reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
dzisiaj chyba nie taki dobry:-(
ja sie czuje jak by mnie nie było:zawstydzona/y:

co do kanapek to niestety ja musze je robic:sorry2:

co do pieluch to my kupilismy teraz tylko pieluchomajtki i zakladam je malej jak jestesmy poza domem ale mimo to ladnie wola siusiu i eee i wiek nie ma znaczenia- bo jedno dziecko szybko sie nauczy a inne pozniej, poczatki sa zawsze trudne ale oplaca sie:tak:.

wiktoria coraz wiecej mowi i mowi:-D powtarza wszystkie "krótkie" słowa po nas
niestety jest z niej mały niejadek-przynajmniej w domu:zawstydzona/y: ostatnio spodobało jej się słowo spać:-)

dzisiaj zrobie pomidorowke i moze tortille:confused: nie mam juz pomysłow...

sencilla-podziwiam cie za tak fajne obiady:tak:;-)
gosia-ja do teraz-2lata i mam nieregularne @ :zawstydzona/y: wiec nie masz sie co martwic..
karola-dobrze masz z tata:tak:;-)

uciekam troszke posprzatac..
miłego dnia życze;-)

Bry

My niedsawno wrocilysmy ze sklepu,rozpadalo sie wiec krociutki to byl spacerek.Wstawilam Jessy do ogrodka,wozek okryty pokrowcem,ale po 10min sie obudzila.Wjechalam do domu zaczelam ja rozpakowywac i zasnela:confused:
ooo juz sie budzi :-) dlugo nie pospala.Bedziemy gimnastyke uprawiac.Ona glowka i raczki a ja brzuszek
Milego popoludnia wszystkim zyczymy

Witam
Ja właśnie wróciłam od fryzjera:tak::-) Na święta muszę pasemka sobie zrobić bo siwych coraz więcej:szok::wściekła/y::no:
Niunia ja też już 2 lata i nadal mam nieregularne mimo, że biorę anty :szok: Ostatnio okres spóźniał mi się 5 dni, więc już wizję ciąży miałam:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niunia ja już bardzo bym chciała wrócić do nauki nocnikowania, ale w obecnym czasie jest to niemożliwe, bo albo jestem w pracy, albo w szkole i tak w kółko:no: Będę musiała poświęcić chyba święta na naukę siusiania:tak::tak::tak:
Sencilla Ty tak późno masz szkołę:szok::szok::szok: Ja mam od 18-21:tak:A Ty:confused: i możesz chodzić kiedy chcesz, że dziś rano też idziesz czy masz wyznaczone dni:confused:

Z tymi kanapkami to jest tak, że nigdy nie kładę pomidora czy ogórka aby chleb nie był mokry np robię chleb z wędliną a do tego pomidor w całości, albo smaruje masełkiem i puszkę ryby:tak::tak::tak: Gdy mam szkołę czyli śr, czw, pt to M robi sam sobie śniadanie wieczorem, a w pozostałe dni ja robię:tak::tak::tak: Kanapki wkładam do plastikowego pudełka i do lodówki:tak::tak: Ja też pracuje, szkoła dzieci, więc nie wyobrażam sobie wstawać o 5 rano aby M robić kanapki:no::no::no:. Już na pewno nie zasnęłabym:no:. Znając mojego M to jeśli miałby robić sobie rano kanapki to chodził by bez śniadania:no: Ja również nie lubie kanapek z wieczora, ale całe szczęście mój M nie jest taki wybredny:-D:-D:-D:-):-):-)
Gosiu ja pyzami nazywam, kluski na parze lub parusy:tak::tak::tak:
Olo śpi, a ja właśnie gulasz na obiad zrobiłam, jeszcze muszę coś do tego zrobić więc uciekam:tak::tak:

witam ponownie
od kilku dni czuje sie fatalnie, wiec nie za bardzo pisze...
pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia!

A ja wróciłam w końcu do domu...a tu niespodzianka!:tak:
W drzwiach koperta z ...zaproszeniem na kurs holenderskiego z Geemente!:-D:-D:-D
Nawet nie wiecie jak się ciesze!:cool2: bo mi "dobrzy"znajomi mówili że w tym roku już nie ma szans i napewno nie szybko!:-p

reklama
Ania, GRATULUJE!!
Anna, na razie nie moge o tym mowic, bo to bardzo osobista sprawa, ale mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada i niedlugo Wam opowiem :tak:

Do góry