reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Agasta jak Claudia urosła:tak::szok:Taka dziewczynka się z niej zrobiła:tak:A Jessica to mała kruszynka.Obydwie są słodziutkie:tak::tak:
Bira to mała była dziś bardzo zajeta:tak:
Ja poprasowałąm troszke a pózniej odwiedzila mnie koleżanka z bredy z rodzinką:tak:Ma córeczke 6 mies -jest prze kochana:tak:Musze zapytać o przepis na dziewczynke:tak::-)
dobrej nocki

reklama
karola a co juz plany na drugie snujecie? :-)

a mala rosnie jak na drozdzach, a kitka to ma takie grube ze beczka kapusty do tego i zarcie na cala zime :-D Czarna smoczyca dzis widziala to poswiadczy jakiego mam pulpeta :-D

A ja sie wam pochwale ze zapisalam sie na studia :zawstydzona/y:

Spokojnej nocki zycze do jutra

Agasta, gratuluję:-) super sprawa ze studiami... Ja swoje wspominam bardzo miło, a szczególnie mije studenckie życie;-)

Karola, to już takie plany? Dziewczynki są super, o ile nie mają buntu dwulatka;-):-D

Dziewczyny uciekam

Dobranoc:-)

dzien dobry
ja dzis mam wizyte u lekarza wiec tez zobacze swoja dzidzie, z moim okiem troche lepiej i wczoraj zaliczylam tez dzieciece zakupy, wydajac przy tym majatek, chco staram sie kupowac sensownie a to trudne jak taki wysyp tego w sklepach. Agasta i Czarna cudne dzieciaki,
Karola no na forum sam babiniec same dziolchy sie rodza wiec kto wie moze i Tobie sie uda;-).
Agasta co to za studia?
Ania, Pauka, Aneta co z wami?

Dobry

Dziewczyny po wczorajszych odwiedzinach Agasty to ja bylam w szoku jaka Caudia jest duza :szok::szok::szok: co do nozek to rzeczywiscie pulpeciki az by sie chcialo schrupac.
A ty ciotka nic sie o studiach nie pochwalilas :wściekła/y:

Zjadlam sniadanko i ide sie polozyc na chwilke, bo nie wiem kiedy znowu sie okazja nadarzy.Nocka w miare spokojna.Teraz Mala lazy i zastanawia sie czy spac czy moze narobic zamieszania.Taki maly diabelek :-)

Milego dnia kobietki

Dzien dobry:-)

Pogoda dzisiaj piękna. Zaliczylyśmy spacerek z koleżanką po parku, trochę zakupów zrobiłam, teraz Ina śpi, mi się obiad robi, ae zaraz chyba sobie drzemkę utnę;-)

Agasta, własnie, pochwal się co to za studia:-)

reklama
Kochane dopiero wrócilam z pracy - zaraz was nadrobie:sorry:bo chyba zaległości mam weekendowe...:cool2:
Ale najpierw musze coś zjeść bo rano zaspałam i nie zdążyłam nawet śniadania porządego zjeść i żyję tylko o nim...:eek:
Moja szwagierka wyjechał o 6.00 rano i znowu pustki w domu...:-(

Do góry