reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

agasta Myślę, że chodzi o to, iż bez zgody i wiedzy ojca wywiozła dziecko
za granicę. Sąd holenderski uznał to za porwanie i nakazał zwrot
dziecka ojcu. Sąd polski nie nazywa tego porwaniem, ale nie popiera
wywozu dziecka do innego kraju (Polski). Po rozwodzie mieszkasz z
ojcem dziecka oddzielnie, ale bez jego zgody za granicę wyprowadzić
się nie możesz, bo utrudnia mu to widzenia z dzieckiem.
mozeswz tylko jak masz jego zgode pisemna

reklama
Jak sobie wyobrażam, to proste. Jeśli potwierdzi ciąże lub nie ( w sumie to jeśli nawet nie ma jej to się dowiem co i jak, bo i tak miałam w listopadzie być na kontroli ), gdy się okaże że jest ona to wiadomo wrócić i tak muszę po samochód i męża, a i tak byśmy zjeżdżali na początku grudnia, później M sam by już przyjeżdżał do Nl, a ja w Pl. Nie jechałabym już.

...a no chyba ze tak...

Sencilla mi dzien uplywa pod znakiem lenistwa :-D Zrobilam co mialam zrobic i teraz sie lenie. Obiad te zjuz gotowy, pozniej tylko odgrzeje. Ale zadania jeszcze nie odrobilam, bo nie mam natchnienia jak czytam o tych wszystkim kenroplasmach itd :-D
Moze odrobisz je za mnie? :-);-)

reklama
Do góry