reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
dzien dobry
my wlasnie wrocicilismy z delfinarium i spedzilismy tam wspanialy dzien. claudia jeszcze troszke za mala na takie atrakcje ale np plaszczugami i malymi rekinkami byla bardzo zaciekawiona :tak::-)
A mi osobiscie najbardziej podobly sie pokazy morsow i delfinki.
kilka fotek z naszego wypadu.

jakby ktoras z was zdecydowala sie na wypad jeszcze w tym roku to dzieci do lat 2 wstep za darmo, dzieci starsze 22,50 a dorosli 25 euro.
Mam do sprzedania kupon znizkowy 15 euro na osobe czyli np dorosli zamiast 25 weuro za wstep placa 10 euro :tak: Na 1 kupon znizke otrzymuja max 4 osoby.

Załączniki

• IMG_3567.jpg
    IMG_3567.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_3557.jpg
    IMG_3557.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 21
  • IMG_3575.jpg
    IMG_3575.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_3611.jpg
    IMG_3611.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_3645.jpg
    IMG_3645.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 22
  • IMG_3660.jpg
    IMG_3660.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 24
Ja też spędziłam miły dzien nad jeziorkiem z rodzinką....
Agasta muszę się kiedyś wybrać...to moje marzenie!

My z mamusią!

Braciszek z siostrzyczką!

U mamusi na kolankach!

Artystycznie z babcią!

Zadumani....

Aniahaven to nie ma co marzyc tylko tyleczki w auto trzeba zapakowac i ruszyc w droge :-D:tak::-)
Fajne foteczki a zwlaszcza ta ostatnia bardzo mi sie podoba :tak:

A tak poza tym to
na imprezie bylo dosyc fajnie, tylko ze spodziewalam sie wiekszego luksusu :-D Na obiad podali bifsztyk z makaronem w sosie serowym :szok: i losos w ciescie polfrancuskim i pieczonymi ziemniaczkami plus salatka warzywna na cieplo :szok: jak dla mnie to bardzo dziwna kombinacja i nie do zjedzenia przeze mnie :no: zjadlam sam makaron a sosem a mieso sprzedalam arnoldowi :-D po makaronie mialam spotkanie 1 stopmnia z kibelkiem bo serowy ser mi nie za bardzo podszedl :eek::no:
Claudia spisala sie na luzbie swietnie, tylko ze pokazala charakterek i zamiast wypic ostatnie mleckzo jak zawsze o 19:30 to poszla spac bez i zbudzila sie do jedzenia dopiero o 23 :-D
Ale mimo wsyztsko pani byla zachwycona claudia i zaoferowala sie na nastepny raz, i niekoniecznie musi to byc jak bedziemy musieli gdzies jechac. Po prostu jak bedziemy chcieli odpoczac od malej i miec weekend tlyko dla siebie to mamy jej dac znac :-D:-):tak:

Aneta wyrazy wspolczucia. Jak sie czujesz, dalej wszystko boli? Ja tez raz spadlam ze schodow, w koncowce ciazy, ale na szczescie mialam tylko obolaly tylek, bo po nim zjechalam z polowy wysokosci schodow na dol :-D To bylo szczescie w nieszczesciu :tak:
Mamo mikolaja gratuluje i jak najmniej dolegliwosci zycze
Czarna caluski dla Jessy z okazji 4 tyg - to jeszcze nie miesiac kochana :-D Jak tam po odwiedzinach kuzyneczki? :-)

A gdzie sie podziewaja agnes, gosia, natka, toola, bira? czyzby o nas zapomnialy :-(

reklama
czesc dziewczyny
Agasta jestem, jestem tylko ze mi jakos ostatnio czasu i weny brak do pisania i czasami tylko wpadam poczytac co u was slychac. Super zdjecia z delfinarium i Claudusia taka kobietka
Moj Daanus juz nauczyl sie odwracac na brzuszek i juz teraz musze go miec ciagle na oku. Zaczal tez juz mowic juz nie piszczy tylko mowi dajdajdaj albo gigigigigi rano jest to przeslodkie jak tak rozmawia sam z soba
Aneta same nieszczescia wspolczuje ci
Ann nie zalamuj sie teraz nadchodzi czas zmian u dziewczyn w porze jedzenia i spania, obserwuj je i staraj sie juz powoli wprowadzac rytm spania o jednej porze i pozwol im sobie poplakac czasami, nie musisz byc przy niech na kazde zawolanie jest to trudne ale 5 min. placzu nic im nie zaszkodzi. Ty masz udrunione zadanie przy dwojce ale dasz rade. I staraj sie jak najwiecej spac
Mamo Mikolaja wielkie gratulacje
Reszty dziewczyn jeszcze niestety nie doczytalam a wszystkim zycze udanego tygodnia

Do góry