reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Hello!
Widzę, ze nie zapisało mojego wcześniejszego posta....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniu u nas narazie ok...Dziewczynki póki co nie chorują i chodzą normalnie do żłobka i przedszkola...:tak::tak::-):-):-)A ja nadal szukam bezskutecznie jakiejś pracy i nic nie mogę znaleźć bo jak się na dwoje dzieci to jest raczej ciężko, tymbardziej jak nie ma się pomocy tylko jest się zdanym na siebie....:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jutro jadę zawieźć tylko Maję a z Oli idę na zdjęcie szwów!:szok::eek:

reklama
Witam wieczorowa pora
Agasta pytam bo też myślimy o sesji roczkowej ,ale w pl:tak::tak:
Ania brawo dla Karinki:tak::tak::-)
Anna117 świetnie ,że czujecie się dobrze:tak:A co do opuchlizny to dużo kobiet tak ma w ostatnich mies:tak::happy:
Pauka trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy, super że dziewczynki są zdrowe:tak::tak:
Mamo Mikołaja jak się czujesz w pierwszym 3-mestrze? Udanych zakupów!
Ogladamy siatkówke mecz holandia - rosja ,mój A aie strasznie denerwuje:-D:-D:eek: Za poł godz polska-bułgaria:tak:

Ostatnia edycja:
Witam Was Kochane:tak:
Wczoraj wróciliśmy i od razu do pracy pędziłam, więc czasu brak:cool2:
Po upadku czuje się już lepiej, najgorsza była podróż, bo nie mogłam na dupie siedzieć, a jeszcze prowadziłam auto, bo mojemu M oczka się zamykały:eek: Do PL zmienialiśmy się chyba z 5 razy, bo oboje zmęczeni byliśmy:baffled:

Pogrzeb przeżyłam strasznie:-( nie dlatego, że jakoś byłam bardzo związana z mojego M dziadkiem, ale wspomnienia z taty pogrzebu wróciły:-:)-:)-:)-:)-:)-( :-:)-:)-:)-(
Za każdym razem gdy jadę do PL to boli mnie serce...:-:)-:)-(, bo wiem, że nie czeka na nas, że nie zapyta co u nas ...zawsze tak bardzo się cieszył jak jechaliśmy na urlop do PL...:-:)-:)-(

Eh rozkleiłam się...:-:)-:)-( przepraszam:confused2::-(

Mamo Mikołaja podaje Ci linka o sklepie, którym wspominałam Ania Little Kids - Venray - De leukste winkels in Venray | Winkelparade Venray

Do następnego:tak::tak::tak:

Doberek

Załączniki

• Picture 015.jpg
    Picture 015.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 44
  • Picture 014.jpg
    Picture 014.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 42
dobry,

czarna, gratulacje z okazji miesiaca Jessy - troche sie spoznilam :zawstydzona/y:
u mnie jeszcze troche i mina 2 :szok::-D

a u mnie nic nowego, wiec nie pisze...

Dzień dobry
Pauka powodzenia w szukaniu pracy, jak kolano;-)
Anetko nie masz za co przepraszać, doskonale rozumiemy Cię:-(
Agasta niunia nie obudziła po flaszkę, to mama zaspała:-D
Aniuhaven a gdzie poranna kawka:-p
Czarna ale cudną córcię macie:tak:
Ann jak córcie;-)
A u mnie dzień jak co dzień tyle że upiekłam cytrynowca:-)

Aneta bardzo mi przykro, ze u Ciebie taki smutny okres, ale w koncu wyjdzie sloneczko zobaczysz...:-)
Agasta ja dzis rowniez nie moglam sie zwlec z lozka
Czarna cudna corcia i jaki troskliwy tatus....
Ann prosze pokazywac czesciej maluszki i nawet jak u Ciebie bez zmian to pisac
Robale podziel sie cytrynowcem
wszytskim milego juz dzis rozpoczynajacego sie weekendu:-) choc zimno jak nie wiem za oknem

reklama
witamy
u nas od rana placzemy ojjjj Mikolaj dzis szedl znow do przedszkola i tak krzyczal MAMA MAMA ze serce mi pekalo :-:)-(ale musialam sie pozegnac z nim i wyjsc i jechalam do centrum zeby nie zwarjowac w domu ale i tak pol drogi plakalam tak mi go zal ,ale juz jestesmy w domu i ciesze sie ze do wtorku juz nie musimy isc !!:no::tak:
teraz z innej beczki po raz pierwszy pochodzilam spokojnie po sklepach mierzylam wszystko co mi sie podobalo oj jaki to luksus miec 2 godziny dla siebie no i kupilam w sklepie ETAM swietne ciązowki !!! wszystko po 5 euro !!
wiec jestem mega zadowolona swietny kroj swietny material no i wogole w zadnym innym sklepie nic ciekawego nie znalazlam.

teraz uciekam do kuchni bo J niedlugo wroci a tu nic na obiad...:no:

Do góry