reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Wlasnie bylam na spacerku 2 godziny, cudna pogoda.
Aneta i Agasta, nie klocic sie! :-D
Aneta, wlasnie jakos nie moglam sie skupic, nie wiem, dlaczego :shocked2::-D;-)dlatego wszystko poszlo mi 5 razy dluzej...
co na obiad gotujecie?
ja jakis przepis wyszukalam, i mam lososia pieczonego w czerwonym pesto...

reklama
Sencilla my tez wlasnie wrocilysmy ze spacerku ale 1,5 godzinnego:-D
bylysmy na miescie kupic jakis ciuch bo jutro jedziemy na slub i chrzciny do Rotterdamu.W sumie to chcialam sie wymigac bo Jessy jeszcze taka mala,ale pomyslalam,ze sprobujemy.W koncu to rodzina,chyba nam wybacza jesli Mala popsuje ceremonie placzem :cool2:
problem z ubraniami oczywicie mam tylko ja bo nadal w nic z przed ciazy nie pasuje :szok: a przynajmniej od dolu :zawstydzona/y: a,ze imprezka po slubie bedzie w domu,taka skromna to ide w jeansach jak my wszyscy zreszta bo moj P tez ma garnitur w pl :eek: Jessy kupilam rozowe sztruksowe ogrodniczki bo nie wiem jak tutaj,ale w polsce w kosciolach jest zimno wiec mysle,ze sukieneczka i rajstopki odpadaja.Ciekawa jestem jak to bedzie.To nasz pierwszy taki wyjadz na kilka godzin poza dom:tak: wiec trzymajcie kciuki jakby co jutro kolo 14

Aneta a czy ja napisalam za ty napisalas ze ja tak powiedzialam? :eek:
To chyba ty powinnac czytac uwaniej, bo ja nigdzie nie napisalam ze ty mnie oskarzasz o to, ze ja co innego napisalam :no:
Pozwolilam sobie zaznaczyc ze moja wypowiedz brzmiala inaczej, tak na wszelki wypadek a ty to zle zinterpretowalas i zrobilo sie z tego halo jak nie wiem co.

ja juz na temat posmiertnej opieki wypowiadac sie nie bede :no: Moje dziecko ma zapewniona spokojna przyszlosc :tak: a jak ktos jest zainteresowany to niech sobie sam zadzwoni i sie dowie co i jak a nie czeka za zbawienie ze ktos inny to za niego zalatwi :sorry:
I wtedy nie bedzie nieporozumien i niedomowien.
Bo ja sie wypowiadalam na swoim przykladzie, napisalam co mi powiedziano. Chcialam tylko pomoc i jeszcze mi sie za to oberwalo bez powodu.
Tyle na temat.

milego weekendu wszystkim zycze

Sencilla ja się z Agastą nie kłóce tylko wyrażam swoje zdanie:tak: Ja na obiad dziś mam zupę warzywną od wczoraj i pierogi:tak::tak::tak:
Agasta, wymieniłaś moje imię, które było podkreślone, a 2 zdania niżej napisałaś " I ja nie napisalam ze dzieci ida do holenderskich rodzin tylko do domu dziecka a to jest roznica!" - wywnioskowałam, że tyczyło się to mnie, a teraz próbujesz się z tego wykręcić:rofl2:
"...a jak ktos jest zainteresowany to niech sobie sam zadzwoni i sie dowie co i jak a nie czeka za zbawienie ze ktos inny to za niego zalatwi"

Czy ktoś tutaj napisał, że czeka na zbawienie, aby ktoś inny zadzonił w jego sprawie:confused:
Wkleiłam posta dziewczyny, która dzoniła w tej sprawie. Konkretnie pytała o rodzinę pl, a ty z tekstem, że to rzadna nowość itp Dla mnie jest to nowość, bo nikt wcześniej tutaj tego nie napisał!!!!
Agasta ja też napisała to co wiedziałam - przeczytałam, też chciałam pomóc, ale przecież Ty już wszystko wiesz i to dla Ciebie nie jest nowością, nie pomyślałaś, że ktoś może o tym nie wiedzieć.
Ja również kończę ten temat, bo nie ma sensu go kontynułować:no:

Napisalam posta, ale doszlam do wniosku ze go skasuje, i komentowac nie bede bo szkoda slow i nerwow

Dla przekory do wszYtskich forumowiczek
CZYTAJCIE UWAZNIE CO INNE LASKI PISZA !

Ostatnia edycja:
No wiecie co, dziewczyny, mysle, ze nie ma o co sie klocic! Wg mnie to nieporozumienie wyniklo nie ze zlej woli nikogo. Prosze nie psuc dobrej pogody! :-D:tak:

Babki nie ma o co się kłucić:eek: Każda chciała podzielić się swoimi informacjami i każda chciała dobrze:tak:
Aneta w pracy spoko i króciutko było:tak: Chodzę sama ,teraz to już ni są żarty:cool2: Michaś raczkuje ,wstaje i chodzi przy czym popadnie:tak: W kojcu nie wysiedzi:no: Wszstko ściąga,wiec musiałbym cały czas na niego patrzeć i nic bym nie zrobiła:no:
Ja dziś mam barszczyk z uszkami i rybke z ziemniakami i buraczkami:tak:
Czarna będe trzymać kciuki:tak:
no nie moge pisać bo Michas mi bije poklawiaturze:szok::eek:

Sencilla gdzie ty ladna pogode widzisz? U mnie deszcz prawie caly dzien? :szok:
Karola jak tam zabkowanie u Michasia? Bo u nas w ciagu tyg 3 nowe zabki :eek::-)
Co do klawiatury to mi claudia wczoraj tak narobila ze wszystko na komputrze mialam do gory nogami :szok::-D nawet myszka dzialala mi na odwrot czyli lewo bylo prawo a gora to byl dol :-D i nie wiedzialam jak to naprawic, wiec musialam zrobic przywracanie systemu :tak:
a wygladalo to tak :-)

Załączniki

• 22102009201.jpg
    22102009201.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 27
reklama
No Agasta rosnie Ci mala informatyczka...moze nowy Windows wymysli...:tak: Sencilla u nas byly schabowe z ziemniakami i buraczkami, ale na lososia chcetnie sie skusze ale jak ktos ugotuje :tak:bo ja nie mam sil na to ..przynajmniej dzis...
Karola no teraz bedziesz miec darmowy fitness (berek za Michasiem) ale fajnie ze juz tak ladnie zaczyna chodzic

Do góry