reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam

zagladam do was a co tu takie pustki :sorry2: jak nie mam czasu zagladac to napisane 3 strony a jak jestem to puchy :sorry::tak:

Seba śpi , obiad zrobiony to mam relaksik i z kawką zasiadłam :-)
U nas deszcz kropi i jest straszny wiatr byliśmy z Seba u koleżanki na pieszo to zmokliśmy .....:wściekła/y:

reklama
Witam i ja:tak:
Właśnie wróciłam z pracy, Oliwierek śpi, ale zaraz muszę go obudzić, bo znów do 23 nie będzie miał zamiaru spać:no: Jeśli w dzień pośpi dłużej niż pół godziny to zaś do późna marudzi i spać nie chce:no:
Obiadek już nastawiony, więc herbatkę sobie zaparzyłam i resztkę orzechowego tortu wcinam z niedzieli :tak::tak::tak:

U nas ciemno się zrobiło, zaraz pewnie zacznie padać...:wściekła/y:

u nas pada :wściekła/y: a ja chyba od wewnątrz okna pomyje bo są brudne i łapki na szybkie i widac świat ale przez mgłę:eek::tak:
seba jeszcze spi to wykorzystam :-)

czesc dziewczyny
ja dzisiaj zaliczylam szkole, mlody zjadl owoce teraz mozemy na spacer wyskoczyc a tak zachmurzone ze pewnie zaraz zacznie padac. Chce isc zobaczyc male tortownice bo chcialabym cos upiec a ze u mnie nie jedza za bardzo slodkiego wiec musze miniaturki robic:-D:-D
Karola swietne zdjecia, rzeczywiscie ten czas za szybko leci ledwie dzieci sie urodza a tu juz ganiaja :-):-):sorry2:
Beauty czyli pierwsze koty za ploty, zeby tylko tak zostalo:tak::tak:
Olgunia powodzenia:-)
co dzisiaj gotujecie bo ja chyba krupnik i pyzy z miesem

gosia dzieki ale jak juz naszykowałam wode i przygotowałam Seba mi się obudził :eek: więc musiałam odłozyc to na później jak Arek wróci z pracy ;-)

u mnie dzis kapuśniak oraz pulpety w sosie pomiderowym z ziemniakami

Witam...

A u nas też pochmurno żeby nie powiedzieć że aż ciemno...:wściekła/y::-:)dry:
Ach ta pogoda...
My dziś na łatwiznę poszliśmy i na obiad mamy flaczki made in Pudliszki:-D...
Mój stoi gdzieś w korku wkurzony bo go grypa rozkłada od wczoraj a dp tego kaktusa połknął chyba tak go grdło boli!:szok::-(

Witam
Beauty super ,że pierwszy dzień w przedszkolu zaliczony i do tego tak sprawnie poszło:tak:
Aneta pracujesz codziennie?
Gosia jak ci się uczy w szkole ,spoko nauczyciela masz?
Ania u nas też ciemno:happy2:
Chorowitkom zdrówka życzę:tak:
Agasta pozwoliła pogoda na mały spacerek?
Ja też w pracy byłam,a do 11 nie mogłam się obudzić.Prasowałam na śpiąco:tak::-Dżoładek już nie boli a dla odmiany dostałam @:cool:
Mój tata dziś serwuje grochówkę:tak:

reklama
Beauty...fajnie że synkowi tak łtwo poszło w przedszkolu...:-D
A co znaczy że definitywnie poegnasz się z pieluchą?:confused: To znaczy ze twój mały nie używa już pieluch w nocy czy używa?:zawstydzona/y:;-)
Karola powinnaś więcej sie wylegiwać w łóżku - nie ma co żartować z tą grypą!:tak:
Anetko no właśnie jak ci się życie układa?Jak się czujesz?:sorry:

Do góry