anna117
Fanka BB :)
ach zapomnialam jeszcze dodac, ze to nasze forum jest superowe, zawsze jest gdzie sie wyzalic i zawsze ktos poslucha...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mlode dzisiaj troche marudzily, no a rano bylysmy w pracy - a to cala wycieczka byla, a popoludniu zaczelam wreszcie robic troche przegladu w pudlach, bo musze zabrac wszystkie firmowe papiery i doprowadzic je wreszcie do porzadku, bo ostatnio to sa one wszedziedobry, Ann! Widze, ze dopiero teraz udalo Ci sie dychnac...
nie nie mam nikogo, zreszta od poczatku nie mialam :-) a do tego mojego M od rana do wieczora nie ma wiec jestesmy same i jakos sobie dajemy rade, ja mysle ze teraz to jest nic dopiero sie zacznie jak mlode zaczna byc bardziej mobilne i wtedy to nie wiem czy sobie z nimi dam radeAnn, Ty to jestes bohaterka, z dwoma maluchami.. chyba nie masz nikogo do pomocy, nie?
powiem ci tak - najlepiej jak sie poradzisz swojej ksiegowej (o ile pamietam to macie ksiegowa/wego) bo ja wlasnie sie wybieram do swojej nowej dowiedziec sie dokladnie co i jak. Do tej pory mielismy beznadziejnego ksiegowego ktory jak sie okazalo liczyl podatek na moja niekorzysc i co kwartal bylam lzejsza srednio o €500 - wiec w tym wypadku to sie nie oplaca.Ann ja mam do Ciebie pytanko... Ty kiedys wspominałaś, że masz firmę sprzątającą Tak się zastanawiam nad jednoosobową firmą, aby móc skorzystać z dofinansowania do żłobka Czy to w ogóle mi się opłaca