:-)Czarna i tu cię zaskoczę....Nie mam żadnego wiesz jak to jest "szewc bez butów chodzi..." już nawet wybraam sobie wzór to jakos tak wyszło, że nie było kiedy zrobić, a potem to już zaszłam w ciążę z Mają i tak jakoś się obeszło....
Moja mama to zawału by chyba dostała jakby zobaczyła go u mnie
A Seba to wycenia wielkość tatuażu....:-)
Agasta storczyki piękne....Podziwiam, bo nie każdy umie je hodować....Moja siora to wogóle nie ma ręki do kwiatów...Jeszcze jak mieszkałyśmy u rodziców, tzn. ja byłam w liceum i mieszkałam w internacie, a w domu miałam hodowle kaktusów i pod moją nieobecność siora mi nawet kaktusy zasuszyła
No moja Maja pospała tylko godzinkę tak więc sprzątanie i obiad robiłam z małą "uwiązaną do nogi"....
Właśnie zasiadamy do jedzonka....
Moja mama to zawału by chyba dostała jakby zobaczyła go u mnie
A Seba to wycenia wielkość tatuażu....:-)
Agasta storczyki piękne....Podziwiam, bo nie każdy umie je hodować....Moja siora to wogóle nie ma ręki do kwiatów...Jeszcze jak mieszkałyśmy u rodziców, tzn. ja byłam w liceum i mieszkałam w internacie, a w domu miałam hodowle kaktusów i pod moją nieobecność siora mi nawet kaktusy zasuszyła
No moja Maja pospała tylko godzinkę tak więc sprzątanie i obiad robiłam z małą "uwiązaną do nogi"....
Właśnie zasiadamy do jedzonka....