reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

dzien dobry,
my tez juz wstalysmy, tzn mlode zjadly i nawet same zasnely bez ceregieli wiec ja zjem sniadanko i wracam tez do wyrka moze jeszcze troche pospie...
Milych zakupow, spacerow, wycieczek itd wam zycze :-)

reklama
Ja już jestem z powrotem....zimno jak nie wiem i wiayr silnie dmucha!:szok::szok::szok::cool2:także zdecydowaliśmy się nie kontynuować naszej eskapady!:-D Brrrr...
Sencilla czekoamy na szczegóły....
Ann tobie to dobrze.....śpij.
Anetko łącze się z tobą w mega leniu....:sorry:Mąż miał dziś obiadek robić-ale go cos w pracy zatrzymało i właśnie mi to oświadczył....:eek:
Moja mama zadeklarowała sie że ona dziś posprząta a ja dzień na luzie dziś będę mieć...ale rano pojechała do mojej znajomej popilnować im synka a ....oni się wyrwali do Niemiec na zakupy chyba więc ona też szybko nie wróci!:zawstydzona/y::eek:
I tak zostałam sama - z dwójką moich ukochanych istot, domem do sprzątania i obiadem do zrobienie...nawet moja szarlotka w rozsypce!:-D:-D:-D

Pije kawkę i biorę się ostro do pracy! A co tam ....damy rade!:-)

reklama
no ja nic nie pospalam, bo najpierw telefony sie rozdzwonily a jak juz sie mialam klasc bo mlode zaczely marudzenie i dopiero zasnely albo dalej udaja... chyba na nie tez ta pogoda dziala...

anna, co do spioszkow to ja mam podwojna ilosc ok 10szt, ale szczerze mowiac to na poczatku tylko pralam i tylko w nie je ubieralam bo najwygodniej, a ze moje mlode musze conajmniej 4 razy dziennie przebierac to mam ich ciagle malo, nawet po praniu wyprasowa nie zdaze bo juz zakladam... tylko rozmiarow 50/56 nie kupuj wiele bo pewnie bedziesz miala na krotko, moje jeszcze chodza w 56 ale pare ciuszkow juz jest malych ale to wiadomo co firma to inna rozmiarowka

Do góry