reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Anihaven szalona masz rodzinke,
brat przyjechal na motorze a siostra stopem :-)

Ja juz zmykam pobyczyc sie troche przed tv :tak:

Spokojnej nocki, do jutra

reklama
Czesc dziewczynki!
Bylismy w domu około 12 .Straszny korek byl na utrecht:eek::crazy: Spędziliśmy tam ze 2 godz:wściekła/y:.Już jestem rozpakowana ,dwa pranka zrobione ,a reszta czeka do rana:tak::tak:Michałek słodko spi a my odpoczywamy przed tv:tak: W ostatnich dniach Michaś się rozchorował i miał antybiotyk ,a teraz mnie coś gryzie w gardle i nie moge przestać kaszleć:wściekła/y:
Jutro was nadrobie:tak:
Aaaa widzaiam tylko fotki dziewczynek Ann i Agasty Claudii .Sldziutkie ksiezniczki z nich:tak::tak::tak::tak:
milego wieczorku

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny;)
agasta nie zapomniałam o Was, ale nie mam czasu:eek: podczytuje wszystko także wiem co tam u Was. obiecuje ze bede czesto sie odzywac, od czwartku zaczynam szkołe, wiec pewnie zeświruje:cool2: praca, dom , Zosia i szkoła:szok: chyba oszalałam:rofl2:
pozdrawiam Was wszystkie:-)

DZien dobry
Karola witajcie spowrotem
Natka wkoncu do nas zajrzalas :tak: Ja tez mam dom, dziecko, prace, jeszcze jedna prace ;-) i studia :-D I tez twierdze ze zwariowalam :-D Ale spoko dajemy rade :-)

Milego dnia

BRY

Karola welcome back!!!

To moja niunia pierwszy raz w nowych dresikach

Załączniki

• Picture 004.jpg
    Picture 004.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 22
Dziewczyny mam pytanko.Czy to mozliwe,ze mam juz okres?Przez ostatni tydzien mialam juz tylko leciutkie plamienie,moglam normalnie nosic wkladki a tu wczoraj od rana zaczelo ze mnie normalnie znowu leciec.Myslalam,ze jak karmie piersia to wogole nie bede miec okresu poki nie odstawie,a tu taka niespodzianka.
Czy to normalne czy mam isc do lekarza???

Napiszcie co myslicie prosze.

reklama
agasta, anna, aniahaven,czarna- wszystkie zdjecia sa sliczne,
agasta-claudia juz wyglada jak prawdziwa dama;-)

czarna-a połóg ci sie juz skonczyl??byc moze to jest koncówka połogu..

natka-fajnie że się odezwałaś, jak bedziesz miała więcej czasu napisz jak Zosia? zaczyna już mówić?

pauka-oby to nie było nic poważnego z tym kolanem;-)

karola- witaj w NL:tak: my wczoraj tez staliśmy w tym korku koło utrecht;-) a zeby wyjechac z amsterdamu zajeło nam przeszło godzine:szok:

wczoraj zostawilismy wiktorie z babcia i dziadkiem, pierwszy raz ja usypiali i sobie poradzili:-D predzej zostawialismy mala jak juz spala, albo jak byla malutka.
a my znowu sie przeprowadzamy:-D babka pod nami nie wytrzymuje biegania wiktorii:-D wredne babsko:crazy:

Do góry