Ci ta zmiana :tak:
Czarna jak ja sie przeprowadzilam tu gdzie mieszkam i poszlam do gminy spytac o kurs to mi powiedzieli, ze czegos takiego oni nie robia a nawet jakby bylo to i tak musialabym wszystko zaplacic sama, bo pl jest w EU :szok:
Zaraz smigamy do biblioteki, po chlebek i mam zamiar sie troche pouczyc :zawstydzona/y:

reklama
Ale u nas leje :szok:
Kupilam sobie kwiatuszka - ficus benjaminek za 1,99 w Aldi :-D
i babcine papucki. % min temu je ubralam a stopy mam jzu cieple jak z piekarnika :-D

Do góry