reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dobry

Aniu to moze ja Cie zatrudnie i bedziesz wstawac zamiast mnie:cool2: zmienisz pieluszke,przystawisz mi mala do piersi bo wprawe masz a ja nawet oczu nie bede musiala otwierac :-D:-D:-D

A tak przy okazji ssania to Jessy odkryla swoje piastki,a dokladnie prawa jak na razie,i coraz czesciej cos tam przy niej majstruje:-)

Taka cisza,chyba zdarze wskoczyc pod prysznic.

reklama
dzien dobry
ja juz po sniadanku o 8 zwleklam sie z lozka a moja panna jeszcze spi :szok::szok::szok: A wczoraj o 19:15 juz spala bo tak ja tesciowa wymeczyla :-D

Czarna moj polog trwal tydz :szok: Zreszta sama widzialas jak u mnie bylyscie 4 dni po porodzie jak bardzo bylam na chodzie :-D a okres dostalam 7 miesiecy po porodzie z czego pelnych 5 miesiecy karmilam piersia :tak::-) Normalnie duma mnie rozpiera jak nie wiem co, bo oni moja mama z trojka dzieci ani moja siostra z 2 nie karmily piersia. tylko ja jakis odchyl :-D
Karola sesja byla tak sobie poprostu bo dostalam kupon na darmowe zdjecie, ale sesja jako sesja kosztuje 160 lub 180 euro w zaleznosci od tego czy chcesz zdj dostac wydrukowane czy na cd. Ja zaplacilam tylko 2,50 euro opnamekosten bo mialam ten kupon i dostane 1 zdjecie 18x 24 cm gratis a jak bede chciala jakies dokupic to 19 euro za szt :szok::szok::szok::szok:
Jeszcze troche i michas bedzie mial roczek, a nasza claudia wczoraj skonczyla 9 miesiecy :-) ale ten czas zasuwa :szok:
Aniahaven ja tez mam problemy ze spaniem ale wczoraj wieczorem bylo mi tak strasznie zimno, ze arnold nalal mi kielicha domowej nalewki mamuni i spalam po niej jak zabita. Nawet nie slyszalam budzika arnolda :-D

Ale u nas pada :wściekła/y:

O niunia sie odzywa, wiec lece z flaszeczka do lozka :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie
Robale wierz mi ze cie rozumiem bo ja mam taka tesciowa, ze glowa peka i ja z chcecia tez nie jezdze do pl zwlaszcza a racej tylko i wylacznie dlatego ze ona jest moaj sasiadka....
Karola czujemy sie dobrze, poza opuchlizna i bolami krzyza i bezsennymi nocami:-Dale wcoraj zakupilam malej pozytywke i teraz puszczam jej kolo brzuszka zeby ladnie spala:-)

Dzień dobry

Pauka
koniecznie idź do lekarza z kolanem, na zmianę pogody na pewno będzie boleć też tak mam :-(

Karola dobrze że Wam nic się nie stało jak wracaliście z Polski, tacy nieodpowiedzialni kierowcy jeżdżą na autostradach

Aniuhaven masz rację trzeba się cieszyć czasem teraźniejszym. Strasznie mało śpisz :eek:

Agasta z flaszeczką jest dobre:-D

hej kobietki nigdy sie nie ogladalam za ciuchami dla ciezarnych ale juz niedlugo bede musiala bo pasuja mi tylko spodnie dresowe w jakich sklapach moge znalezc takie ciuchy??
albo moze wy macie cos do sprzedania przedewszystkim szukam spodni bo spodnic nie lubie ha ha...

mamo mikolaja ja kupowalam ciuchy tutaj BellyFashion.nl - positiekleding,zwangerschapskleding,zwangerschapsmode,positiemode,zwangerschapskledij
i jestem bardzo zadowolona. Darmowa wysylka, zero problemu z wymiana czy zwrotem, firmowe ciuchy bardzo dobre jakosciowo.
Teraz akurat maja tam wyprzedaze, wiec dobry czas na zakupy bo na 1 szt mozna zaoszczedzic nawet 50 procent.
Jak bedziesz kupowala bluzeczki a masz zmaiar karmic piersia to radze kupowac wlasnie takie, ktora sa ciazowe, ale rowniez do karmienia. Fajne sa do kupienia w wyzej wymienionym przeze mnie sklepie np z firmy mama licious.
np taka, mam ja i bylam z niej bardzo zadowolona
Mama Licious [M] feed me stripe cherry - BellyFashion.nl positiekleding
Kupilam tez sobie spodnie firmy noppies. Drogie byly bo dalam za nie 75 euro :szok: jak je przymierzylam to czulam sie w nich swietnie dlatego je kupilam, a pozniej bylam z nich baaaaaaardzo niezadowolona. Po wypraniu zrobily sie beznadziejne. Ale inne rzeczy co mialam z noppies to akurat byly fajne.
Ale i tak najbardziej polecam firme mama licious dobre ciuchy za rozsadna cene :tak::-)

A tak poza tym to ciazowe ciuchy sa w H&M, Miss etam (musze zobaczyc czy mam jeszcze gdzies kupon znizkowy to najwyzej ci podesle)

reklama
Mamo Mikolaja w Venray kupisz ubrania mamy Loucius o ktorych wspominala Agasta w sklepie na rynku o ile dobrze pamietam sklep nazywa sie Little kids albo little baby, tam maja czesto do 75%na ta marke, i ja tam duoz kupilam za malutkie pieniadze, i z tej firmy kupilam jeansy (tansze o dziwo niz w H&m ) i jestem super zadowolona i kosztowaly niecale 40 e a jak na ciazowki to naprawde nie duzo -uwierz. W Prenatalu w Venray tez sa ciuchy dla ciezarnych i w etamie outlet tez i tam spodnie ciazowe kupilam za 5 euro bojowki:-) jest jeszcze jeden markowy sklep i wlasnie maja tam firme nappies(nie wiem czy dobrze pisze nazwe) ale ciuchy kosmicznie drogie nawet po przecenie, ten sklep tez jest w Venray na rynku, ale nie pametam nazwy, wiem ze strasznei drogi:-) ja prawie wszytsko co mam kupilam w Venray takze jak cos to pytaj

Do góry