reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hallo ja już po pracy:tak:
Anna dobrze ci radzi czarna ,wyjdz z domu ,a przed snem myśl o miłych rzeczach i o małej :tak:Wyobrażaj sobie jak wygląda itp...:tak:
Sencilla jaki fajny miś uszatek:tak::-)
Częstuje kawką.....

Załączniki

• kawa4.jpg
    kawa4.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 16
reklama
Witam Was kochane:tak:
Jeśli chodzi o nasze dzieci to nawet jeślibym musiała z trumny wstać to nie pójdą do obcej rodziny:no::wściekła/y: Jak powiedziałam to mojej siostrze to się poryczała i powiedziała, że ona sobie życia bez nich nie wyobraża (moje dzieciaki uwielbiają moją siostrę i jej męża, są u nas 2 razy w tyg, a jak odjeżdżają to chłopcy płaczą za nimi:szok::-D) mam to jak najszybciej załatwić. Muszę się jeszcze przed świątecznym wyjazdem do PL za to zabrać. Ma może któraś jakieś nowe informacje w tym temacie:confused:
Poczytałam temat, który założyła Ania na niedzieli i z tego co moderatorka wkleiła wynika, że pierwszeństwo do opieki nad osieroconymi dziećmi ma rodzina, ale czy na pewno rodzina, która mieszka w innym kraju:confused: Tego nie byłabym niestety taka pewna:no:
Pytałam sąsiada i on również radzi nam się wybrać do notariusza, więc chyba w weekend zacznę szukać notariusza i porównywać ceny:tak:

Anna117 dziękuję za pamięć:-) Jestem, ale mnie nie ma:-D tzn wieczorem przed zaśnięcie nadrabiam zaległości:tak: Jeśli chodzi o koszmary to ja je również w ciąży miałam, ale nie za bardzo sobie z nimi radziła, więc Ci nie doradzę:no:

Niunia bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka:-:)-:)-(

Czarna zdjęcie czadowe:-D:-D:-D

Karola Twój Michałek już taki duży:szok::szok::szok: Przystojniak z niego :tak::tak::tak::tak:

Właśnie wróciłam z zakupów, zjedliśmy pierwsze danie i uciekam z dzieciaczkami na plac zabaw:tak: Później obiadek na jutro muszę ugotować i pędzić do szkoły:tak::rofl2:

Miłego dnia:tak:

A Michaś mi zrobił porządek w szafie z ciuchami:tak::-)
Aneta i jak w szkole ci idzie? Pewnie już gadasz jak szalona:-)
Aaa Czarna niezłą fryzurę ma Jessica:-D:tak:

Dobry wieczor
dziewczyny ja przeczytalam oba artykuly, ktore przytoczyla anihaven i w obu pisze praktycznie to samo. I niestety nie ma slowa o tym jak prawo odnosi sie w takiej sytuacji do obcokrajowcow zameldowanych tutaj, wiec mysle ze najlepiej poprostu umowic sie w gminie albo u notariusza i spytac jak to dokladnie wyglada :tak:

reklama
Do góry