reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam...
Ja dzisiaj miąła w nocy pobudkę...:sorry::sorry:
Zasnęłam ok 24 a o 3.00 moje dziecię - Maja, już się wyspała i do zabawek ruszyła...:tak::tak::-) Więc poleciała szybko picie jej zrobić, bo to co miała to już dawno wypiła i dawaj ją do swojego łóżka, a ona jak na złość do 5.00 ani oka nie zmrużyła tylko gadała sobie, zaczepiała mnie itp....:szok::tak::-) o dziwo wstała o 7.00 bez bólu głowy, a nie tak jak od 2 dni....:-):-):-)

Dziś Oli powędrowała z cukierkami do przedszkola....:-):-):-) Zostawiałam Pani aparat więc potem wstawię jakieś fotki....
A biszkopt na tort upiekłam już wczoraj, a teraz to tylko bawię się z masą marcepanową od Beauty...:tak::-) Ciekawe co z tego wyjdzie....

Miłego dnia dla wszystkich!

Dobry...
Co za paskudna pogoda :wściekła/y: :wściekła/y:rano oczywiscie zmoklismy z małym aż miło :wściekła/y:

Ja dzisiaj cały dzień sama z mlodym,bo Jula prosto ze szkoły na urodziny jedzie z cała klasą.
Byłam z nim w peuterspeelzaal, żeby go zapisać i okazalo sie,że muszę to zrobić telefonicznie lub przez internet :crazy:. Pocieszające jest tylko to, ze nie trzeba czekać na wolne miejsce.

Agasta jak Ci idzie w szkole? Jakie masz przedmioty?

Paukakoniecznie pochwal się swoim tortem ;-) Ja ma wczorajsze urodziny kolezanki zrobiłam taki prezencik

Załączniki

• P1030665.jpg
    P1030665.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry