reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dziewczyny dzis w Niemczech wszytsko zamkniete bo swieto jest!!!!!!

aniu moglas napisac wczesniej bo wychodzi na to,ze moja siostra tez dzisiaj pojechala.Juz jest w domu,ale kilometrow za darmo narobila.O dziwo nie jest nawet az taka zla:szok::szok::szok:

A my bylismy na miescie i tez kase udalismy :-) kupilismy sobie zegarki a Mlodej jeszcze jedne spiochy troszke grubsze bo nocki juz chlodne

A co do ilosci ciuszkow to ja mam jakies 5-10 sztuk body i spioszkow tylko,ze ja nie musze jej tak czesto przebierac,jak narazie udalo nam sie uniknac przeciekow wiec przebieramy mala tylko wieczorem po kapaniu,zawsze dostaje wszystko swieze.

Uciekam o syrena sie wlonczyla

reklama
Czesc
Rano napialam posta i mi sie skasowal:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie mialam juz czasu pisac nastepnego:cool:
Sencilla pochwal sie jak bylo:happy:
Aneta ,Ania okropne te senne koszmary:no:Az satrach myslec o nich a co dopiero przezyc to w snie:eek:
Ja dzis nie leniuchowalam ,wysprzatalam gruntownie kuchnie:tak:Spacerek tez zaliczylismy dosc dlugi ,strasznie wialo miejscami nie moglam wozka upchac:tak::-)
Lece zapiekanki robic

Witajcie
A co tu takie pustki?:szok: O twej godzinie i ja druga ,chyba jakieś święto dziś:-D:-D
Michaś śpi ,obiadek się gotuje a my popijamy kawke.
Dla chetnych też mam filizaneczke kawki:tak:

Dziewczyny, czy moze wiecie cos o wypadku w HOlandii 30.09, w ktorym zginelo 3 polakow? Dzis byla Msza za nich, na ktorej bylismy, ale nic nie moge znalezc w necie o tym wypadku. mOze ktoras z Was slyszala?

Dzien dobry,
ja nic nie slyszalam o tym wypadku, ale za to ostatnio bylo w hart van nederland ze babce polce gwizdneli auto spod domu, ona wrocila sie po cos do domu i tym moknecie ukradli jej auto razem z dzieckiem w srodku :szok: Zlodzieje skapneli sie po jakims czasie ze w aucie jest dziecko, zostawili je gdzies pod smietnikiem i auto tez porzucili. Ktos znalazl dziecko, nakarmil i zglosil na policje ze znalezli maluszka i tak matka odzyskala dziecie :tak: A polki uzyskaly nowe miano roztrzepanych bab :-D:szok:

reklama
Do góry