reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien Dobry

Sencilla sliczne dziewczynki,rosna tak szybko,a te oczy WOW
Aniu jak bedziesz potrzebowac pomocy w nauce czy jak chcesz pocwiczyc gadanie to moszemy sie jakos umowic na tel.czy cosik i z checia Ci pomoge.Moj niemiecki sehr gut ;-) wiec wal smialo

My idziemy dalej spac,ja zjadlam platki teraz Jessy dostanie cycka i mam nadzieje,ze przed 9 z lozka nie wstane :-)
do pozniej kobietki

reklama
:-)hello...
u nas chorowania cd....:-:)-( Ja to mam taki katar, że :szok::szok::szok::szok: Narazie tylko Oli jakoś się trzyma:sorry::-)

a do tego dopadła mnie jakaś jesienna melancholia i wogóle nic mi się nie chce i wczoraj wyżyłam sie na Sebku....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::cool2:

Lecę robić obiadek,bo Maja śpi...Może pośpi tak jak wczoraj, aż 3 godzinki:szok::-D No więc dzisiaj mielone z ziemniaczkami i buraczkami:tak::tak::-):-):-)

Aha zapomniałam napisać, że jakby ktoś chciał zrobić sobie tatuaż to mój mąż takowe robi...:tak::tak::tak::-) Jak coś to piszcie....:-)

To fajnie,pewnie masz gratisem??Ja z checia,ale jeszcze poczekam.Mama moja strasznie przezywala moje 2 i chyba musi najpierw ochlonac a moj P ma juz 9 wiec chyba styka:tak: a jak cenowo???Bierze od godziny czy od wielkosci Tattoo??

Witam
Michaś usiłuje zasnąć w łóżeczku ale coś mu to marnie idzie:happy: Może dlatego że dziś pospaliśmy do 9 ;15:szok::szok::tak:
Pauka zdrówka życzę:tak: A co do melancholii to taka pogoda do kitu i może dlatego.Mój A zawsze chciał tatuaż ale ja go odwodziłam od tego(powód nie znany:sorry::sorry:) Ja może i bym sobie zrobiła jakby to nie bolało:cool:Chodz z drugie str to na starość bym nie chciała być "pomalowana":cool2:
Anna jak ci si,ę dziś spało?
Czarna słyszałam ,że jak już jeden zrobisz to chcesz nastepny i nastepny...:tak: Mała dała ci jeszcze pospać?
Ann jak dziś twoje małe się miewaja?
Skoro ANIA prawdopodobnie nie ma neta to ja czestuje kawką i herbatą...:tak:

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 17
  • 1806784_HerbatyOwocowe.jpg
    1806784_HerbatyOwocowe.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 18
Karola ja nie wiem jak to jest u innych ale u mnie po trochu sie sprawdza.Pierwszy zrobilam sobie w lutym a drugi w listopadzie tego samego roku :-) ale skoro nawet do pierwszego nie jestes przekonana to mysle,ze o drugim bys nawet nie pomyslala.Boli oczywiscie :-D ale mnie takie pomalowane cialo "kreci";-) dlatego nie mowie,ze nie bedie wiecej.

A nasza Mala tez ma problem ze spaniem dzisiaj :-( chociaz nocke przespala,ale teraz mrudzi juz od 10.Przysnie i po 10-15min sie budzi i poplakuje :no:
Biedactwo moje,ide ja troszke polulac

hej dzieczyny,
Pauka zdrowczka wam zycze
Karola, czarna dzis chyba taki dzien marudny bo moja mala tez nie chce spac :no: Kimnela sie 5 min w krzeselku do karmienia o 12 i to wszystko :szok:
Co do tatuazu to ja mialam taki okres w zyciu ze bardzo chcialam sobie zrobic, podobnie jak kolczyka w pepku, ale jakos mi przeszlo samo z siebie po czasie :tak: A tatuazu nie zrobilam bo wiem, ze motyw ktory bym sobie zrobila po miesiacu juz by mi sie nie podobal i chcialabym inny :-D A to jednak rzecz malo odwracalna :-)
Mialam pokazac moje storczyczki, wiec oto obecnie kwitnace i wypuszczajace lodyzki
Na 4 zdj widac ze nie warto obcinac lodyg zaraz po przekwitnieciu bo lodyzki moga uschnac do pewnego miejsca a przy nizszych oczkach wypusic nowe lodyzki - odnozki widoczne na moich zdjeciach :-)

Załączniki

• IMG_3880.jpg
    IMG_3880.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_3881.jpg
    IMG_3881.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_3883.jpg
    IMG_3883.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_3884.jpg
    IMG_3884.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_3885.jpg
    IMG_3885.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_3886.jpg
    IMG_3886.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_3888.jpg
    IMG_3888.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Czarna mi się podobają tatoo ,nawet bardzo ale nie dałabym sobie bólu zadać:tak:Taka strachliwa ze mnie baba:-D:-D
Agasta piękne storczyki, uwielbiam te kwiatki:tak: Niestety w moim małym mieszkanku mi się nie zmieszczą:no: mam 2 kwiatki i je trzymam na parapecie a i tam miejsca nie za wiele mają:eek:
Chyba faktycznie jest taki dzień,Michałkowi po 1,5 godz marudzenia udało się usnąć hura!

Do góry