reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry! Hura, pierwszy raz chyba w historii jestem pierwsza na forum :-D
Wlasnie przyjechalismy z Francji, udalo nam sie udobruchac rozbudzone maluchy i zasnely jeszcze.. oby na dluzej, bo my jestesmy padnieci! Ide do wyrka...
Aaa... bylo CUUDOOOWNIEEEE!!!! :-D;-):-):cool2:

Dzien Dobry

robale to sie nazywa MAM TALENT
Sebcilla jak juz odpoczniecie napisz koniecznie cos wiecej,jak wycieczka i czekamy na zdjecia,koniecznie.

Moja mala spi z tata a ja chyba skocze szybko do C1000 po spozywke i swiezy chlebek na snidanko.Siorka jedzie dzisiaj do niemiec na zakupy i nie bedzie auta a w Jessy bryke duzo sie nie zmiesci.

Do pozniej

Dzien dobry.
My dopiero zwleklysmy sie z lozka.
Ojca w domu od dawna nie ma wiec nikt nam nie przeszkadzal w spaniu :-D
Mala pojedzona a ja wlasnie wcinam chlebek z salatka :tak: Pychotka!

Robale wczoraj to claudia mnie nie zbudzila, ja sie z lozka zwlec nie moglam :-D i sama o 7 musialam mala budzic, bo jakbym miala czekac az claudia sama wstanie to pewnie doszlabym do pracy na 9 :-D
Nie wiem co ona ostatnio ma z tym spaniem, chodzi spac o 19:15-19:30 i spi do ok 8:15
Oczywiscie nie narzekam, przy okazji sama swietnie sie wysypiam ostatnio, tylko ze ja sie budze o 7 i juz po moim spaniu. Ale skoro claudia tak dlugo spi, to widocznie potrzebuje tego snu.
Wkoncu dni sa dla niej pelne razen, co chwile to cos nowego, wiec nadrabia w nocy, bo w dzien to bardzo kiepsko u niej ze spaniem.
A wczoraj przyszla do claudii grupy nowa prawie roczna dziewczynka i jej mama tez jest polka a tata holendrem :-):tak: Takze claudia ma kolezanke julie z ktora beda sie porozumiewac po pl a panie nie beda wiedziec o co chodzi haha :-D

Dzień dobry!

My też dopiero wstałiśmy, śniadnko zjedzone i zmykamy na wycieczkę rowerową...obiecywaną cały tydzień!:-D:cool2:
Sencilla wyśpij się porządnie a potem prosimy o relacje!:tak:
Agasta mała śpi to ty też korzystaj a jak!:-)
A ja już wiem czemu ostatnio nie sypiam....PEŁNIE MAMY!Wczoraj wracając do domu zobaczyłam ten ogromny księżyć....:wściekła/y: a nie umiem wtedy spać!:-(
Chodzę jak zombi....a na dodatek dziś mi się śnił sen:sorry: że musiałam zostawić Karinkę u jakieś baby na zawsze:szok::szok::szok: i jak już tak odchodziłam i widziałam jej smutną buźkę to....się obudziłam zalana łzami!:zawstydzona/y::-(
Aż rano na samą myśl o tym ryczałam znowu....ooo coś się rozkleiłam i to porządnie!Dobrze że to tylko sen....:eek:
Uciekam, miłego popołudnia!

Sencilla witaj i opowiadaj, a powiedz mi tez co Ty studiowalas, bo moze to samo co ja?;-)i gdzie?bo moze w cieszynie?;-)
Agasta Ty to masz leniuchowanie teraz...Ania heaven milej wycieczki, Smoczyca udanych zakupow
a co z reszta?pisac no!!!

p.s. Aniaheaven ja mam zawsze problem ze spaniem jak pelnia jest i tez zawsze mi sie snia straszne rzeczy, ale to tylko sen-latwo mowic ale jak mi sie cos zlegop przysni to pozniej tez przezywam, ale mowie jak jest pelnia to zawsze koszmary mam:no:

reklama
Witam Was:tak::tak::tak:
Robale duże brawa dla brata:tak::tak::tak::tak:
Mój M wczoraj w necie mi coś takiego pokazał Niesamowita dziewczyna z Ukrainy - Ciekawostki - Fakty w INTERIA.PL :szok::szok::szok::szok: Dziewczyna ma niesamowity talent:szok::tak::tak::szok:

Sencilla fajnie, że wypad do Francji się udał, pozazdrościć:tak::tak::tak:
Agasta Ty to masz dobrze z Claudia:tak::tak::tak:
Ann napisałaś, że małe się często budzą na karmienie... Ja Cię pocieszę mój prawie 2 latek nadal się budzi o 6 na mleko:szok:, czasem uda mu się przeciągnąć do 6:30:szok::tak::-) Długo było tak, że mój mąż wstawał o 6:00 do pracy i nawet zegarka nie musiał nastawiać, bo punkt 6:00 Oliwierek się budził:tak::tak::tak:
Aniu ja jakieś 2 miesiące temu miałam straszny sen:szok:, śniło mi się, że rozmawiałam z tatą i powiedział mi "uważaj na Oliwierka, bo wpadnie pod ciężarówkę" i od tego czasu panikuje:confused2::szok:

Dobrze, że już weekend bo zmęczona tym tygodniem jestem:confused2:. Podróż do PL i z PL, jeszcze w PL dużo negatywnych wrażeń (teściowa w szpitalu w stanie nie za dobrym) i jak wróciłam 3 dni pod rząd w pracy oraz do późna w szkole:eek:
Jakby tego było mało od tygodnia przeziębienie mnie trzyma, biorę leki, ale nadal czuje się jakby czołg po mnie przejechał:baffled:

Biorę się za sprzątanie i pranie, a tak mi się dziś nie chce:no::no::no::no::no::no::no:

Do góry