reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czesc dziewczynki!
Bylismy w domu około 12 .Straszny korek byl na utrecht Spędziliśmy tam ze 2 godz.Już jestem rozpakowana ,dwa pranka zrobione ,a reszta czeka do ranaMichałek słodko spi a my odpoczywamy przed tv W ostatnich dniach Michaś się rozchorował i miał antybiotyk ,a teraz mnie coś gryzie w gardle i nie moge przestać kaszleć
Jutro was nadrobie
Aaaa widzaiam tylko fotki dziewczynek Ann i Agasty Claudii .Sldziutkie ksiezniczki z nich
milego wieczorku
Bylismy w domu około 12 .Straszny korek byl na utrecht Spędziliśmy tam ze 2 godz.Już jestem rozpakowana ,dwa pranka zrobione ,a reszta czeka do ranaMichałek słodko spi a my odpoczywamy przed tv W ostatnich dniach Michaś się rozchorował i miał antybiotyk ,a teraz mnie coś gryzie w gardle i nie moge przestać kaszleć
Jutro was nadrobie
Aaaa widzaiam tylko fotki dziewczynek Ann i Agasty Claudii .Sldziutkie ksiezniczki z nich
milego wieczorku
Ostatnia edycja:
natka86
mamusia Zosieńki
hejka dziewczyny
agasta nie zapomniałam o Was, ale nie mam czasu podczytuje wszystko także wiem co tam u Was. obiecuje ze bede czesto sie odzywac, od czwartku zaczynam szkołe, wiec pewnie zeświruje praca, dom , Zosia i szkoła chyba oszalałam
pozdrawiam Was wszystkie:-)
agasta nie zapomniałam o Was, ale nie mam czasu podczytuje wszystko także wiem co tam u Was. obiecuje ze bede czesto sie odzywac, od czwartku zaczynam szkołe, wiec pewnie zeświruje praca, dom , Zosia i szkoła chyba oszalałam
pozdrawiam Was wszystkie:-)
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Czarna_Smoczyca
Dziewczyny mam pytanko.Czy to mozliwe,ze mam juz okres?Przez ostatni tydzien mialam juz tylko leciutkie plamienie,moglam normalnie nosic wkladki a tu wczoraj od rana zaczelo ze mnie normalnie znowu leciec.Myslalam,ze jak karmie piersia to wogole nie bede miec okresu poki nie odstawie,a tu taka niespodzianka.
Czy to normalne czy mam isc do lekarza???
Napiszcie co myslicie prosze.
Czy to normalne czy mam isc do lekarza???
Napiszcie co myslicie prosze.
anna117
witajcie!
Karola nareszcie jestes!
Czarna ja sie nie znam na tym jeszcze pewnie zaraz cos napisza to sie tez przy okazji dowiemale mala slodka, sportsmenka...
Karola nareszcie jestes!
Czarna ja sie nie znam na tym jeszcze pewnie zaraz cos napisza to sie tez przy okazji dowiemale mala slodka, sportsmenka...
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
agasta, anna, aniahaven,czarna- wszystkie zdjecia sa sliczne,
agasta-claudia juz wyglada jak prawdziwa dama;-)
czarna-a połóg ci sie juz skonczyl??byc moze to jest koncówka połogu..
natka-fajnie że się odezwałaś, jak bedziesz miała więcej czasu napisz jak Zosia? zaczyna już mówić?
pauka-oby to nie było nic poważnego z tym kolanem;-)
karola- witaj w NL my wczoraj tez staliśmy w tym korku koło utrecht;-) a zeby wyjechac z amsterdamu zajeło nam przeszło godzine
wczoraj zostawilismy wiktorie z babcia i dziadkiem, pierwszy raz ja usypiali i sobie poradzili predzej zostawialismy mala jak juz spala, albo jak byla malutka.
a my znowu sie przeprowadzamy babka pod nami nie wytrzymuje biegania wiktorii wredne babsko
agasta-claudia juz wyglada jak prawdziwa dama;-)
czarna-a połóg ci sie juz skonczyl??byc moze to jest koncówka połogu..
natka-fajnie że się odezwałaś, jak bedziesz miała więcej czasu napisz jak Zosia? zaczyna już mówić?
pauka-oby to nie było nic poważnego z tym kolanem;-)
karola- witaj w NL my wczoraj tez staliśmy w tym korku koło utrecht;-) a zeby wyjechac z amsterdamu zajeło nam przeszło godzine
wczoraj zostawilismy wiktorie z babcia i dziadkiem, pierwszy raz ja usypiali i sobie poradzili predzej zostawialismy mala jak juz spala, albo jak byla malutka.
a my znowu sie przeprowadzamy babka pod nami nie wytrzymuje biegania wiktorii wredne babsko